Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Oh pardon.;) Akkor -^^?.
"kihúzod a gyufát fiam"-helyett kedvellek mert felvágták a nyelved;)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Akkor eddig, Dz, Yaven, Alister és Picilány(?^^)?
És Kami-chan jelezte MSN-en, hogy jön.
Tessék még jelentkezni!
Tessék még jelentkezni!
mi ez a- >(?^^)? tessék tiszteletet parancsolni magadra;) régi tag vagyok jó... .. csak eltűntem mint john wiclif .. és most hantolt ki a szent inkvizíció...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
az nem sok
Envy mondta, h ő kb 4ig ráér, csak nincs nagyon kesse jegyre, meg nem ismeri a környéket
Envy mondta, h ő kb 4ig ráér, csak nincs nagyon kesse jegyre, meg nem ismeri a környéket
-
beküldve: 2009-06-01 19:45:31
(#1743) Akkor eddig, Dz, Yaven, Alister és Picilány(?^^)?
Tessék még jelentkezni!
szerk.: előző számoláskor még Mad_chan, Naruto-kun és Bene-kun is jelzett. És wakka is...
Fisi nem jelentkezett, de remélem fog.
Még valaki?
Tessék még jelentkezni!
szerk.: előző számoláskor még Mad_chan, Naruto-kun és Bene-kun is jelzett. És wakka is...
Fisi nem jelentkezett, de remélem fog.
Még valaki?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-01 20:07:37
nem is bántolllak
azt hittem bántolsz.. olyan hangsúlyban olvastam bocsi :::neharagudjrámölelésküldé se:::
úgy értettem, ha arra készülnél, h ezt műveled Alisterrel
de ő ezt szereti.. és másokat nem szokott idegesíteni.. vicces .. higgy nekem *alister védj meg bántolnak
ez kizárólagosan alister kiváltsága és drága ex férjemé necromancer-é
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-02 10:17:40
bügyüzni=(ő tudja és ez a lényeg )csikizni puszilni és ölelni és idegesítő magas hangomon a hasát matatva gügyörészni hozzá
ha találkoznánk és erre készülnél, kérlek szólj előtte, h minél messzebbre futhassak és elbújhassak
előre is köszi
-
te kb mikor mennél?
bügyüzni?
bügyüzni?
megkockáztatom alister édesem kb 12-14:00 között csatlakozna a társasághoz
bügyüzni=(ő tudja és ez a lényeg )csikizni puszilni és ölelni és idegesítő magas hangomon a hasát matatva gügyörészni hozzá
oké szívem és köszi
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-02 10:17:56