Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
6.-a milyen nap?
Szombat XDDe most megyek vissza angolt tanulni, majd este leszek.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
2009.06.06. szombat, fórumtalálkozó nálam.
Hogy mikor találkozunk, még nem döntöttem el, szavazásra bocsájtanám a kérdést. Én a voksom a délelőtt fél 10, vagy 10 órára teszem le.
Akkor Dzirun elvtárshoz hasonlóan én is majd utólag csatlakozom, mert megígértem anyának, hogy reggel segítek neki.Hogy mikor találkozunk, még nem döntöttem el, szavazásra bocsájtanám a kérdést. Én a voksom a délelőtt fél 10, vagy 10 órára teszem le.
6.-a milyen nap?alister erre lehet el tok menni;).. so anyukádnak nagyon szuperhíró-módban segíts;).. meg akarlak bügyüzni
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Hogy mikor találkozunk, még nem döntöttem el, szavazásra bocsájtanám a kérdést. Én a voksom a délelőtt fél 10, vagy 10 órára teszem le.
Akkor Dzirun elvtárshoz hasonlóan én is majd utólag csatlakozom, mert megígértem anyának, hogy reggel segítek neki.Hogy mikor találkozunk, még nem döntöttem el, szavazásra bocsájtanám a kérdést. Én a voksom a délelőtt fél 10, vagy 10 órára teszem le.
Aki bújt, aki nem, most indulok.
kösz h szóltál egy egész éjszakán át beszélünk és nem szólsz áhh mind majd legközelebb
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Okés.XD Azért gondoltam ilyen korai időpontra, mert lehet, hogy nem mindenki maradhat estig - de mivel Neked nem kell időre hazamenned, és nyílván sokáig maradsz(!), megengedem, hogy később gyere.
Le is írom akkor az útvonalat, hátha másnak is szüksége lesz rá.
Az M2-vel(piros metró) végállomásig kell jönni, azaz az Örs vezér teréig.
Onnan a nagy buszállomásról - a metró ápületétől jobbra kell elindulni, szemben van az Árkád bevásárló központtal - a 97E busszal, vagy a 161-essel lehet hozzánk eljutni. A 97E gyorsabb kifelé...
Nem tudom pontosan hanyadik megálló, de a Sági utca nevű megállónál szállj le.
Onnantól majd elnavigállak telefonon.;)
Le is írom akkor az útvonalat, hátha másnak is szüksége lesz rá.
Az M2-vel(piros metró) végállomásig kell jönni, azaz az Örs vezér teréig.
Onnan a nagy buszállomásról - a metró ápületétől jobbra kell elindulni, szemben van az Árkád bevásárló központtal - a 97E busszal, vagy a 161-essel lehet hozzánk eljutni. A 97E gyorsabb kifelé...
Nem kell megijedni, ha a 97E-vel jön az ember, elhagyatott tájakon fog járni, és az első megállóig majd negyed órát kell utazni...XP XD
Nem tudom pontosan hanyadik megálló, de a Sági utca nevű megállónál szállj le.
Onnantól majd elnavigállak telefonon.;)
Én a voksom a délelőtt fél 10, vagy 10 órára teszem le
omg, te szadista, én olyan hamar biztos nem tok odamenni
(szombat, vasárnap nem nagyon tudok dél előtt felkelni)
majd mondd el h kell odamenni és megoldom
-
beküldve: 2009-06-01 11:42:09
(#1726) Gomeeen, duplapostolok...
Tehát akkor a hétvégéről:
Ezen kívül kérek mindenkit, hogy hozzon, amit csak tud(pl.: rágcsi, üditő,... pipa és a nagyoknak alkohol.XD). Elég csak valami apróság, úgyis sokan leszünk, és ha mindenki hoz valami apróságot, tuti nem halunk se éhen, se szomjan - emellett az itthoni étel- és italkészletek is rendelkezésünkre állnak majd persze.
És imádkozzunk együtt a jó időért, mert ez a mostani elég rossz lenne nekünk.
Tehát akkor a hétvégéről:
Ezen kívül kérek mindenkit, hogy hozzon, amit csak tud(pl.: rágcsi, üditő,... pipa és a nagyoknak alkohol.XD). Elég csak valami apróság, úgyis sokan leszünk, és ha mindenki hoz valami apróságot, tuti nem halunk se éhen, se szomjan - emellett az itthoni étel- és italkészletek is rendelkezésünkre állnak majd persze.
És imádkozzunk együtt a jó időért, mert ez a mostani elég rossz lenne nekünk.
beküldve: 2009-05-30 16:46:37
(#1725) Ez annyira... áhhh... Ugye lemondtam a talit, mondván, ma ooolyan programom lesz, hogy ezért érdemes egyszer kihagyni a talit. Erre a programot átütemezték... holnapra. Szóval ma simán elmehettem volna. Úgyhogy most büntibe üldöztem magam és tanulok.
Remélem a fórumtalisok jól érzik magukat, és nem szakadt a nyakukba az eső.
Remélem a fórumtalisok jól érzik magukat, és nem szakadt a nyakukba az eső.
Köszi, h szóltatok a mai taliról!
Ki van írva ide mindig jóval előre, tehát ahelyett hogy mást okolnál, csak annyit kellett volna tenned, hogy felnézel ide.
beküldve: 2009-05-30 10:57:21
(#1723) Holnap 11.00 és 11.15 között gyülekezünk...
ÁÁ, a francba...erről már lekéstem. De a Siriusban igyekszem majd csatlakozni.
beküldve: 2009-05-30 09:56:30
(#1721) Aki bújt, aki nem, most indulok.
beküldve: 2009-05-29 21:52:15
(#1720) Lesz holnap fórumtali, vagy sem?
Lesz. Holnap 11.00 és 11.15 között gyülekezünk a Kossuth téren a metróállomás előtt, onnan általhaladunk a Momotaro Rámenbe (lusta vagyok linkelni, barátod a Google), majd onnan a Sirius Teaházba (szintén)
beküldve: 2009-05-29 20:31:05
(#1718) Nos akkor utoljára a kérdés:
Lesz holnap fórumtali, vagy sem?
Lesz holnap fórumtali, vagy sem?
Ha lesz, akkor azt még ma éjfélig el kéne dönteni, különben másképp szervezem a holnapi napom.
Szerk: Yaven 2009-05-29 20:33:59