Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-05-11 15:50:55
(#1611) jaja Miho tök jól éreztük magunkat nálad
Remélem hogy következőleg is nálad lessz a fórumtali.Ja és köszönjük pizzát amit narutoval felfalhattunk

Remélem hogy következőleg is nálad lessz a fórumtali.Ja és köszönjük pizzát amit narutoval felfalhattunk

Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-05-11 15:51:52
Ugyaaan...*buksisimi* Majd legközelebb!*kacsint*
Majd a SakuraCon után visszatérünk az esetleges "következő"-re.
Majd a SakuraCon után visszatérünk az esetleges "következő"-re.

beküldve: 2009-05-11 13:27:46
(#1608) Yaven: A 161 a 97E-nél?
Nem szokott... Bár megjegyzem, este tíz felé gondolom már nem állt meg minden megállónál, mint ahogy nappal teszi.
Egyetértek Veled: sokan hiányoztak. Este kifelejtettem Mad_chant - Ő is lemondta, pedig, mondta, hogy jönne...
- és Fisit is.
És köszönjük a beszámolót!
Fisi: Sajnálom, hogy nem jöttél!
Alister: Ohó, akkor örömmel várom a zezon végét. Utána nem menekülsz...

Egyetértek Veled: sokan hiányoztak. Este kifelejtettem Mad_chant - Ő is lemondta, pedig, mondta, hogy jönne...

És köszönjük a beszámolót!

Fisi: Sajnálom, hogy nem jöttél!

Végül sikerült tanulnod?
Alister: Ohó, akkor örömmel várom a zezon végét. Utána nem menekülsz...

Alister: Mikor mondhatjuk ki biztosan, hogy vége az allergia szezonnak? Mert jó lenne, ha Te is tudnál jönni legközelebb. 
Általában egy hónap, tehát úgy június második hete már jó. 
Persze ez függ az időjárástól is, meg hogy idén végre sikerül-e gyógyszert szerezni, meg ilyenek, de júniusra általában vége.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-11 12:20:23
(#1606) A tegnapi nap hosszú beszámolója következik.
Jut eszembe; Miho nem gyorsabb a 161-es a 97E-snél?
A tali szerintem az egyik legjobb volt eddig, bár kétségtelenül nagyon sok ember hiányzott.
A házigazda angyali volt (WE LOVE MIHO!
), a vendégek meg szórakoztatóak
Tuti, hogy elmennék, ha lenne még ilyen!

A megbeszéltek szerint fél 11-kor találkoztunk (Miho, Kaminaga, Rapider, Naruto, én) az Örs vezér terénél (bár mire magtaláltam a csapatot eltelt vagy 10 perc
), majd onnan mentünk el busszal Mihoékhoz. A minimum félórás buszozás, a kietlen, ill. erdős tájak az út közben is csak azt mutatták, hogy milyen hatalmas is Budapest kiterjedése.
Aztán megérkeztünk, majd megismerkedtünk Miho szüleivel (akik nagyon jófejek
), meg a kérdéses szexuális orientáltságú kutyussal; Márióval. A kertben már árnyék és székek vártak ránk, amiket gyorsan el is foglaltunk, majd megindulhatott a beszélgetés. A délután folyamán előkerült Miho laptopja, amin többé-kevésbé vicces videókat néztünk, majd rájöttünk, hogy mi éhesek vagyunk!
Rendeltünk pizzát (Hawaiit, Rómát, meg vmi tonhalasat), s amíg arra vártunk, hogy megérkezzen, Naruto rátalált egy internetes fordítóprogram keretében az írott szöveg felolvasásra. Gondolom nem is kell mondanom, hogy utána vagy 1 óráig le sem tette a gépet, hanem avval adta elő kéréseit/követeléseit, amiket nem igazán teljesítettünk.
A kajálás után nem sokkal wakka is megérkezett, majd kiültünk a kertbe megint. Naruto többször is előadott vízköpővel párosult "This is Sparta"-ja pillanatok alatt szállóigévé változott (szó szerint
). Oh, és majdnem elfelejtettem (
) volt YAOI nézés is! Sajna csak a Kirepapa első 3 percét, de megnézettük Narutoval és Rapiderrel.
A yaoizás és egyéb gonoszkodások természetesen egész nap mentek, bár azért voltak komolyabb beszélgetések is. Először Kaminaga távozott köreinkből (du. 3 helyett 6-kor
), majd másfél-két órával később Rapider és Naruto is. A 3 fősre változott társaságot sem kellett félteni az unalomtól; a nyugágyban elhelyezkedve (ki borral, ki kólával a kezében) még jó sokat dumáltunk. Aztán ahogy telt-múlt az idő, előjöttek a lányos témák; wakka ezért előbb Márió egyik "háremhölgyét": Fóka-úrfit...khm...ölelgette.
, majd elaludt. Mihoval már majdnem angyalinak tituláltuk volna, mikor kiderült, hogy csak tetteti.
Este 10 körül végül csak sikerült felállnunk és elbúcsúznunk, majd a 161-es busz megérkeztével felbomlott a társaság.

Este 10 körül végül csak sikerült felállnunk és elbúcsúznunk, majd a 161-es busz megérkeztével felbomlott a társaság.
Jut eszembe; Miho nem gyorsabb a 161-es a 97E-snél?

A tali szerintem az egyik legjobb volt eddig, bár kétségtelenül nagyon sok ember hiányzott.

Tuti, hogy elmennék, ha lenne még ilyen!

én nagyon örülnék neki
LABK: LOL
-
beküldve: 2009-05-11 09:44:43
(#1604) Akkor végül kik mentek? Én sajnálom, hogy kihagytam, de a vasárnap délelőtt meg úgy általában a délelőtti kezdés nekem nem igazán jó.
De legközelebb megyek! Kíváncsi vagyok Mihóék lakására. Na majd Sakuracon után. :)

De legközelebb megyek! Kíváncsi vagyok Mihóék lakására. Na majd Sakuracon után. :)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Envy:
Nem jöttél...!*összeomlik* Pedig úgy vártalak Téged.

Tényleg nagyon sajnálom. :(
Felkeltem 8kor, a fejem zúgott, alig tudtam még fölülni is

Hiába, napok óta hajnalozom és délutánig alszom, hirtelen nem tudtam átszokni. :S
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-05-11 00:32:18
beküldve: 2009-05-10 22:57:47
(#1602) 'Estét, kedveseim.
Hivatalosan is véget ért a találkozó. Illetve kb 20-30 perce már, mikor Yaventől és wakkától elbúcsúztam a buszmegállóban. Ők bírták a legtovább.
Beszámoló... ehh...*sóhajt* Mit szólnátok, ha ezt a következő talira hagynánk?
Vagy ha valaki más vállalkozna...? 
Annyit mondhatok: mint házigazda, meg vagyok elégedve.*vállon veregeti magát és képzeletben a társaság minden tagját is* Garantáltan nem ez volt az utolsó ilyen fórumtali - legalábbis én így gondolom, de lehet, hogy a vendégek nem így érzik...
Alister: Mikor mondhatjuk ki biztosan, hogy vége az allergia szezonnak? Mert jó lenne, ha Te is tudnál jönni legközelebb.
Envy:
Nem jöttél...!*összeomlik* Pedig úgy vártalak Téged.
Dzirun: Hjajj Te...!!! Ki voltam már éhezve egy LABK-ra.
De ne félj, mint írtam: lesz még ilyen, ha a társaság is úgy kívánja.

Hivatalosan is véget ért a találkozó. Illetve kb 20-30 perce már, mikor Yaventől és wakkától elbúcsúztam a buszmegállóban. Ők bírták a legtovább.

És igen, valóban előkerült némi dugi bor wakkának és nekem.
Apám egy igazi partyface...

Beszámoló... ehh...*sóhajt* Mit szólnátok, ha ezt a következő talira hagynánk?

Annyit mondhatok: mint házigazda, meg vagyok elégedve.*vállon veregeti magát és képzeletben a társaság minden tagját is* Garantáltan nem ez volt az utolsó ilyen fórumtali - legalábbis én így gondolom, de lehet, hogy a vendégek nem így érzik...

Envy:

Dzirun: Hjajj Te...!!! Ki voltam már éhezve egy LABK-ra.
Live Action Bhiiimbhiii Koncertre

Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-10 22:59:44
beküldve: 2009-05-10 14:06:16
(#1601) én is de nagyon jókor tudok elutazgatódni
nagyon sajnálom, h ezt a talit kihagyom, no mind1, remélem még lesz ilyen, meg vki majd írjon egy beszámolót, h milyen volt
nagyon sajnálom, h ezt a talit kihagyom, no mind1, remélem még lesz ilyen, meg vki majd írjon egy beszámolót, h milyen volt
-
beküldve: 2009-05-10 10:18:49
(#1600) Ezt most sajnos én is kihagyom...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-10 08:26:05
(#1599) Üdv!
Úgy alakult, h mégsem megyek a talira.
Nagyon sajnálom, fáradt vagyok
(most esett volna jól a délután 3kor kezdődő tali kb)
Úgy alakult, h mégsem megyek a talira.
Nagyon sajnálom, fáradt vagyok

(most esett volna jól a délután 3kor kezdődő tali kb)

MIANEVED?!
Nyugi, minden későre negyed órát várunk, aztán telefonálunk úgyis.
Tehát akkor még egyszer:
Holnap fél 11, Örs vezér terei metróvégállomás épülete előtt, a válaszfal tövében.

Tehát akkor még egyszer:
Holnap fél 11, Örs vezér terei metróvégállomás épülete előtt, a válaszfal tövében.
Most viszont elteszem magam holnapra. Várok holnap mindenkit szeretettel.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-09 23:38:33
Hehe, én is örülök.
Ok, akkor találkozunk az elválasztó fal tövében. Remélem jókor fogok odaérni, mert a metrónál eléggé nehéz kiszámolni a menetidőt. Max. majd telefonálok.
A gyékényeket meg akkor viszem, hátha valakinek extra sok helyre lenne szüksége...

Ok, akkor találkozunk az elválasztó fal tövében. Remélem jókor fogok odaérni, mert a metrónál eléggé nehéz kiszámolni a menetidőt. Max. majd telefonálok.
A gyékényeket meg akkor viszem, hátha valakinek extra sok helyre lenne szüksége...