Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Csak GRATULÁLNI tudok, hogy ezt ennyire időben írtad...
Ohaioo!Sajnálom Azzi de nem tudok elmenni a fórumtalis táborba!
Hát, sajnálhatod is, mert nagy móka lesz
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-06-09 17:35:51
(#1790) ezen a Hétvégén jó lenne egy fórum tali *boci szemek *, mert utána borzalmas ( úszó, zene ) táborokba kényszerítenek !
van jó is a nyak fájásban : áhitaton ( ) nem bírtam tartani a nyakam és lehajtottam a padra a fejem , éés nem szóltak rám ! de már múlogat !
van jó is a nyak fájásban : áhitaton ( ) nem bírtam tartani a nyakam és lehajtottam a padra a fejem , éés nem szóltak rám ! de már múlogat !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-06-09 16:58:44
(#1789) Szasztok!
Jövő hétvégén nem lehetne összehozni egy találkozót?Kihangsújozom JÖVŐ hétvégén!!!!!!
Jövő hétvégén nem lehetne összehozni egy találkozót?Kihangsújozom JÖVŐ hétvégén!!!!!!
meh....
beküldve: 2009-06-09 16:56:05
(#1788) Ohaioo!Sajnálom Azzi de nem tudok elmenni a fórumtalis táborba!
Ok:1. Anyum nem enged el!
2.Nincsen cash rá sajna!
Majd legközelebb!
Ok:1. Anyum nem enged el!
2.Nincsen cash rá sajna!
Majd legközelebb!
beküldve: 2009-06-09 00:47:29
(#1787) bocsánat a dpért, de másfél nap eltelt a legutolsó óta
szóval:
holnap, azaz ma fórumtali a PeCsa előtt 1-től. eddig Alister, Ivi, én. gyere mer jó lesz.
-
beküldve: 2009-06-08 11:36:06
(#1784) Wííí!!! Ma már nem fáj (annyira) a nyakam! Szóval van remény, előbb-utóbb csak elmúlik.^^"
Még meg sem köszöntem, hogy mind eljöttetek... Szóval, köszönöm, és remélem mindenki jól érezte magát!
Még meg sem köszöntem, hogy mind eljöttetek... Szóval, köszönöm, és remélem mindenki jól érezte magát!
beküldve: 2009-06-08 10:16:02
(#1783) Nekem még ma is fáj a nyakam...de már múlik. Nem baj, Zabpehely, legközelebb már edzettebbek leszünk!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Rémálom mára elintézve ! na jó éjt , további jó OtaKucsmázást !^^
Jó éjt! Azért nem olyan gáz izmos nyakkal élni...a volt magyar tanárnőmnek is sikerült, meg a tini nindzsa teknőcöknek is! *ROTFL*
Szerk: Yaven 2009-06-07 22:15:31
A headbang ára... Azért azt a C3PO nyakmozgást megnéztem volna És milyen lesz már, ha a fájdalom elmúlik, tök izmos lesz a nyakunk!
GVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Rémálom mára elintézve ! na jó éjt , további jó OtaKucsmázást !^^
A headbang ára... *óvatos buksisimi* Azért azt a C3PO nyakmozgást megnéztem volna És milyen lesz már, ha a fájdalom elmúlik, tök izmos lesz a nyakunk!
Szerk: Yaven 2009-06-07 22:11:13
beküldve: 2009-06-07 21:52:58
(#1779) te jó ég ! pontosan azt történt amit Fisi megjósolt , de még rosszabb is !
mikor reggel fölkeltem ,* azaz délben * nem mozdult a nyakam ! sőt mi több miután vhogy mégis sikerült megmozdítani a nyakam kiderült hogy rágni sem tudok az izom láz miatt ! úgyhogy egész nap C3PO nyk mozdulatokra voltam csak képes O Yeah !
mikor reggel fölkeltem ,* azaz délben * nem mozdult a nyakam ! sőt mi több miután vhogy mégis sikerült megmozdítani a nyakam kiderült hogy rágni sem tudok az izom láz miatt ! úgyhogy egész nap C3PO nyk mozdulatokra voltam csak képes O Yeah !
beküldve: 2009-06-05 22:45:57
(#1778) Nyah akkor utolsó emlékeztető:
holnap fél 10 és 10 között találközzünk az Örs vezért téren a metróállomáson, ott is a két peront elválasztó márványfal tövében. A később érkezőknek már leírtam az útvonalat egy előző hsz-ban. Ha valami nem világos, elértek telefonon.
Mindenkit sok szeretettel várok holnap! Mindenki hozzon, amit csak tud.^^
holnap fél 10 és 10 között találközzünk az Örs vezért téren a metróállomáson, ott is a két peront elválasztó márványfal tövében. A később érkezőknek már leírtam az útvonalat egy előző hsz-ban. Ha valami nem világos, elértek telefonon.
Mindenkit sok szeretettel várok holnap! Mindenki hozzon, amit csak tud.^^