Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Most vasárnapi fórumtalira akkor ki tudna jönni? Mi lenne, ha du. 3-tól csinálnánk?
Nekem tökéletes. És mit csinálnánk? Piknik? Lesz hozzá kellően jó idő?(mert jelenleg elég bizonytalannak tűnik, ha kinézek...) És ha nem piknik, akkor mi?
Majd ha leül a pólós vacila, akkor elgondolkoztok a "táboros" fórumtaliról, amit ajánlottam? Részletek visszább.
Már 5-en rábólintottunk.
Fisi, Miho, alister, Dzirun, én
De szeritem még többen jelentkeznek majd ha gépközelbe jutnak.
beküldve: 2009-05-02 09:55:23
(#1429) Majd ha leül a pólós vacila, akkor elgondolkoztok a "táboros" fórumtaliról, amit ajánlottam? Részletek visszább.
Vagy tényleg annyira nem is klasz dolog? Szerintem de.
Vagy tényleg annyira nem is klasz dolog? Szerintem de.
no pussy, just the dicks
Csabáék pólója piros és azon van a mangafan logo ill. felirat. Mi csak a forumról vagyunk, és nem a kiadótól...
Muszáj elütnie a mi pólóinknak az övékétől a félreértések elkerülése végett!
Ez engem meg is győzött. Legyen fekete a póló! Egyéb indokok: a piros nem mindenkinek áll jól, ráadásul abban is simán meg lehet főni.*tapasztalat*
Persze ha végül mégis a piros kerül megszavazára, azt is meg/felvenném.
Most vasárnapi fórumtalira akkor ki tudna jönni? Mi lenne, ha du. 3-tól csinálnánk?
Szerk: Yaven 2009-05-02 09:37:27
óóó, de kááár....cosplayben leszek
Leveszed Többiek: arra gondoltam, hogy eleje-háta (vagy fordítva). Esetleg kidobhatom kockával.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
az sem rossz, kettévágunk fekete és vörös pólókat, majd vegyesen összevarjuk őket. az is tök jól nézne ki
-
Valószínűleg nagy sikere lenne
Alister: xD Egyből bohócok leszünk! Ez jó 5let xD
Alister: xD Egyből bohócok leszünk! Ez jó 5let xD
MIANEVED?!
óóó, de kááár....cosplayben leszek
szal felőlem lehet xD
szal felőlem lehet xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-05-01 22:12:40
(#1423) akkor legyen az h mindenki félmeztelen lesz és a mellkasunkra írjuk, h mangafan, hátunkra a nick. ez szerintem elég feltűnő lesz. ki van benne? lányok?
-
beküldve: 2009-05-01 22:12:31
(#1422) Esetleg lehetne az egyik fele fekete, a másik vörös... *elbújik a mindkét oldalról záporozó kövek elől*
beküldve: 2009-05-01 22:10:17
(#1421) És még valami!
Csabáék pólója piros és azon van a mangafan logo ill. felirat. Mi csak a forumról vagyunk, és nem a kiadótól...
Mellesleg próbálja meg vki ezt végig csinálni SOHA nem tudtok olyat kitalálni ami mindenkinek tetszik...
Mellesleg próbálja meg vki ezt végig csinálni SOHA nem tudtok olyat kitalálni ami mindenkinek tetszik...
MIANEVED?!
beküldve: 2009-05-01 22:10:00
(#1420) alister: hát mindíg te döntesz , de most kemény ellenállásba ütköznél ha nem fekete lenne a végeredmény :- |
nekem 8,hogy mit csináltok
nekem 8,hogy mit csináltok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
de nem kell mindenkinek meg venni
"Többség dönt.." egység nyal? de ez itt rohadtul nem igaz
"Többség dönt.." egység nyal? de ez itt rohadtul nem igaz
Nem, nem kell mindenkinek megvenni.
kb. most ti vagytok akiknek nem tetszik a fekete, a többiek mind beleegyeztek. Mondjuk még Naruto is mondott valamit, de aztán már nem
"Többség dönt.." egység nyal? de ez itt rohadtul nem igaz "
Ezzel meg nem tudom mit akarsz mondani.
MIANEVED?!
beküldve: 2009-05-01 22:06:54
(#1418) Legyek igazi kompromisszum-kereső?
de nem kell mindenkinek meg venni
"Többség dönt.." egység nyal?
de ez itt rohadtul nem igaz
"Többség dönt.." egység nyal?
de ez itt rohadtul nem igaz
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-05-01 22:05:35