![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Vihihihiiillám összefoglaló:
Eddig jelentkeztek:
Alister
Dragda
Dzirun
Kaminaga(?)
mad_chan
Miho
wakka
Yaven
Jelentkezéseket, az azzi@citromail.hu -ra várok, fórumnickkel együtt!
Kedves fórumtalisok és bátor érdeklődők!
Helyszín: Bogács (BAZ-megyei üdülőfalu, király stranddal, borpincékkel, átható hamvas őszi erdőillattal)
Szállás: 3-5 ágyas kőházakban, elegendő mosdó és főzőhelység, kert, stb.
Ár: Egyéjszaka/fő = 4 magyar arany peinz VAGY! 2000 forint. (2 éjszakára summa 4000 tehát)
Időpont: Júni 19-20-21-ra gondoltam, ez egy olyan hétvége, ami még sokmindenkienek jó.
Programok: Strand, főzés, játszás, esetleg dvd-zés, bugi-vugi, szellemidézés-pihenő-szellem zés, csocsó, és bármi más, kellő érdeklődés és lelkesedés szerint.
Helyszín: Bogács (BAZ-megyei üdülőfalu, király stranddal, borpincékkel, átható hamvas őszi erdőillattal)
Ár: Egyéjszaka/fő = 4 magyar arany peinz VAGY! 2000 forint. (2 éjszakára summa 4000 tehát)
Időpont: Júni 19-20-21-ra gondoltam, ez egy olyan hétvége, ami még sokmindenkienek jó.
Programok: Strand, főzés, játszás, esetleg dvd-zés, bugi-vugi, szellemidézés-pihenő-szellem zés, csocsó, és bármi más, kellő érdeklődés és lelkesedés szerint.
Eddig jelentkeztek:
Alister
Dragda
Dzirun
Kaminaga(?)
mad_chan
Miho
wakka
Yaven
Jelentkezéseket, az azzi@citromail.hu -ra várok, fórumnickkel együtt!
Envy? Fisi?
![](/var/images/emotions/19.png)
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-05-24 10:12:24
tévedtem, 3 oldallal korábban volt
Kedves fórumtalisok és bátor érdeklődők!
Már régebben említettem és a conon volt szerencsém többetekkel beszélnem, a Nagy Nyári Mangafanos Fórumtaliról, továbbiakban NNMF, amelyről a következőket adom át a köztudatnak:
Programok: Strand, főzés, játszás, esetleg dvd-zés, bugi-vugi, szellemidézés-pihenő-szellem �zés, csocsó, és bármi más, kellő érdeklődés és lelkesedés szerint.
Ha bárki olthatatlan vágyat érez, hogy megossza az ő sokkal jobb időpontját, tegye azt meg bátran!
Létszámlimit max 25-30 fő, alsó határ nincs, de szeretném, ha lennénk vagy 10-12-en, a "tábor" jellegből adódóan, nyilván inkább az időseknek szól a cucc, de bárkit szívesen látunk, már több naaagy tábor szervezésében is részt vettem, a jogsihoz anno kaptam elsősegélyalkalmasságit és egyszer láttam a Dr. House végét, szóval szülőknek nem agóddni ám! ^^
Jelentkezni: azzi@citromail.hu internetes postafiókon(sic!) lehet
Már régebben említettem és a conon volt szerencsém többetekkel beszélnem, a Nagy Nyári Mangafanos Fórumtaliról, továbbiakban NNMF, amelyről a következőket adom át a köztudatnak:
Programok: Strand, főzés, játszás, esetleg dvd-zés, bugi-vugi, szellemidézés-pihenő-szellem �zés, csocsó, és bármi más, kellő érdeklődés és lelkesedés szerint.
Ha bárki olthatatlan vágyat érez, hogy megossza az ő sokkal jobb időpontját, tegye azt meg bátran!
Létszámlimit max 25-30 fő, alsó határ nincs, de szeretném, ha lennénk vagy 10-12-en, a "tábor" jellegből adódóan, nyilván inkább az időseknek szól a cucc, de bárkit szívesen látunk, már több naaagy tábor szervezésében is részt vettem, a jogsihoz anno kaptam elsősegélyalkalmasságit és egyszer láttam a Dr. House végét, szóval szülőknek nem agóddni ám! ^^
Jelentkezni: azzi@citromail.hu internetes postafiókon(sic!) lehet
-
Please idézz, mert nem találom!
Lehet h tudok menni! De majd kiderül!
Lehet h tudok menni! De majd kiderül!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Mikor lessz pontosan?
Mert majd megyek Budapestre és majd tok menni minden fórum talira!
Mert majd megyek Budapestre és majd tok menni minden fórum talira!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
kb még ugyan ennyi ember kéne és az nagyon jó lenne.
halljátok emberek? jelentkezzetek, megyünk nyaralni. juhúúúúúú
halljátok emberek? jelentkezzetek, megyünk nyaralni. juhúúúúúú
-
beküldve: 2009-05-23 11:35:30
(#1682) Akik eddig jelentkeztek nyári fórumtáborra:
Alister
Dragda
Dzirun
Miho
wakka
Tessék folyamatosan jelentkezgetni az email címemen!
Alister
Dragda
Dzirun
Miho
wakka
Tessék folyamatosan jelentkezgetni az email címemen!
![](/var/images/emotions/16.png)
no pussy, just the dicks
Miho drága; Ha nem lenne nagy baj, és úgy alakul, akkor esetleg szerény személyem is elmehetne Hozzátok a talira? ![](/var/images/emotions/19.png)
Hjajj Te... Ugy ezt nem kérdezted omolyan?! Persze, hogy jöhetsz, sőt! nagy szeretettel várunk!!!
![](/var/images/emotions/09.png)
![](/var/images/emotions/14.png)
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-05-21 21:42:19
(#1678) Lassan, de jönnek az e-mailek, tessék szépen felgyülemleni a bogácsi (fel)üdülésre!
![](/var/images/emotions/14.png)
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-05-21 22:04:34
beküldve: 2009-05-21 20:25:10
(#1675) *Két irodalomvers között felkukucskál, és aktívkodik*
Miho drága; Ha nem lenne nagy baj, és úgy alakul, akkor esetleg szerény személyem is elmehetne Hozzátok a talira?
Miho drága; Ha nem lenne nagy baj, és úgy alakul, akkor esetleg szerény személyem is elmehetne Hozzátok a talira?
*Megy is vissza, és magolja Petrarca, és Villon gyönyörű verseit.*
Szerk: Usagi-chan 2009-05-21 20:26:38
Mivel eddig sokan jelentkeztek rá, az időpont véglegesedett. De!
1. mindenképp délelőtt kezdenénk. Nem tudom mondjuk utána Neked hol, mi programod lenne, de ha délelőtt kezdünk, és este lesz a progi, akkor is csak délután kellene elindulnod.
2. ha így sem jó, akkor sincs semmi veszve. Lesz még ilyen fórumtali, ezt garantalhatom.^^
1. mindenképp délelőtt kezdenénk. Nem tudom mondjuk utána Neked hol, mi programod lenne, de ha délelőtt kezdünk, és este lesz a progi, akkor is csak délután kellene elindulnod.
2. ha így sem jó, akkor sincs semmi veszve. Lesz még ilyen fórumtali, ezt garantalhatom.^^
beküldve: 2009-05-21 14:49:21
(#1673) Jaaajj gyermekeim mondjátok, h a Júni 6. nem végleges xD
Bejött egy nagyon igéretes program... XD
Mondjuk az este felé lesz, de ha ez a tali kb 3körül lesz akkor lehet nem megyek. Ha már déltől kb. akkor igen.
Bejött egy nagyon igéretes program... XD
Mondjuk az este felé lesz, de ha ez a tali kb 3körül lesz akkor lehet nem megyek. Ha már déltől kb. akkor igen.
MIANEVED?!
beküldve: 2009-05-21 09:44:42
(#1672) Eddig 3-an jelezték, hogy szinte biztos, hogy jönnének bogátsra...még van időtök bőven dönteni, de azért csak bátrabban írjátok a maileket!
Köszi Bence, de már meglettek a netjeim!
Köszi Bence, de már meglettek a netjeim!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-05-21 09:45:25