Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Yaveeen!!! Hjajj de örülök!
A helyszín a következő: van középen egy elválasztó márványfal. Nah annak a tövében.
A gyékényekre csak akkor tartok igényt, ha nem okoz gondot a szállításuk. Mert van itthon min ülni - kerti bútor terasz széle, sőt gyékénynek nem mondható, de hasonló funkciót szolgáló polifómok(? Apum így hívja őket... Ilyen szivacs... izék )
Szóval nem muszáj.
A helyszín a következő: van középen egy elválasztó márványfal. Nah annak a tövében.
A gyékényekre csak akkor tartok igényt, ha nem okoz gondot a szállításuk. Mert van itthon min ülni - kerti bútor terasz széle, sőt gyékénynek nem mondható, de hasonló funkciót szolgáló polifómok(? Apum így hívja őket... Ilyen szivacs... izék )
Szóval nem muszáj.
Yavennek írtam sms-t, de nem írt vissza.
Én is megyek! Azért nem írtam vissza, mert a családdal lementünk a telkünkre, ahova nem vittem a mobilt -most értem csak haza. Jó volt.
Holnap meg akkor felkészülök a korai kelésre. A metróépület előtt pontosan mit jelent? Eléggé nagy és forgalmas az a hely.
A kerti partyra kellenek a -romló állapotban lévő- gyékények?
de azért leszünk néhányan, szerintem biztos elleszünk
Ellenni biztosan elleszünk. Attól én sem félek.
Bánatom Fisi és Dz hiánya... Nem lesz live Bhiiimbhiii...!
de azért leszünk néhányan, szerintem biztos elleszünk
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
am kik jönnek?
Naruto, Envy, Kaminaga, Rapider(?), Alister(?)... Yavennek írtam sms-t, de nem írt vissza. Wakka még rábólintott egyszer, hogy jön, de azóta nem jelentkezett...
És Persze Te.
Bánatom Fisi és Dz hiánya... Nem lesz live Bhiiimbhiii...!
én is örülök,már rég nem voltam
jaj Fisi kár,hogy nem tudsz jönni, de néha tanulni is kell, nekem magyart kéne, de majd a buszon tanulok
am kik jönnek?
jaj Fisi kár,hogy nem tudsz jönni, de néha tanulni is kell, nekem magyart kéne, de majd a buszon tanulok
am kik jönnek?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Arigatou Kosaimasta!
Mad_chan:Zsír akkor lentebb látod hol lesz holnap a találka szal akkor majd gyere!
Mad_chan:Zsír akkor lentebb látod hol lesz holnap a találka szal akkor majd gyere!
És ahogy magamat ismerem, nem fogok olyan sokat tanulni, csak egész nap azon gyötrődöm majd, hogy tanulj, tanulj...
Akkor meg minek gyötrődni... *kacsint* Mindenestre, ha muszáj, akkor muszáj... de nagyon szomorú vagyok.
Mad_chaaan! Örülök, hogy Te jössz.
Igen, szerintem azt majd szerdán intézzük. Addig kinézek pár Röftexet. És az lenne a legjobb, ha majd eljönnél és megmutatnád vagy majd viszem a felsőt és akkor ott felgombostűzzük rá az anyagot, de majd még egyeztetünk.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Naruto: a flittereket leszedtük, a hímzést nem sikerült. Muszáj lesz rávarrni az anyagot.
Köszönöm Fisi-chan!És ha Édesanyád segített akkor neki is!Arigatou! Akkor már csak narancs színű anyagot illetve egy kis darab fekete anyagot kéne nemde?És akkor le lehet fedni!
Pedig olyan jó lenne!!!!! És ahogy magamat ismerem, nem fogok olyan sokat tanulni, csak egész nap azon gyötrődöm majd, hogy tanulj, tanulj...Legalább nem kezdtem most még el egy új könyvet. Mert akkor tuti azt olvasnám.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-05-09 21:18:48
(#1585) én most tudok jönni
Szerintem én ezt most kihagyom
Fisiii!!! Ne csináld ezt velem...! Pedig olyan jó lenne, ha jönnél.
Bár megértem, hogy tanulni kell... de akkor ISSS!!!
beküldve: 2009-05-09 21:13:30
(#1583) Szerintem én ezt most kihagyom Pedig kíváncsi vagyok Mihóék házára, de tényleg tanulnom kéne, mert lesz egy zh-m, egy kiselőadásom és egy vizsgám kedd-szerdán.
Naruto: a flittereket leszedtük, a hímzést nem sikerült. Muszáj lesz rávarrni az anyagot.
Szerk: Fiszi 2009-05-09 21:17:23
beküldve: 2009-05-09 21:13:14
(#1582) Nos akkor ki jön még a talira?Fisi te is eljössz ugye?Na meg reméljük Wakka és Yaven-chan is eljön!Ki van még aki nem tudja