Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
mutáns hiéna is jöhet, meg óriásplüssalucrdkutyus.
jajj, azok a cicafüles képek...
Az a fül kié volt?

Alister: Ki beszél itt kínzásról? Egy harapás, egy nyelés, és csak darabkák maradnak.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Ellenzem a kínzást
*megigazítja a plasma gun-t*
Szerdai rámenezés: részemről elvileg semmi akadálya - gyakorlatilag még várom a nyelviskola levelét, hogy mikor lesznek az óráim.

Szerdai rámenezés: részemről elvileg semmi akadálya - gyakorlatilag még várom a nyelviskola levelét, hogy mikor lesznek az óráim.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
mutáns hiéna is jöhet, meg óriásplüssalucrdkutyus.
-
szögecses karkötődnek lenne bankaija, mondjuk egy hatalmas acéltüskés féreg és placccccs szétkenné őket aztán meg átmenne chibibankaiacéltüskéskukacba és elkezdené nyalogatni a szétkent emberkék maradványait. hát nem cukika?
Meg Kutyus.

Egyébként mi a cukika? Az a múltkori cicafüles kép.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Jött egy elég nagy csapat - kb 7-8 - cigány. Elég hangosak voltak, meg fiatalok, meg fiúk... No mindegy, és hát az egyik nem hagyhatott szó nélkül: "Azta, rémálmaim lesznek!!!" - kiáltotta rám tekintve. Aranyos, nem? Valakinek rémálmai lesznek tőlem... Ez ám a bók.
ilyenkor is jól jönne egy death note: PUSZTÚÚLJ
vagy ha a szögecses karkötődnek lenne bankaija, mondjuk egy hatalmas acéltüskés féreg és placccccs szétkenné őket aztán meg átmenne chibibankaiacéltüskéskukacba és elkezdené nyalogatni a szétkent emberkék maradványait. hát nem cukika?
-
Szerk: ∂z 2009-05-04 10:27:16
Igen, a lényeget skerült összefoglalni! Én meg beszélgetés közben az egyik kesztyűmet megvarrtam félig, otthon befejeztem, és rájöttem, hogy szűk lett...nem baj megoldom.
Szerdán? Nem tudom, én pénzileg nem állok olyan jól, tudom, egy ezres nem a világ, de akkor is, kell a conra. :)
Szerdán? Nem tudom, én pénzileg nem állok olyan jól, tudom, egy ezres nem a világ, de akkor is, kell a conra. :)
beküldve: 2009-05-03 23:03:19
(#1470) Nyah, ez egy igazán családias kis találkozó volt.
A főszereplők: Yaven, Fisi és én.
Az ilyen kis létszámú találkozóknak annyi az előnye, hogy az ember képes minden jelenlévőre odafigyelni, és nem kell a fejét kapkodva, egy-egy épp mgehallott mondatfoszlányból összeraknia a beszélgetést.
Jól éreztem magam!
Míg vártam:
Több felfedezést is tettem:
- sok a külföldi.
Alig hallottam magyar szót, míg a buszmegállóban várakoztam.
- még mindig túl sok a csöves/alkoholista a szigeten. De! Miho instant csöves-lekezelő módszere most is bevált: "Sorry, I don't speak Hungarian... Sorry... Bye!"
- höhö... rémísztő vagyok. XD
Jött egy elég nagy csapat - kb 7-8 - cigány. Elég hangosak voltak, meg fiatalok, meg fiúk... No mindegy, és hát az egyik nem hagyhatott szó nélkül: "Azta, rémálmaim lesznek!!!" - kiáltotta rám tekintve. Aranyos, nem? Valakinek rémálmai lesznek tőlem... Ez ám a bók.
A tali:
Azt hittem elmarad.
Már hívtam Yavent, hogy merre jár, de letette, mert már a közelben volt. Kicsivel később Fisi is megérkezett, és elindultunk a szokásos helyre. Lepakoltunk, megettük Fisi állat finom citromos muffinjait, és közben jót beszélgettünk. Miután megelégeltük, hogy a nap égetően süt, árnyékosabb helyre húzódtunk.
Fisi és Yaven találtak egy döglött vakondot. Szegényke.
A beszélgetéseket nem részletezném, mert nagyon sok mindenről beszélgettünk.
Olyan hat óra felé kezdtünk el szedelőzködni, és egy gyors uszodai mosdó látogatás után már indultunk is hazafelé. Végül a Mechwart ligetnél váltak el útjaink.
Jah igen...
Naruto-kun kért, hogy kérdezzem meg:
Mit szólnátok egy szerdai rámenezéshez?

Az ilyen kis létszámú találkozóknak annyi az előnye, hogy az ember képes minden jelenlévőre odafigyelni, és nem kell a fejét kapkodva, egy-egy épp mgehallott mondatfoszlányból összeraknia a beszélgetést.

Jól éreztem magam!

Míg vártam:
Több felfedezést is tettem:
- sok a külföldi.

- még mindig túl sok a csöves/alkoholista a szigeten. De! Miho instant csöves-lekezelő módszere most is bevált: "Sorry, I don't speak Hungarian... Sorry... Bye!"
- höhö... rémísztő vagyok. XD

A tali:
Azt hittem elmarad.

Fisi és Yaven találtak egy döglött vakondot. Szegényke.

A beszélgetéseket nem részletezném, mert nagyon sok mindenről beszélgettünk.

Olyan hat óra felé kezdtünk el szedelőzködni, és egy gyors uszodai mosdó látogatás után már indultunk is hazafelé. Végül a Mechwart ligetnél váltak el útjaink.
Jah igen...
Naruto-kun kért, hogy kérdezzem meg:
Mit szólnátok egy szerdai rámenezéshez?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-03 23:36:43
Kár Alister, hogy nem jössz....

*nem csak a zacskó miatt *
Köszi, ez jól esett!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
a cicafülekkel együtt aranyos lett volna
hát igen aztán arcodra fagyott a mosoly micsoda borzasztó lehetett a banánnak, de úgy sokkal finomabb

hát igen aztán arcodra fagyott a mosoly micsoda borzasztó lehetett a banánnak, de úgy sokkal finomabb

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
az első mondat alatt kedvesen mosolyogtam, a második alatt arcomra fagyott a mosoly
-
valld be azért jó volt nézni amíg nem "fogaztam"
Azóta csináltam turmixot is,hogy szétszabdalta szegényt XD
voltam ma úszni, iszonyat jó volt leúsztam majdnem 3 km-t, nagyon fáradt vok, de iszonyat jó volt

voltam ma úszni, iszonyat jó volt leúsztam majdnem 3 km-t, nagyon fáradt vok, de iszonyat jó volt

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-05-03 21:37:13
Szerk: ∂z 2009-05-03 21:31:17
de mindent meg is tesz az almáért
erről jut eszembe,hogy van otthon pár darab, el is csócsálok egyet

erről jut eszembe,hogy van otthon pár darab, el is csócsálok egyet

Szerk: mad_chan 2009-05-03 21:27:28
szüksége nincs is rá, de alma nélkül sem hal éhen, csak elvonási tünetei lesznek
-
lehet,hogy igazad van rémálmaimban még visszaköszönne
bár a krémek csodára képesek
am most jutott eszembe,hogy egy halálistennek nincs is rá szüksége

am most jutott eszembe,hogy egy halálistennek nincs is rá szüksége