Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Nem volt olyan jó ez a Harry Potter film, mint vártam. Mondjuk a négyes után nem lett volna szabad jobbra számítanom...a film színvilága tetszett, de szerintem azért ennyire nem sötét a Roxfort környéke, és a kastélybeli dekorációs elemek a minimumra redukálódtak. A fontos részekből is alig lehetett látni valamit, ráadásul se cselekmény, se akció nem nagyon volt, és kevés volt a Voldemort gyerekkoráról szóló rész. *sóhaj*
Más: Alister, mégiscsak szombaton megyünk el, úgyhogy lehet, hogy tudok menni!
Igazából engem se nyúgöznek le a filmek /sőt a 4utáni kötete se annyira tetszettek/. Szerencse, hogy a 7. kötetből kétfilm készül. Monduk érdekel, mi lesz a címe a 8.[SPOILER]-nak x) Harry Potterből is csinálhatnnak filler-filmeket. Csomópénzt hozna.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nem volt olyan jó ez a Harry Potter film, mint vártam. Mondjuk a négyes után nem lett volna szabad jobbra számítanom...a film színvilága tetszett, de szerintem azért ennyire nem sötét a Roxfort környéke, és a kastélybeli dekorációs elemek a minimumra redukálódtak. A fontos részekből is alig lehetett látni valamit, ráadásul se cselekmény, se akció nem nagyon volt, és kevés volt a Voldemort gyerekkoráról szóló rész. *sóhaj*
Igazából engem se nyúgöznek le a filmek /sőt a 4utáni kötete se annyira tetszettek/. Szerencse, hogy a 7. kötetből kétfilm készül. Monduk érdekel, mi lesz a címe a 8.[SPOILER]-nak x) Harry Potterből is csinálhatnnak filler-filmeket. Csomópénzt hozna.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-08-05 11:01:12
(#2316) Morduk, alister, Ivi: sajnálom, hogy nem tudtok jönni, de azért remélem a Conon tudunk majd talizni
Dz, Bence, Kami, Miho, mad_chan: Juppí! Már csak azt kell eldönteni, hogy hány órakor találkozzunk. (Am. az előrejelzés szerint szombaton már jó idő lesz; nem kell megint az uszoda előcsarnokában időzni )
Dz, Bence, Kami, Miho, mad_chan: Juppí! Már csak azt kell eldönteni, hogy hány órakor találkozzunk. (Am. az előrejelzés szerint szombaton már jó idő lesz; nem kell megint az uszoda előcsarnokában időzni )
Szerk: Yaven 2009-08-05 11:01:37
szerintem az nekem is jó
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
szupííí~ :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Ezt most sajnos ki kell hagynom, mert a nagyszülők hiányolnak.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én már biztos nem fogok tudni menni...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-08-03 10:50:53
(#2307)
Szerk: Yaven 2009-08-03 10:51:21
Mármint a Margit szigeti tali vagy más?
beküldve: 2009-07-29 19:29:39
(#2305) Nem volt olyan jó ez a Harry Potter film, mint vártam. Mondjuk a négyes után nem lett volna szabad jobbra számítanom...a film színvilága tetszett, de szerintem azért ennyire nem sötét a Roxfort környéke, és a kastélybeli dekorációs elemek a minimumra redukálódtak. A fontos részekből is alig lehetett látni valamit, ráadásul se cselekmény, se akció nem nagyon volt, és kevés volt a Voldemort gyerekkoráról szóló rész. *sóhaj*
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Én addig fogom nyaggatni anyát még nem vesz valami fincsi kaját... Bármit...