Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-04-27 23:19:03
hát igen Alister, most már téged is megrontottunk
még tartozok neked egy nagy öleléssel a kv-ért, majd a legközelebbi fórumtalin bepótoljuk
még tartozok neked egy nagy öleléssel a kv-ért, majd a legközelebbi fórumtalin bepótoljuk
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-27 23:17:35
Pedig ha ott lettél volna, tudnád, hogy egészen más a füst, ha te termeled, mintha másé megy a szemedbe, ivás közben.
Te pedig ha néznéd a smileykat, akkor értenéd, hogy viccelek.
Pedig ha ott lettél volna, tudnád, hogy egészen más a füst, ha te termeled, mintha másé megy a szemedbe, ivás közben.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Inkább ne...
Olyan jó téged papírral simogatni... mielőtt felállok a wc-ről...
Yaven: Mondom, hogy a látszat csal.
Bocs alister, de valahogy a 696. kép megnézése után nem tudlak annyira komolyan venni, mint korábban.
hiányzik hozzá a múltkori sort
valld be örültél volna, ha most is abba jön
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
gatyádon megvan a nyoma?
Szerencsére nincs. Jó vétel volt, strapabíró a nadrág.Yaven: Mondom, hogy a látszat csal.
beküldve: 2009-04-27 23:04:21
(#1317) Nézd csak wakka, kikelt a 2. állatom
olyan mint te! egy szamár
olyan mint te! egy szamár
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-04-27 23:04:36
Hogyne....én is ezt mondanám...
Kár, hogy többek közt a 684. és 687. kép magáért beszél.
A 690. képen meg az üvegben sima fanta van, mi?
Kár, hogy többek közt a 684. és 687. kép magáért beszél.
A 690. képen meg az üvegben sima fanta van, mi?
Szerk: Yaven 2009-04-27 23:04:15
az igazi jellem: ráesik a szén és meg se rebben a szeme, nem üvölt, oda se néz
gatyádon megvan a nyoma? mer a 2 pokrócon meg a táskámon megvan
gatyádon megvan a nyoma? mer a 2 pokrócon meg a táskámon megvan
-
beküldve: 2009-04-27 22:58:53
(#1313) Az ott nem lévők és a kívülállók (elsősorban a szülők) megnyugtatása végett: a helyzet koránt sem volt olyan súlyos, mint azt a képek és a hozzászólások alapján feltételezni lehetne. Legnagyobb veszélyben a lábam volt (extrém mennyiségű gyaloglás és repülő szén).
beküldve: 2009-04-27 22:57:42
(#1312) köszi ez most jó
igen tényleg a 613-as egy csodálatos kép
nekem a 660,667, 610 meg a 626-os tetszik a legjobban persze ez még nem a végleges még nem láttam az összes képet,de nagyon kíváncsi vagyok
igen tényleg a 613-as egy csodálatos kép
nekem a 660,667, 610 meg a 626-os tetszik a legjobban persze ez még nem a végleges még nem láttam az összes képet,de nagyon kíváncsi vagyok