Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-08-27 19:48:37
(#2348) nekem is a szombat lenne jó (délután...mármint rögtön 12től :3)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-08-27 14:16:26
(#2347) beküldve: 2009-08-26 16:52:46
(#2346) Nekem is megfelelő. Sztem mind a két nap. Momtaro is jó ötlet, bár most a blogomon egy kedves olvasóm az éttermet értékelő cikkemre reagálva említett egy másik helyet, ami ugyancsak ott van az Arany János utcai megállónál és állítólag oda a japánok is nagyon szeretnek járni.
Benne vagyok, bár nekem a szombat jobb lenne... Vagy inkább a vasárnap. XD A péntek semmiképpen.
Majd a többség megszavazza.
A programtervek is tetszenek.
Majd a többség megszavazza.
A programtervek is tetszenek.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-08-26 11:23:27
Mindkettő oké
de szerintem a pincérnénik ijesztegetnének minket XD
péntek is meg szombat is jó.
de szerintem a pincérnénik ijesztegetnének minket XD
péntek is meg szombat is jó.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-08-26 10:31:31
(#2343) Mit szólnátok hozzá, ha most pénteken (a gyengébbek kedvéért holnapután ) csinálánk egy fórumtalit? Mehetnénk mondjuk a Momotaroba pincérnénit ijesztgetni , vagy csak simán a Margitszigetre üldögélni. Vagy inkább jobb időpont a szombat? Remélem összegyűlünk néhányan.
beküldve: 2009-08-23 19:41:17
(#2342) Na! Vannak képek a nyári conról a szokott helyen: [Link] vegyesen, mindhárom napról.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beszéltem vele, de sajnos nincs megfelelő, csak egy winchester, de annál sztem az a rövidke pisztoly is jobb. sry
-
beküldve: 2009-08-15 18:41:53
(#2340) Visszatértem! Két hét után! Dzirun, megvan a fegyver? Sikerült varrnom egy gót loli szoknyát!
Hallom, nem lesz már találkozó a con előtt....pedig jó lenne....két hétig csak a családommal voltam együtt, és közben is csak az egyik barátnőmmel találkozhattam...
Hallom, nem lesz már találkozó a con előtt....pedig jó lenne....két hétig csak a családommal voltam együtt, és közben is csak az egyik barátnőmmel találkozhattam...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Affranc, hogy pont ilyenkor nincsen pénz a mobilomon, hogy Azzit hívogathatnám
Elég csak rám gondolnod, az olyan, mintha csörgetnél, hiszen én vagyok a Kiválasztott
no pussy, just the dicks
Szerk: Moderátor 2009-08-26 22:58:27
beküldve: 2009-08-07 04:06:00
(#2338) ÁÁÁ ne csináljátok ezt velem! Nagyon szerettem volna még összefutni Veletek az elutazásunk előtt, de a 2 emberes tali nem az igazi (bocs Yoroi) . No akkor marad a Conon találkozás...remélem mindenki ott lesz
Affranc, hogy pont ilyenkor nincsen pénz a mobilomon, hogy Azzit hívogathatnám
beküldve: 2009-08-06 22:18:29
(#2337) ha a szakurába van még akkor sztem holnap elmegyek...ha nem akkor...nemtom
hh legalább ott biztos
クイックシルバー:upsz bocs...ajjaj...akkor most nem lesz? azért 3 ember kéne...
Szerk: Yoroi 2009-08-06 22:21:58
(ha szerzek jegyet)
Még nincsjegyed? Ajajj... Akkor siess szerintem. Bár én is a jövő héten fogok még próbálkozni, hátha sikerül levadászni egy szombati jegyet.^^
Mindenesetre, ha nem lesz jegyed, még akkor is érdemes kijönni a Városligetbe, mert a Con területén kívül lesz a találkozó, legalább ott lehetsz velünk.;)akkor kb mindenki visszalépett?
igen ha jól számolom eddig Yaven, Bence, és szerény személyem ér rá...
igen ha jól számolom eddig Yaven, Bence, és szerény személyem ér rá...
Ha 3 hszt visszaolvasol, akkor kiderül hogy Yavennel édeskettesben lesztek.
beküldve: 2009-08-06 22:00:44
(#2334) akkor kb mindenki visszalépett?
igen ha jól számolom eddig Yaven, Bence, és szerény személyem ér rá...bár még hosszú a nap...
hát sebaj...a con előtt viszont tuti nem találkozunk
igen ha jól számolom eddig Yaven, Bence, és szerény személyem ér rá...bár még hosszú a nap...
hát sebaj...a con előtt viszont tuti nem találkozunk
Szerk: Yoroi 2009-08-06 22:04:47