Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-05-09 14:33:23
(#1566) Nem tudok még semmit, nem írtak vissza e-mailünkre a TomCat-esek

MIANEVED?!
beküldve: 2009-05-09 13:58:47
(#1565) én még nemtom hogy kérek polót mert nemtudom mennyi.
valaki tud valami információt?
valaki tud valami információt?
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Vasárnap hol lesz akkor a találkozó? (Millenárist azért nem ajánlom, mert nincs elég hely, ráadásul nagyon rossz arcok járnak arrafelé
Még nem döntöttük el, hogy hol lesz. Én a magam részéről jobban örülnék a szabadtéri programnak. De az allergiásokat is megértem, ha inkáb pollen-védett helyre kucorodnának.
Javaslatok?
Amúgy a Millenárist már én is átgondoltam. Vasárnap valóban esélytelen helyet találni. És igen a "rossz arcok"... Ismerős.

(... ééés!!! Apum szerint kiraknának minket, ha lenne nálunk pipa.

beküldve: 2009-05-08 21:49:17
(#1563) Én benne vagyok a Vasárnapban!
Ahogy a pólóban is ártól függően persze!
Holnap akkor 8 kor a Kálvin téri villamos megálló!Értettem!

Ahogy a pólóban is ártól függően persze!
Holnap akkor 8 kor a Kálvin téri villamos megálló!Értettem!

beküldve: 2009-05-08 21:14:12
(#1562) wakka: A konstruktivitás jegyében, ha valami nem tetszik, csináld meg te és gyűjtsd be az elismerést.
Köszi.
Miho: Vasárnapra rábólintok, de csak ha nem valami parkos móka, mert akkor nem.

Miho: Vasárnapra rábólintok, de csak ha nem valami parkos móka, mert akkor nem.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-08 20:37:02
(#1561) pólót én is szeretnék

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-05-08 19:35:46
(#1560) Én nem tudom, hogy vasárnap jó-e, mert a rohadt barokk szemináriumra kell kiselőadást csinálni és dolgozat is lesz, szövegfelismerés meg egész éves anyag. Mindezt a legszétcsúszottab tanárnál. De lehet hogy elmegyek, mert mint Alisternek kifejtettem, helyette otthon szenvednék hogy miért nem mentem el.

Mivel most pénzügyileg el vagyok szállva, nem veszek pólót.
Holnap reggel akkor a piacosok találkoznak 8kor a Kálvin téri villamosmegállóban (ez csak azoknak szól akik tudják miről van szó)
Rapider, ha jössz elhozod a posztert?

Mivel most pénzügyileg el vagyok szállva, nem veszek pólót.

Holnap reggel akkor a piacosok találkoznak 8kor a Kálvin téri villamosmegállóban (ez csak azoknak szól akik tudják miről van szó)

Rapider, ha jössz elhozod a posztert?

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-05-08 19:37:18
A póló természetesen elngedhetetlen kellék, de ha ilyen sokáig balf@szkodtok vele semmi nem lesz belőle...

Szívesen átadjuk a stafétabotot, lehet rendezni a dolgot.
MIANEVED?!
beküldve: 2009-05-08 13:24:58
(#1558) Vasárnap hol lesz akkor a találkozó? (Millenárist azért nem ajánlom, mert nincs elég hely, ráadásul nagyon rossz arcok járnak arrafelé *volt osztálytársak, sulitársak* :S)
A fórumos pólóra meg én is rábólintok!
A fórumos pólóra meg én is rábólintok!

Valószinüleg akkor ha nagymamát kérjük meg, hogy hímezze már fel az unokáinak..
Ha már ipari mennyiséget csináltatunk, akkor semmeddig se tart. 

...

*bólint*
Helyes-helyes.

Istennőmre, wakka, az új avataroddal meg se ismerlek.
Pedig jobban illik a szemem színéhez
póló - sokáig készül szerintem. Bár nem vagyok szakértő, csak Apum egyik ügyfele foglalkozik ilyesmivel, és mindig mondja, hogy idő kell ezekre...

És persze még mindig várunk néhány rábólintást a vasárnapi találkozóra.

*bólint*
Szerk: wakka 2009-05-08 12:44:56
A póló természetesen elngedhetetlen kellék, de ha ilyen sokáig balf@szkodtok vele semmi nem lesz belőle...

Istennőmre, wakka, az új avataroddal meg se ismerlek.
De ami igaz, az igaz; szerintem a Conra - hacsak nem valami matricás, egyszer-kétszer használatos, olcsó pólókat csináltatunk - már elkéstünk. Egy jó minőségű, jó technológiával készített póló - esetünkben több póló - sokáig készül szerintem. Bár nem vagyok szakértő, csak Apum egyik ügyfele foglalkozik ilyesmivel, és mindig mondja, hogy idő kell ezekre...
És persze még mindig várunk néhány rábólintást a vasárnapi találkozóra.

beküldve: 2009-05-08 10:51:48
(#1554) én is szejetnéék ^^

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-05-08 09:40:20
(#1552) A póló természetesen elngedhetetlen kellék, de ha ilyen sokáig balf@szkodtok vele semmi nem lesz belőle...