![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-05-20 22:18:35
(#1670) Dz(ke:P): Nah csak azért!
*klaviatúrára hajtott fejjel röhög*
wakka: Bizony sértene ha nem jönnél! Kivel borozgatnék el suttyomban és nézném a "gyerekeket" miközben a földön fetrengenek?
![](/var/images/emotions/16.png)
wakka: Bizony sértene ha nem jönnél! Kivel borozgatnék el suttyomban és nézném a "gyerekeket" miközben a földön fetrengenek?
![](/var/images/emotions/14.png)
wakka azt hiszem csak beszólt valakinek, de remélem jön.
Mármint jeleztem, hogy ha ennyire sértőnek titulálnád a távolmaradásomat, akkor muszáj leszek elfáradni kegyed rezidenciájára.
![](/var/images/emotions/19.png)
Szerk: wakka 2009-05-20 22:16:37
beküldve: 2009-05-20 22:13:28
(#1667) Fúúú, imádlak Titeket!
Akkor az eddigi jelentkezők:
Kami-chan, Dz(?), Yaven, Bene-kun, Naruto-kun, Envy, Alister, Mad_chan... visszaolvasok volt-e még valaki.
wakka azt hiszem csak beszólt valakinek, de remélem jön.
No meg Fisi.
(Ez most szombatra esik Fisi drága, szóval ha eljössz és esetleg ne adják Istenek hétfőn vizsgád lenne, vasárnap még mindig lesz időd tanulgatni.
Csak GYERE!
)
![](/var/images/emotions/09.png)
Akkor az eddigi jelentkezők:
Kami-chan, Dz(?), Yaven, Bene-kun, Naruto-kun, Envy, Alister, Mad_chan... visszaolvasok volt-e még valaki.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-20 22:15:51
Ja igen, pár napja nincsenek internetjeim, és még talán 1-2 napig nem is lesznek, szóval kitartás.
Nekem van még pár itthon, de már nehezebbek 10 kg-nál is, így nem tudom sima postai levélben elküldeni, a futárszolgálat meg drága az Acélvárosba. Sorry!
Szerk: .., 2009-05-20 22:09:16
Júnia 6? Elvileg nekem is jó...
az szerintem nekem is jó, de most tényleg
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-05-20 17:54:35
(#1664) Ok, örülök, hogy ilyen lelkesen jelentkezgettek a bogácsi talira, azt szeretném, hogy aki úgy érzi, hogy hacsak nem jön közbe atomháború, akkor eljönne, az mindenképpen írjon egy e-mailt az azzi@citromail.hu -ra, melyben tüntesse fel az itteni nickjét, akkor is ha ugyanaz, mint az e-mailje. Ha az időpont is megfelel és nagyjából véglegesedik a létszám, én lefoglalom a háza(ka)t a megbeszélt időpontra. A megbeszélt áron (4000\fő\2 éjszaka)
Lényeg a lényeg, hogy legkésőbb május 30.-áig szeretném, hogy jöjjön e-mail attól, aki szándékozik jönni
Ja igen, pár napja nincsenek internetjeim, és még talán 1-2 napig nem is lesznek, szóval kitartás.
Lényeg a lényeg, hogy legkésőbb május 30.-áig szeretném, hogy jöjjön e-mail attól, aki szándékozik jönni
Nem fogom elfelejteni az időpontot, mert akkor lesz a születésnapom
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-05-20 13:43:39
(#1663) Június 6-án mit szólnátok egy nálam rendezett fórumtalihoz?
Elvileg akkor már csak diszkréten fogok fulladni, szóval akár még jó is lehet ![](/var/images/emotions/19.png)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-20 11:34:15
(#1661) Juhú, azért szép számmal gyülekeznek a bátor jelentkezők.
De jó!
Naruto-kun: Laptop és webfordítás lehet, de This Is Sparta NO!
Nem akarok magyarázkodni a szomszédoknak, hogy ki volt az az állat, aki Leonidász királyt játszott nálunk.
Naruto-kun: Laptop és webfordítás lehet, de This Is Sparta NO!
![](/var/images/emotions/20.png)
beküldve: 2009-05-19 22:30:04
(#1660) beküldve: 2009-05-19 22:14:39
(#1658) Nekem is tökéletes szal benne vagyok!De csak laptop és webfordítás esetén!
Június 6-án mit szólnátok egy nálam rendezett fórumtalihoz?
Nagyon jó lenne!