Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Igen, a photoshop megnyitja. Közben rájöttem, hogy nem találom.... lehet, hogy csak megnyitottam és megnéztem, vagy valami fiktív mappába mentettem.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Én meg a lementett cumót nem tudom megnézni.
Azt mondják Photoshop megnyitja.. az nekem nincs.
Azt mondják Photoshop megnyitja.. az nekem nincs.
MIANEVED?!
Nem tudom megnyitni a linket...
Én lementettem, átküldöm emailben!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Envy és a többi konspiráló elnézést a késői válaszért, el vagyok havazva. Itt a link: [Link]
A mangamagyarul szöveget persze le lehet szedni. Hajrá, kíváncsi leszek az eredményre
A mangamagyarul szöveget persze le lehet szedni. Hajrá, kíváncsi leszek az eredményre
Ezt írta Csaba
Aister, Bence... Mi legyen?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-05-07 18:07:01
beküldve: 2009-05-07 16:58:39
(#1531) fú emberek... milyen lesz a póló és mennyibe is kerül akkor? mert úgy kéne készülnöm x)
valaki meg tudná adni azt a linket, amin az a felirat van amit a Csaba belinkelt?
valaki meg tudná adni azt a linket, amin az a felirat van amit a Csaba belinkelt?
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-05-07 16:14:46
(#1530) Ha mást nem, akkor az a pár ember akit valóban érdekel megcsináltatja...
Lassan meg kellene, Conra jó lenne...
Lassan meg kellene, Conra jó lenne...
MIANEVED?!
beküldve: 2009-05-07 15:54:39
(#1529) Envy; nagyon jó ötletnek tartom a póló-ügyet, de tényleg. Csak sajnos nem tudom, hogy mennyire lennének költségkímélők, vagy éppen pénztárca aljára nyúlósak az árak. Itt nem messze tőlem (kb. 5-7 km-re) van egy ilyen fotóbolt, ahol vállalnak ilyeneket, és utána kérdezgettem, és mondták, hogy kedvezményt is tudnak adni, ha sokat csináltatunk. A póló olyan 1500 körül van, és kedvezményesen 1000 körülire jönne ki egy.
De, hogy milyen lenne a minta, meg stb., azt nem tudom.
De én támogatom az ötletedet, és benne is vagyok. A szín olyan legyen, ami eltér Csabáékétól, mert mi nem a kiadóhoz, hanem csak a fórumhoz tartozunk. Alapszín fekete, az írás meg az, amit Csaba belinkelt.
De, hogy milyen lenne a minta, meg stb., azt nem tudom.
De én támogatom az ötletedet, és benne is vagyok. A szín olyan legyen, ami eltér Csabáékétól, mert mi nem a kiadóhoz, hanem csak a fórumhoz tartozunk. Alapszín fekete, az írás meg az, amit Csaba belinkelt.
beküldve: 2009-05-07 15:15:16
(#1528) Úgy tűnik nem nagyon lesz belőle semmi.
Nem válaszolnak nagyon rá.. Conig is csak 9nap van..
Nem válaszolnak nagyon rá.. Conig is csak 9nap van..
MIANEVED?!
én kezdéstől ott leszek ...
...de ha csak később kezdődik a tali akkor addig másokkal leszek !
Fisi : hehe tényleg ugyan úgy mosolyognak !
Dzirun : sry , de közlöm h a passzív pipásnak lenni elég hajmeresztő !
talósok : Miért ? mondjátok miért? Miért ilyen kegyetlen a sors ? miért kellet házi munkában senyvednem , miközben ti rámeneztetek ? Ó jajjj ! Jajjj szegény fejem !
Envy : csináltassuk TomCat-nél ! ot tényleg nagyon jól csinálják !
na mentem rendet rakni ,ágyat húzni és varrni !
...de ha csak később kezdődik a tali akkor addig másokkal leszek !
Fisi : hehe tényleg ugyan úgy mosolyognak !
Dzirun : sry , de közlöm h a passzív pipásnak lenni elég hajmeresztő !
talósok : Miért ? mondjátok miért? Miért ilyen kegyetlen a sors ? miért kellet házi munkában senyvednem , miközben ti rámeneztetek ? Ó jajjj ! Jajjj szegény fejem !
Envy : csináltassuk TomCat-nél ! ot tényleg nagyon jól csinálják !
és legyen két színűűűűűű! naa ! légysziiiiiiiiii!
na mentem rendet rakni ,ágyat húzni és varrni !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Nem tudom :(
Az AMV verseny is elvileg 4ig van.
Elvileg. Ugyanis biztos lesz csúszás a CP miatt.
Ez sajnálatos Azzi :(
Az AMV verseny is elvileg 4ig van.
Elvileg. Ugyanis biztos lesz csúszás a CP miatt.
Ez sajnálatos Azzi :(
MIANEVED?!
Jajj
Ez nem jó!
Biztos, h nem tudsz tovább maradni?
Ez nem jó!
Biztos, h nem tudsz tovább maradni?
Nem, mert utána még van dolgom BP-n +hazautazás Szóval viszonylag hamar el kell indulnom, de ha még 4-5 előtti időpontban tudtok mondani egy jó tali időpontot, nekem az is jó, nem ragaszkodom a délhez, mert végülis csak a cosplay-t akarom megnézni, a többi program annyira nem izgat... ilyen szempontból ráérek.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-05-07 13:23:52
(#1523) Szoros időbeosztásom miatt csak szombaton leszek conon és sajna valószínüleg ilyen 4-5 óra tájban el kell indulnom hazafelé
Látom, hogy az ottani talit kb pont ilyenkorra tettétek, akik éppen nem karaokeversenyeznek, vagy AMV-znek, azoknak lenne kedve mondjuk dél körül(is) talizni? Az még jóval cosplay előtt van, és hacsak nem akkor értél oda 10 perce, akkor már be is vásárolgattál.
Na ilyesmi.
Látom, hogy az ottani talit kb pont ilyenkorra tettétek, akik éppen nem karaokeversenyeznek, vagy AMV-znek, azoknak lenne kedve mondjuk dél körül(is) talizni? Az még jóval cosplay előtt van, és hacsak nem akkor értél oda 10 perce, akkor már be is vásárolgattál.
Na ilyesmi.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-05-07 00:20:36
(#1522) Tegnap éjjeli pesti csavargás, majd délután 3ig alvás után esélyem nem lett volna jelen lenni.
MI lesz az egyen pólókkal?????
MI lesz az egyen pólókkal?????
MIANEVED?!