Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
másnapos nem vagyok, csak a szokásosnál is nyúzottabb, fáradtabb, meg kb 5re értem volna oda.
"álmaidban kislány" na most olvastam el, mi a baj szégyenlős vagy?
félek, h megijednél tőle
-
akkor ők már kint vannak , na mind1 , mért nem mentél, túlságosan másnapos vagy ? vagy esetleg már haza értetek
"álmaidban kislány" na most olvastam el, mi a baj szégyenlős vagy?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-05-03 18:16:01
beküldve: 2009-05-03 18:06:31
(#1458) mikor lesz akkor a tali vagy már későn kérdem?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-05-03 16:20:45
(#1457) Miho: "zirun esetleg-talán-t említett, mivel ma szülinapozik, így nem tudja holnap milyen állapotban lesz.(talán délutánra rendbe teszi magát )"
most értem haza, a reggeli állapothoz képest már csodálatosan vagyok, de még mindig jobban hasonlítok egy kupac földre, mint egy emberre
Kami: "Dzirun: kelll!!! a pipaa!!! XD nem is a kis alkesz cicafiú"
szörnyű h én csak a pipa miatt kellenék
és nem is vagyok alkesz
Bene-kun: gokart jöhet, csak ne legyen nagyon drága
most értem haza, a reggeli állapothoz képest már csodálatosan vagyok, de még mindig jobban hasonlítok egy kupac földre, mint egy emberre
Kami: "Dzirun: kelll!!! a pipaa!!! XD nem is a kis alkesz cicafiú"
szörnyű h én csak a pipa miatt kellenék
és nem is vagyok alkesz
Bene-kun: gokart jöhet, csak ne legyen nagyon drága
-
beküldve: 2009-05-03 13:31:20
(#1456) én sajnos nem tudok menni...
de a következő 3 nap jó nekem, tehát akkor bármikor lehet tali XD
szal érezzétek jól magatokat, és kérek sok fényképet ^^"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-05-03 13:29:06
(#1455) én mindenesetre megyek, és most már kész a süti is. Akkor nem hozok annyit *több marad holnapra*
Ja és előreláthatólag 6-7 körül hazajövök majd, de ezt felesleges írnom, hiszen most úgysincs fönn senki , de azért tudjátok.
Kár Alister, hogy nem jössz....
Ja és előreláthatólag 6-7 körül hazajövök majd, de ezt felesleges írnom, hiszen most úgysincs fönn senki , de azért tudjátok.
Kár Alister, hogy nem jössz....
*nem csak a zacskó miatt *
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-05-03 13:31:01
xD
Babakocsit nem tudok vezetni, nemh egy buszméret nagy gépet aminek 1kereke akkora mint én xD
Babakocsit nem tudok vezetni, nemh egy buszméret nagy gépet aminek 1kereke akkora mint én xD
Fú most így eszembe jutott, hogy majd fórumtalálkozó keretein belül lenne-e valakinek kedve gokartozni menni? Tudom, tudom, költséges, de ha többen vagyunk, akkor olcsóbb.
xD
MIANEVED?!
Bátyám vezeti az egyik nagy dögöt, meg volt a lehetőség, h beüljek mellé
Inkább vezess te.
[Truck Trial]
Szívesen mennék én is.
Bátyám vezeti az egyik nagy dögöt, meg volt a lehetőség, h beüljek mellé, de még nem vitt rá a lélek...
majd holnap talán.
MIANEVED?!
hehe XD ennyire szeretnek itt engem? xD
már említettem nevelőapámnak a dolgot...és aszonta h majd hnap megbeszéljük!! *.* ez jót jelent...elvileg XDNaruto....hmm, hnap jön haza...gondolom ebéd után, bár ezt nemtudom....de sztem ha lesz kedve, akkor simán ki tud jönni...
Dzirun: kelll!!! a pipaa!!! XD nem is a kis alkesz cicafiú najó, azért ő is....csak jöjjön xD
Alister: aww....szegény....vagyis szegény mi....
Envy: nővérkém!!! T.T télleg kevesen leszünk...
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-05-02 22:26:21