Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-05-05 14:43:14
(#1491) Jó, várjunk.
Mondjuk részemről egy kora délutáni időpontot preferálnék inkább, de rugalmas vagyok.
Mondjuk részemről egy kora délutáni időpontot preferálnék inkább, de rugalmas vagyok."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ha senkinek sem sürgős megtudni az időpontot, várjunk.
Ok, szerencsére ezen a héten szinte bármikor ráérek.
...
Sajnálom, hogy nem jössz.
De... Nemsokára itt a Con!
Az időpontról:
Mivel Naruto kezdeményezte - de azt nem mondta mikor legyen - szerintem várjuk meg Őt... Kami-chan azt mondja holnap este már itthon lesz. Ha senkinek sem sürgős megtudni az időpontot, várjunk.
Sajnálom, hogy nem jössz.De... Nemsokára itt a Con!
Az időpontról:
Mivel Naruto kezdeményezte - de azt nem mondta mikor legyen - szerintem várjuk meg Őt... Kami-chan azt mondja holnap este már itthon lesz. Ha senkinek sem sürgős megtudni az időpontot, várjunk.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-04 21:59:03
beküldve: 2009-05-04 21:49:34
(#1487) az nekem megint nem jó, de majd találkozunk a conon
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-05-04 21:46:05
(#1486) Igen az időpont még tényleg kérdéses... Nekem egész nap jó, szóval nekem mindegy.
Már csak az a kérdés, hogy hány órától?
Kora délután?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A szerdai taliról: tessék jönni!
De jó!!! Én szeretnék menni!
Már csak az a kérdés, hogy hány órától?Ugyanis én Kaminagával tuti megnézem a CP-versenyt, addig el nem mozdulok a nagyteremből
Minden nap az a legjobb program ^^
Az tuti
bár élek a gyanúperrel, hogy eléggé mást művelünk műélvezet címszóval... XD Pölö nekem idén jó lenne nem megfeledkeznem a kockacukorról... Arany Aszpirin és Arany Miafranc Díj természetesen lesz
Szerk: alister 2009-05-04 21:01:48
vagy ha a szögecses karkötődnek lenne bankaija, mondjuk egy hatalmas acéltüskés féreg és placccccs szétkenné őket aztán meg átmenne chibibankaiacéltüskéskukacba és elkezdené nyalogatni a szétkent emberkék maradványait. hát nem cukika?
Nekem kell egy ilyen tündéri házikedvenc.
Bár a férgekkel nem vagyok barátságban, de a chibi kukacka nagyon édi lehet.Fisi: Szűk lett a kesztyű...?
A fene... Pedig az az anyag olyan szééép!És te mutáns hiéna ötleted is tetszik.
Envy: Tényleg jó ötlet a késő délutáni tali a Conon. Szuper. Majd lassan elkezdhetnénk fixálni a dolgot.

A szerdai taliról: tessék jönni!
Envy:"Jobb lenne délután 5 fele a tali, addig mindenki kiéli magát a Conon aznap xD
"
Mondasz valamit. Ötig lemegy az összes olyan program, ami miatt több ember hiányozhatna, és akkorra már a zsákmányolás és fosztogatás programpontokat is végrehajthatja mindenki.
"Mondasz valamit. Ötig lemegy az összes olyan program, ami miatt több ember hiányozhatna, és akkorra már a zsákmányolás és fosztogatás programpontokat is végrehajthatja mindenki.
Pontosan.
Ugyanis én Kaminagával tuti megnézem a CP-versenyt, addig el nem mozdulok a nagyteremből
Persze azért napközben tuti összefutunk járva-kelve, de az igazi nagy talit kb. 5kor kellene valahol, addig DDR-esek is kiugrálják magukat, konzolosok is kijátsszák magukat stb.
MIANEVED?!
Conon tali???
Szia!
Persze, semmiképpen nem hagynánk ki ezt a ziccert
Envy:"Jobb lenne délután 5 fele a tali, addig mindenki kiéli magát a Conon aznap xD
"Mondasz valamit. Ötig lemegy az összes olyan program, ami miatt több ember hiányozhatna, és akkorra már a zsákmányolás és fosztogatás programpontokat is végrehajthatja mindenki.
Conon tali???
SZIAA!!!!!!
Alap!
De lőjetek le ha tévednék: Jobb lenne délután 5 fele a tali, addig mindenki kiéli magát a Conon aznap xD
MIANEVED?!
beküldve: 2009-05-04 11:12:00
(#1478) Az a fül kié volt?
Dragdáé.
Alister: Ki beszél itt kínzásról? Egy harapás, egy nyelés, és csak darabkák maradnak.
Dzirun szétkenős-felnyalós módszerére gondoltam. Határeset.
A félbeharapás-lenyelés elfogadott problémakezelési eljárás."A napra lehet nézni, de nem egészséges."