Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-05-05 14:43:14
(#1491) Jó, várjunk.
Mondjuk részemről egy kora délutáni időpontot preferálnék inkább, de rugalmas vagyok.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ha senkinek sem sürgős megtudni az időpontot, várjunk.
Ok, szerencsére ezen a héten szinte bármikor ráérek.

...
Sajnálom, hogy nem jössz.
De... Nemsokára itt a Con!
Az időpontról:
Mivel Naruto kezdeményezte - de azt nem mondta mikor legyen - szerintem várjuk meg Őt... Kami-chan azt mondja holnap este már itthon lesz. Ha senkinek sem sürgős megtudni az időpontot, várjunk.

De... Nemsokára itt a Con!

Az időpontról:
Mivel Naruto kezdeményezte - de azt nem mondta mikor legyen - szerintem várjuk meg Őt... Kami-chan azt mondja holnap este már itthon lesz. Ha senkinek sem sürgős megtudni az időpontot, várjunk.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-04 21:59:03
beküldve: 2009-05-04 21:49:34
(#1487) az nekem megint nem jó, de majd találkozunk a conon

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-05-04 21:46:05
(#1486) Igen az időpont még tényleg kérdéses... Nekem egész nap jó, szóval nekem mindegy.

Már csak az a kérdés, hogy hány órától?
Kora délután? 
A szerdai taliról: tessék jönni!

De jó!!! Én szeretnék menni!

Ugyanis én Kaminagával tuti megnézem a CP-versenyt, addig el nem mozdulok a nagyteremből
Minden nap az a legjobb program ^^
Az tuti 

bár élek a gyanúperrel, hogy eléggé mást művelünk műélvezet címszóval... XD Pölö nekem idén jó lenne nem megfeledkeznem a kockacukorról... Arany Aszpirin és Arany Miafranc Díj természetesen lesz
Szerk: alister 2009-05-04 21:01:48
vagy ha a szögecses karkötődnek lenne bankaija, mondjuk egy hatalmas acéltüskés féreg és placccccs szétkenné őket aztán meg átmenne chibibankaiacéltüskéskukacba és elkezdené nyalogatni a szétkent emberkék maradványait. hát nem cukika?
Nekem kell egy ilyen tündéri házikedvenc.

Fisi: Szűk lett a kesztyű...?

És te mutáns hiéna ötleted is tetszik.

Envy: Tényleg jó ötlet a késő délutáni tali a Conon. Szuper. Majd lassan elkezdhetnénk fixálni a dolgot.

A szerdai taliról: tessék jönni!

Envy:"Jobb lenne délután 5 fele a tali, addig mindenki kiéli magát a Conon aznap xD
"
Mondasz valamit. Ötig lemegy az összes olyan program, ami miatt több ember hiányozhatna, és akkorra már a zsákmányolás és fosztogatás programpontokat is végrehajthatja mindenki.

Mondasz valamit. Ötig lemegy az összes olyan program, ami miatt több ember hiányozhatna, és akkorra már a zsákmányolás és fosztogatás programpontokat is végrehajthatja mindenki.
Pontosan.
Ugyanis én Kaminagával tuti megnézem a CP-versenyt, addig el nem mozdulok a nagyteremből

Persze azért napközben tuti összefutunk járva-kelve, de az igazi nagy talit kb. 5kor kellene valahol, addig DDR-esek is kiugrálják magukat, konzolosok is kijátsszák magukat stb.
MIANEVED?!
Conon tali???
Szia! 

Persze, semmiképpen nem hagynánk ki ezt a ziccert

Envy:"Jobb lenne délután 5 fele a tali, addig mindenki kiéli magát a Conon aznap xD

Conon tali???

SZIAA!!!!!!
Alap!

De lőjetek le ha tévednék: Jobb lenne délután 5 fele a tali, addig mindenki kiéli magát a Conon aznap xD

MIANEVED?!
beküldve: 2009-05-04 11:12:00
(#1478) Az a fül kié volt?
Dragdáé.
Alister: Ki beszél itt kínzásról? Egy harapás, egy nyelés, és csak darabkák maradnak.
Dzirun szétkenős-felnyalós módszerére gondoltam. Határeset.