Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
én gravir expressznél csináltattam ilyen rávasalós matricásat és az tré. pláne 3000ért, legalábbis Bene-kun annyit mondott.
nem, én nem olyanra gondoltam, nagyüzemi nyomdában csinákltam ilyen rávasalós cuccot.
Sajnos ott nem tudnám megszervezni,
mert a főnök eléggé szórakozott és megbízhatatlan
De nem úgy volt, hogy a póló piros lesz? Az nyáron mégiscsak előnyösebb, a piros ránk fog égni. *tapasztalat*
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-05-01 21:35:49
én gravir expressznél csináltattam ilyen rávasalós matricásat és az tré. pláne 3000ért, legalábbis Bene-kun annyit mondott.
-
Én nagyon benne lennék.
A matricás cuccot hagyjuk ki. Széttöredezik, lekopik, gagyi.
legyünk igényesek.
A matricás cuccot hagyjuk ki. Széttöredezik, lekopik, gagyi.
legyünk igényesek.
Kb. az összes, boltban kapható póló matricázással készül. Ne olyan ráragasztós matricát képzeljetek el, ez rendes nyomdai munka.
Azzi: a többnapos nyaralás már az én fejemben is megfogant, csak elrettentett a szervezés nehézkessége. Én egyébként benne vagyok, kérdés, itt leszek-e.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-05-01 17:43:34
(#1398) beküldve: 2009-05-01 17:35:23
(#1396) beküldve: 2009-05-01 17:34:36
(#1395) Én benne vagyok, hogy itt csináltassuk a pólót.
Envy: lesz és kész.
Amúgy személyes kedvencem ez volt:[Link]
Envy: lesz és kész.
Szerk: Yaven 2009-05-01 17:35:32
Áh!
Hejj.. ezt nem kéne így csinálni!
Boltonként változni fog, h ki "vezeti" ezt az egészet?
Hejj.. ezt nem kéne így csinálni!
Boltonként változni fog, h ki "vezeti" ezt az egészet?
Én már látom.. Ebből nem lesz semmi
MIANEVED?!
A bolt góréját inkább nem minősíteném, de a Legyen ön is milliohmos póló bevert! Tuti veszek egy olyat.
Ha úgy döntünk, hogy itt nyomtatunk, akkor átadom a stafétabotot Dézének.
Ha úgy döntünk, hogy itt nyomtatunk, akkor átadom a stafétabotot Dézének.
nekem van néhány Tomcat polóm, pl a Dr. Houseos
aha, az tetszett nekem is
hát nem tudom. ha lenne itt valaki, és megbeszélnénk
MIANEVED?!
nekem van néhány Tomcat polóm, pl a Dr. Houseos, ami a fórumtalin volt rajtam. és az elég strapabíró és meg nem mondanád h nem gyárban 10millió példányban nyomták
-
Ez így jól is hangzik
Na majd megbeszéljük!
De attól, h jól hangzik, nem biztos, h jobb is
Nem ismerem, valakinek csak van vmi tapasztalata.,
Na majd megbeszéljük!
De attól, h jól hangzik, nem biztos, h jobb is
Nem ismerem, valakinek csak van vmi tapasztalata.,
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-05-01 16:57:33
nem tod ki Tomcat?
Tomcat plóboltja
pólótervezés
"Rendelésre vállaljuk egyedi polók megtervezését, legyártását. Különféle technológiák állnak rendelkezésünkre, melyek mindegyike kiváló minõségû terméket eredményez. Ezek a polók nem fognak szétmenni a mosásban, a minta nem fog fakulni, nem szakadozik le, mert nem azokkal az olcsó, házilagos eszközökkel dolgozunk, mint a plázákban mûködõ pólónyomtató mûhelyek. A polók sem kínai felmosórongyok."
viszont legalább 10 darabot kell csináltatni
Tomcat plóboltja
pólótervezés
"Rendelésre vállaljuk egyedi polók megtervezését, legyártását. Különféle technológiák állnak rendelkezésünkre, melyek mindegyike kiváló minõségû terméket eredményez. Ezek a polók nem fognak szétmenni a mosásban, a minta nem fog fakulni, nem szakadozik le, mert nem azokkal az olcsó, házilagos eszközökkel dolgozunk, mint a plázákban mûködõ pólónyomtató mûhelyek. A polók sem kínai felmosórongyok."
viszont legalább 10 darabot kell csináltatni
-
Szerk: ∂z 2009-05-01 16:51:21
ez rohadt drága és ráadásul matricás, ami gagyi. Tomcat ennél olcsóbb és garantáltan minőségi
Mi az a Tomcat?
És ha nem matricás, akkor milyen?
MIANEVED?!
ez rohadt drága és ráadásul matricás, ami gagyi. Tomcat ennél olcsóbb és garantáltan minőségi
-