Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-05-09 19:34:03
(#1581) Alister: füves, de elvileg semmi allergén nincs a közelben. Gyommentesített környék.
Envy: Kami-chan mondta, hogy megy eléd. Szóval Ő tájékoztat a pontos találkozóról.;) És örülök, hogy jössz!
A többiekkel fél 11-kor találkozzunk az Örs vezér téri metró épület előtt. Gyertek minél többen, és készüljetek úgy, mintha piknikezni mennénk a Margit-szigetre - tehát ételt-italt, rágcsit,(alkoholt és pipát) szívesen fogadunk.
Envy: Kami-chan mondta, hogy megy eléd. Szóval Ő tájékoztat a pontos találkozóról.;) És örülök, hogy jössz!
A többiekkel fél 11-kor találkozzunk az Örs vezér téri metró épület előtt. Gyertek minél többen, és készüljetek úgy, mintha piknikezni mennénk a Margit-szigetre - tehát ételt-italt, rágcsit,(alkoholt és pipát) szívesen fogadunk.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-09 20:11:57
beküldve: 2009-05-09 19:26:10
(#1580) Az út megoldva
Végül MIKOR menjünk Miho?
Ki kéne akkor néznem egy vonatot.
Végül MIKOR menjünk Miho?
Ki kéne akkor néznem egy vonatot.
MIANEVED?!
beküldve: 2009-05-09 19:12:27
(#1579) beküldve: 2009-05-09 18:54:09
(#1578) beküldve: 2009-05-09 18:50:38
(#1577) Énis benne vagyok!Miho's House rulez!
Csak legyen elég étel és ital a fennmaradásra!
én benne vagyok ^^
természetesen, csak ha nem zavarunk ^^ ez nagyon kedves a szüleidtől ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Közben hazaértek a züleim, és mesltem Nekik, hogy a helyszínről nem tudunk dönteni. Erre benyögték, hogy legyen a tali nálunk. Azt hittem rosszul hallottam... maguktól felajánlani... ez új.
Szóval kérem a véleményeket.
Hozzánk roppant egyszerűen el lehet jutni: Örs vezér teréig metróval, majd onnan egy busszal, a 97E-vel az utcánkig lehet jönni - onnan pedig egy perces séta a házunkig. Nagy kertünk van, aki szeretene, hozhat labdát.
Szóval kérem a véleményeket.
Hozzánk roppant egyszerűen el lehet jutni: Örs vezér teréig metróval, majd onnan egy busszal, a 97E-vel az utcánkig lehet jönni - onnan pedig egy perces séta a házunkig. Nagy kertünk van, aki szeretene, hozhat labdát.
A szüleimnek annyi kikötésük van, hogy legyünk a kertben, és a lakásba csak a WC-re járjunk.
Naruto felvetette, hogy esetleg menjünk a Városligetbe. Mit gondolsz Alister? Ott is gáz lenne?(bár gyanítom, hogy igen. )
Igen, ott is (ott főleg ) gáz lenne. Azt hiszem éppen elég lesz a cont túlélnem Anyáztam is egy sort, amikor kiderült, hogy idén május közepén (=allergiaszezon közepén) lesz a con...
De ha ragaszkodtok hozzá, akkor csak nyugodtan menjetek - viszont akkor én kihagyom"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-09 18:21:58
. Tehát szerintem legyen a Sirius Teaház. Szerintem.
Az merre van?
[Link][ Itt biztosan megtalálod a címüket.^^
szerk.: Alister megelőzött.
Az igazság az, hogy nem igazán vonz most a Sirius. Tekintve, hogy jó időnk lesz meg minden...
Naruto felvetette, hogy esetleg menjünk a Városligetbe. Mit gondolsz Alister? Ott is gáz lenne?(bár gyanítom, hogy igen. )
Mindenesetre én a Városligetre - vagy Vérmezőre vagy a MOM Park és környékére szavazok - egyelőre, hacsak nem akad a Siriustól jobb ötlet.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-09 18:18:33
Az merre van?
A Bródy Sándor utcában, a Nyugatitól 5 villamosmegállóra és ugyanennyi percre. Ha jössz, eléd mehetek, mert elsőre elég nehéz kiszúrni. Apropó: a Sirius minden nap 12 és 22 óra között van nyitva."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-09 17:33:59
. Tehát szerintem legyen a Sirius Teaház. Szerintem.
Az merre van?
MIANEVED?!
A helyszínt, vagy hogy mit csinálunk, egyelőre ne firtassuk... Várom a javaslatokat.
Alapfeltevésként fogadjuk el, hogy nem cél az, hogy megfulladjak. Azaz nem megyünk parkba, pollenbe. Tehát szerintem legyen a Sirius Teaház. Szerintem. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-09 17:10:51
(#1569) Erősen gondolkodom, h mi legyen.
Menjek-e forumtalira.
Mondjuk sokat számít, h mikor és hol lesz.
Csak ne kelljen sokat BKV-zni
Menjek-e forumtalira.
Mondjuk sokat számít, h mikor és hol lesz.
Csak ne kelljen sokat BKV-zni
MIANEVED?!
beküldve: 2009-05-09 15:33:53
(#1568) Tehát akkor holnap találkozunk...
De mikor és hol? Ez a kérdés...
Kami-channal beszélgetünk MSN-en arról, hogy még délelőtt kezdődhetne a találkozó. Mit szólnátok a 11 órához? Ez szerintem elég kíméletes időpont, tekintve, hogy mégiscsak vasárnapról van szó.
A helyszínt, vagy hogy mit csinálunk, egyelőre ne firtassuk... Várom a javaslatokat.
De mikor és hol? Ez a kérdés...
Kami-channal beszélgetünk MSN-en arról, hogy még délelőtt kezdődhetne a találkozó. Mit szólnátok a 11 órához? Ez szerintem elég kíméletes időpont, tekintve, hogy mégiscsak vasárnapról van szó.
beküldve: 2009-05-09 15:24:06
(#1567) Ma reggel 8-tól indult a nagy bevásárlókörút Naruto számára (Naruto-cosplay), amin rajta kívül Alister és én vettünk részt. A józsefvárosi piacon (na az egy lepukkant hely, 3x próbáltak sokkolót és viperát eladni nekünk, a kihaltabb részek mint egy dél-amerikai nyomornegyed) hihetetlen módon találtunk egy színben és hosszúságban is passzoló, férfi(!) gatyát, és Narutónak sikerült 200 Ft-ot lealkudnia.
Az Asia centerben találtunk hozzá felsőt, amiről mostanra sikerült a felesleges flittereket leszedni, de a hímzés nem megy. Arra rá kell majd varrni.
Az Asia centerben találtunk hozzá felsőt, amiről mostanra sikerült a felesleges flittereket leszedni, de a hímzés nem megy. Arra rá kell majd varrni.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.