Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Én szivesen benne lennék egy vasárnapi találkozóban.
Bár nem tudom hányan lennénk, mivel másnap érettségi... Bár zt sem tudom pontosan hányan vannak köztünk idén érettségizők. No mindegy.
Ha csak ketten vagyunk, az is jó Bár sztem több ember lesz. Az érettségi sem Narutoékat, sem az egyetemistákat nem érinti (alister, Fisi, Dzirun, stb.).
Azzi: én is benne lennék ilyen többnapos talikban
Szerk: Yaven 2009-04-30 22:14:13
beküldve: 2009-04-30 22:03:44
(#1370) Yaven: Inkább itt válaszolok a Dumizzunk helyett.
Bár nem tudom hányan lennénk, mivel másnap érettségi... Bár zt sem tudom pontosan hányan vannak köztünk idén érettségizők. No mindegy.
beküldve: 2009-04-29 22:34:40
(#1369) Üdv! Nos? Akkor mi lesz a pólóval? Személy szerint Bencér várom, h ő mit mond...
MIANEVED?!
Én nagyon benne lennék.
A matricás cuccot hagyjuk ki. Széttöredezik, lekopik, gagyi.
legyünk igényesek.
A matricás cuccot hagyjuk ki. Széttöredezik, lekopik, gagyi.
legyünk igényesek.
-
beküldve: 2009-04-29 21:00:01
(#1367) Mellékesen említem, hogy egy másik fórumon most szervezek fórumtalit egy bogácsi nyaralóházba...A helyszín ugye bogács, az ár 2500ft/fő/éj, nagyjából 30 férőhelyes, kellő ellátottsággal (sőt, több, mint kellővel) Melette olcsó, igényes termál strand, borospincék, stb. Kert, bográcsozás, fáróllelesés, lavórban napozás.
Lenne igény az itteni talisoknak is egy több napos (mondjuk 3) nyaralásra? Mert akkor csak kellő számú jelentkező (alsó határ nincs, de azért vagy 8-9-en legyünk), időpont, és vérszerződés kell, hogy amire eljön az időpont, akkorra nem gondolja meg magát.
Szervezést vállalom.
Lenne igény az itteni talisoknak is egy több napos (mondjuk 3) nyaralásra? Mert akkor csak kellő számú jelentkező (alsó határ nincs, de azért vagy 8-9-en legyünk), időpont, és vérszerződés kell, hogy amire eljön az időpont, akkorra nem gondolja meg magát.
Szervezést vállalom.
no pussy, just the dicks
[QUOTE]Szerintem amit szoktak csinálni, hogy bármilyen képet (A világon bármilyet...gondolom...mfha) ráraknak pólóra kb 6-7 perc alatt, olyan 800-1200 ftig terjedő árakon, és igaz pár mosás után megfakul, esetleg lejön, ájdonnó, nekünk pont megfelelne, legalábbis, ha conra vesszük fel és évi 3 mal számolunk, az ugye 5 mosás legroszabb esetben is.
[QUOTE/]
Non, Non Azzi-sama ! ezt minden egyes talira felszándékoztuk venni ! tehát a vasalósmatrica sztem jó !
talán lehetne rajta vmi egyedi minta is ....talán .....
és akk mindenkinek más lesz a felirat ?
[QUOTE/]
Non, Non Azzi-sama ! ezt minden egyes talira felszándékoztuk venni ! tehát a vasalósmatrica sztem jó !
talán lehetne rajta vmi egyedi minta is ....talán .....
és akk mindenkinek más lesz a felirat ?
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-04-29 19:30:45
(#1365) Szerintem amit szoktak csinálni, hogy bármilyen képet (A világon bármilyet...gondolom...mfha) ráraknak pólóra kb 6-7 perc alatt, olyan 800-1200 ftig terjedő árakon, és igaz pár mosás után megfakul, esetleg lejön, ájdonnó, nekünk pont megfelelne, legalábbis, ha conra vesszük fel és évi 3 mal számolunk, az ugye 5 mosás legroszabb esetben is.
Nekünk ez teljesen elég lenne.
Ami kell:
-Valaki, aki összeszedi a pólóméreteket, tescoban megveszi kellő számú, méretű egyenszínű pólót (ájszink fekete)
-Valaki, aki keres egy helyet, mondjuk BP-n, mert úgyis legtöbben onnan kérnek majd pólót fórumtalisok közül, ahol válallnak ilyen manővert.
- és persze ránk, hogy egységesítsük elképzeléseinket, elküldjük a nickekről készült egységes betütípusú, színű "képeket" (fekete háttérrel)
Ami esetleges problémát vet fel, az a pénz összedobása a vidékiektől, hacsak nem átutalással, szóval a számlával rendelkezők veszélyeztetettek, ami a pólógyben szaladgálást illeti.
Ennél egyszerűbb még nem jutott eszembe ezzel kapcsolatban.
Nekünk ez teljesen elég lenne.
Ami kell:
-Valaki, aki összeszedi a pólóméreteket, tescoban megveszi kellő számú, méretű egyenszínű pólót (ájszink fekete)
-Valaki, aki keres egy helyet, mondjuk BP-n, mert úgyis legtöbben onnan kérnek majd pólót fórumtalisok közül, ahol válallnak ilyen manővert.
- és persze ránk, hogy egységesítsük elképzeléseinket, elküldjük a nickekről készült egységes betütípusú, színű "képeket" (fekete háttérrel)
Ami esetleges problémát vet fel, az a pénz összedobása a vidékiektől, hacsak nem átutalással, szóval a számlával rendelkezők veszélyeztetettek, ami a pólógyben szaladgálást illeti.
Ennél egyszerűbb még nem jutott eszembe ezzel kapcsolatban.
no pussy, just the dicks
Szerintem a póló elejére kéne a mangafan logo, hátulra meg a nick.
Dolgoztam nyáron pólómintázóként, és nem tudom, hogy ez megoldható lenne-e. Mármint, az elejére rá lehet nagyban vasalni a logót, úgy, hogy a mintából készítenek sok matricát. A név viszont nem megoldható ilyen módon, mert a vasalható matricát csak akkor éri meg csinálni, ha sok lesz belőle, és ez a nick esetében ugye nem így van.
nem tudom, máshogy megoldható lenne-e, de az általam ismert pólómintázási módszerek csak nagy mennyiségre alkalmazhatóak
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-29 17:26:24
(#1362) Szerintem a póló elejére kéne a mangafan logo, hátulra meg a nick.
no pussy, just the dicks
Envy és a többi konspiráló elnézést a késői válaszért, el vagyok havazva. Itt a link: [Link]
A mangamagyarul szöveget persze le lehet szedni. Hajrá, kíváncsi leszek az eredményre
A mangamagyarul szöveget persze le lehet szedni. Hajrá, kíváncsi leszek az eredményre
Húúúúúúúúúúúúúú úúúúúúú!
de jó ! köszönjük !
Mi lenne ha a póló elején lenne a felirat , a hátulján pedig a karika és alatta a frappáns mondat ?
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Envy és a többi konspiráló elnézést a késői válaszért, el vagyok havazva. Itt a link: [Link]
Jujj! Köszönjük szépen!
Még igaz, csak megbeszélés fázisban van, de ezzel már előrébb vagyunk!
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-29 10:41:33
(#1359) Envy és a többi konspiráló elnézést a késői válaszért, el vagyok havazva. Itt a link: [Link]
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Ja és mostmár rólam is vannak képek
És te ennek örülsz? Mindenre, ami szent, ne idézd már be az egész litániát, csak azt a részt, amire válaszolsz!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-28 21:09:11
Képek megtekintése után:
...
Körülbelül így tudnám összefoglalni...
Talán az ilyesmikre szokás azt mondani, hogy ezekkel vallatni lehet...
...
Körülbelül így tudnám összefoglalni...
Talán az ilyesmikre szokás azt mondani, hogy ezekkel vallatni lehet...
Jujjj! Mikből maradtam ki!!! Te jó ég! OMG
Meg kell néznem. és ja, ne mutasd meg anyukádnak. Megúszol vele egy hosszú magyarázkodást.
Ja és mostmár rólam is vannak képek
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!