Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-05-09 14:33:23
(#1566) Nem tudok még semmit, nem írtak vissza e-mailünkre a TomCat-esek
MIANEVED?!
beküldve: 2009-05-09 13:58:47
(#1565) én még nemtom hogy kérek polót mert nemtudom mennyi.
valaki tud valami információt?
valaki tud valami információt?
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Vasárnap hol lesz akkor a találkozó? (Millenárist azért nem ajánlom, mert nincs elég hely, ráadásul nagyon rossz arcok járnak arrafelé
Még nem döntöttük el, hogy hol lesz. Én a magam részéről jobban örülnék a szabadtéri programnak. De az allergiásokat is megértem, ha inkáb pollen-védett helyre kucorodnának.
Javaslatok?
Amúgy a Millenárist már én is átgondoltam. Vasárnap valóban esélytelen helyet találni. És igen a "rossz arcok"... Ismerős.
(... ééés!!! Apum szerint kiraknának minket, ha lenne nálunk pipa. Nem tudom... nem kockáztatnám meg. )
beküldve: 2009-05-08 21:49:17
(#1563) Én benne vagyok a Vasárnapban!
Ahogy a pólóban is ártól függően persze!
Holnap akkor 8 kor a Kálvin téri villamos megálló!Értettem!
Ahogy a pólóban is ártól függően persze!
Holnap akkor 8 kor a Kálvin téri villamos megálló!Értettem!
beküldve: 2009-05-08 21:14:12
(#1562) wakka: A konstruktivitás jegyében, ha valami nem tetszik, csináld meg te és gyűjtsd be az elismerést. Köszi.
Miho: Vasárnapra rábólintok, de csak ha nem valami parkos móka, mert akkor nem.
Miho: Vasárnapra rábólintok, de csak ha nem valami parkos móka, mert akkor nem.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-08 20:37:02
(#1561) pólót én is szeretnék
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-05-08 19:35:46
(#1560) Én nem tudom, hogy vasárnap jó-e, mert a rohadt barokk szemináriumra kell kiselőadást csinálni és dolgozat is lesz, szövegfelismerés meg egész éves anyag. Mindezt a legszétcsúszottab tanárnál. De lehet hogy elmegyek, mert mint Alisternek kifejtettem, helyette otthon szenvednék hogy miért nem mentem el.
Mivel most pénzügyileg el vagyok szállva, nem veszek pólót.
Holnap reggel akkor a piacosok találkoznak 8kor a Kálvin téri villamosmegállóban (ez csak azoknak szól akik tudják miről van szó)
Rapider, ha jössz elhozod a posztert?
Mivel most pénzügyileg el vagyok szállva, nem veszek pólót.
Holnap reggel akkor a piacosok találkoznak 8kor a Kálvin téri villamosmegállóban (ez csak azoknak szól akik tudják miről van szó)
Rapider, ha jössz elhozod a posztert?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-05-08 19:37:18
A póló természetesen elngedhetetlen kellék, de ha ilyen sokáig balf@szkodtok vele semmi nem lesz belőle...
Szívesen átadjuk a stafétabotot, lehet rendezni a dolgot.
MIANEVED?!
beküldve: 2009-05-08 13:24:58
(#1558) Vasárnap hol lesz akkor a találkozó? (Millenárist azért nem ajánlom, mert nincs elég hely, ráadásul nagyon rossz arcok járnak arrafelé *volt osztálytársak, sulitársak* :S)
A fórumos pólóra meg én is rábólintok!
A fórumos pólóra meg én is rábólintok!
Valószinüleg akkor ha nagymamát kérjük meg, hogy hímezze már fel az unokáinak.. Ha már ipari mennyiséget csináltatunk, akkor semmeddig se tart.
... Akkor nem tudom... Igyekezzünk.
*bólint*
Helyes-helyes.
Istennőmre, wakka, az új avataroddal meg se ismerlek.
Pedig jobban illik a szemem színéhez
póló - sokáig készül szerintem. Bár nem vagyok szakértő, csak Apum egyik ügyfele foglalkozik ilyesmivel, és mindig mondja, hogy idő kell ezekre...
És persze még mindig várunk néhány rábólintást a vasárnapi találkozóra.
*bólint*
Szerk: wakka 2009-05-08 12:44:56
A póló természetesen elngedhetetlen kellék, de ha ilyen sokáig balf@szkodtok vele semmi nem lesz belőle...
Istennőmre, wakka, az új avataroddal meg se ismerlek.
De ami igaz, az igaz; szerintem a Conra - hacsak nem valami matricás, egyszer-kétszer használatos, olcsó pólókat csináltatunk - már elkéstünk. Egy jó minőségű, jó technológiával készített póló - esetünkben több póló - sokáig készül szerintem. Bár nem vagyok szakértő, csak Apum egyik ügyfele foglalkozik ilyesmivel, és mindig mondja, hogy idő kell ezekre...
És persze még mindig várunk néhány rábólintást a vasárnapi találkozóra.
beküldve: 2009-05-08 10:51:48
(#1554) én is szejetnéék ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-05-08 09:40:20
(#1552) A póló természetesen elngedhetetlen kellék, de ha ilyen sokáig balf@szkodtok vele semmi nem lesz belőle...