Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-08-31 16:49:53
(#2378) Yoroi: ez durva! Juj! még csak a legelején tartok a videónak, de már kezdek zsibbadni....
Dz: a retard filmek jöhetnek. A piálást kihagyom. Inkább csárlí, háromszor.
Dz: a retard filmek jöhetnek. A piálást kihagyom. Inkább csárlí, háromszor.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Hát akkor Mihonak meg kell szegnie (?megint?) az
"Én soha többet nem iszok Full Moont!" fogadalmát...
kellemes lesz az első hét iskola után XD (hát még a huszonvalahanyadik után!)
"Én soha többet nem iszok Full Moont!" fogadalmát...
kellemes lesz az első hét iskola után XD (hát még a huszonvalahanyadik után!)
Gravity is a habit that is hard to shake off.
majd összepakolok pár nagyon retard filmet a totál agyrohasztás kedvéért. a vektor pl elég alapmű
van egy olyan érzésem h ez nagyot fog ütni
Miho: kivételesen (és először) én is követem majd ezt a példát^^ és a játszótéren mit játsznuk? XDXD
(nem kérek választ...sajnos tudom )
Fiszi:
a nincsdesek nagyon jók
majd összepakolok pár nagyon retard filmet a totál agyrohasztás kedvéért. a vektor pl elég alapmű
-
Hjajj de jó!*____* Remélem sokan követik a példád, és itt maradnak éjszakára is. Lehet, hogy addig felkutatom azt a játszóteret, amit egyszer már megtaláltam, de azóta elfelejtettem merre van. XD Ott tudnánk tombolni rendesen.XD
Yoroi: LOL!XD
Yoroi: LOL!XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-08-31 15:45:31
beküldve: 2009-08-31 15:42:35
(#2372) Újabb marhaságokat kerestem a neten...
munkám gyümölcse:
[Link]
Szerintem Alister bácsi csak meg akarta óvni a kívülállókat ezektől a szavaktól az esetleg nem beavatottakat.
munkám gyümölcse:
[Link]
L RULEZ XD
Szerintem Alister bácsi csak meg akarta óvni a kívülállókat ezektől a szavaktól az esetleg nem beavatottakat.
Szerk: Yoroi 2009-08-31 15:43:44
Valóban, tényleg tuktak, csak rossz helyre tettem a fölsőt XD
Már várom a szombatot! Ottalvós lesz, ugye? Mert akkor inkább maradnék, egyrészt, mert éjszaka necces annyit utazni, másrészt, mert este jönnek a bezombult agyakból a legjobb poénok. Vagy nem.
Úristen, és akkor megint nézünk Csárlít is? Az rosszabb, mint a Van helsing. Ami nagy szó. Készüljünk a halálra! vagy ne, mert készülés nélkül még jobb.
Már várom a szombatot! Ottalvós lesz, ugye? Mert akkor inkább maradnék, egyrészt, mert éjszaka necces annyit utazni, másrészt, mert este jönnek a bezombult agyakból a legjobb poénok. Vagy nem.
Úristen, és akkor megint nézünk Csárlít is? Az rosszabb, mint a Van helsing. Ami nagy szó. Készüljünk a halálra! vagy ne, mert készülés nélkül még jobb.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Hjajj, de jó, már olyan rég olvastam fórumtali beszámolót!*___*
Rövid, tömör, lényegetkiemelő. Szuper! XD
Viszont rövidségéből fakadóan kimaradtak olyan kulcsszavak/fontos momentumok, mint a csoportos Pikachu cosplay, vagy a teaház közönségének megfutanarizása(agyi szinten persze, de az is elég volt Nekik szerintemXD), és Yoroi kielégíthetetlen cukoréhsége, ebből kifolyólag túl édessé válása. XD
És persze a Vendégkönyben hagyott nyomaink részletes leírása. Tukó Pikachuk rulez!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-08-31 15:17:56
beküldve: 2009-08-31 14:36:32
(#2369) sárkányos? inkább egyszarvús...ezek szerint Miho kénytelen lesz megmutatni megint
... Te még nem láttad Charlie-t? Azt hittem Dz Téged is beavatott már. Nah akkor majd a talin beavatunk mi.
beküldve: 2009-08-28 20:55:20
(#2365) Ok. Holnap fél3, ott leszek. Miho: végre talán el is tudok menni egy hozzád szervezett talira!
Csárli? őőő ez milyen film? a csokigyáros?
Csárli? őőő ez milyen film? a csokigyáros?
Ha nagyon szart akartok látni, elhozhatom a Van Helsinget
Neee...XDEsetleg vihetek valami nézhető filmet... még japános is van...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."