Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
És ez az akármilyen nemű Ivi?
Helo!
A nemem az otakucsmában tisztázódott (május 30-án asszem).
Én max a Műegyetem rakparton fogom majd süttetni a csirkecombokat. Pénteken még vizsgám van (éppen most is arra készülök). Hétvégére meg családi meg egyéb elfoglaltságom miatt nem tudok menni. Így ezt a fórumtábort kihagyom, de ahogyan írtam (passz hogy melyik napon és melyik topikban) ha lesz máskor is ilyen jellegű program, akkor arra mindenképpen megpróbálok már elmenni.
beküldve: 2009-06-17 11:50:00
(#1836) Naszóval: egészen jó lenne ha főznénk/sütnénk közösen valami nagyobb volumenűt, amiből mindenki kivenné a maga részét, egyrészről a csapatépítő jellege miatt , másrészről meg nincs kedvem egész hétvégén hideg *khm* vackokat és porlevest enni még ott is.
A másik fejlövés per pillanat a kártyázás... kártyázni jó (sokan lehet), kártyázni finom(bizonyos nyereményvariációkkal ) és még kis helyet is foglal. Persze megértem ha sokan inkább plazmaágyúkkal lövöldöznének alien-ekre, de ez csak egy ötlet. ^^
Mellékesen mi van Bene-künnel, jön, vagy megint inkább a Bahamákon sütteti a csirkecombokat? És ez az akármilyen nemű Ivi?
Na akkor a péntekkel nagyon sürgősen szüljetek valamit mert nem szertnék klikkesedő schuhanczokat látni!
Azzi: szavaidból azt veszem ki, hogy egyéb számítsátechnikai eszközökkel is el leszünk látva, szóval nem kell laptop meg ilyesmi.
Fisi: hüp, hüp ha nem jössz, akkor én se megyek... (a francba, mégis kénytelen leszek "^ .^)
Yaven: ööö... pont jókor állítok ide én is... xP Mindenesetre kössz az asszisztenciát.
alister bácsi meg hozhatna valami szerepjátékot, ha már eddig nem volt rá alkalma.
A másik fejlövés per pillanat a kártyázás... kártyázni jó (sokan lehet), kártyázni finom(bizonyos nyereményvariációkkal ) és még kis helyet is foglal. Persze megértem ha sokan inkább plazmaágyúkkal lövöldöznének alien-ekre, de ez csak egy ötlet. ^^
Mellékesen mi van Bene-künnel, jön, vagy megint inkább a Bahamákon sütteti a csirkecombokat? És ez az akármilyen nemű Ivi?
Na akkor a péntekkel nagyon sürgősen szüljetek valamit mert nem szertnék klikkesedő schuhanczokat látni!
Azzi: szavaidból azt veszem ki, hogy egyéb számítsátechnikai eszközökkel is el leszünk látva, szóval nem kell laptop meg ilyesmi.
Fisi: hüp, hüp ha nem jössz, akkor én se megyek... (a francba, mégis kénytelen leszek "^ .^)
Yaven: ööö... pont jókor állítok ide én is... xP Mindenesetre kössz az asszisztenciát.
alister bácsi meg hozhatna valami szerepjátékot, ha már eddig nem volt rá alkalma.
Szerk: wakka 2009-06-17 12:04:37
Hangfal és egyéb hangcucc fölösleges, mert az van lent.
Juppí, akkor kb. 3 kg-mal lesz könnyebb a táskám. XD
Még annyi kérdésem lenne, hogy a házakban mennyire van hűvös éjjelenként? Magyarán meleg pizsamát érdemes hozni?
Ajjaj, már előre látom a fiúk kommentjeit...
Dragda:köszi mindenki nevében.
beküldve: 2009-06-17 09:56:15
(#1834) Sok képet csináljatok! szipppp
(Közben rájöttem, hogy indulás előtti napon vizsgám lesz, ami még nem gáz, de hazaérkezés után egy nappal is lesz egy, amit egyszer odébbraktam, mert tök sokat kell rá tanulni.... Úgyhogy már csak ezért se tudnék jönni, ha itthon nem is kéne segítenem anyámnak pont akkor)
(Közben rájöttem, hogy indulás előtti napon vizsgám lesz, ami még nem gáz, de hazaérkezés után egy nappal is lesz egy, amit egyszer odébbraktam, mert tök sokat kell rá tanulni.... Úgyhogy már csak ezért se tudnék jönni, ha itthon nem is kéne segítenem anyámnak pont akkor)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-06-16 22:58:35
(#1833) Hangfal és egyéb hangcucc fölösleges, mert az van lent. De szerintem hajszárító is, mert van köztünk pár hosszúhajú, így biztosan hagyott lent valaki egy ősi darabot, de azért azt jó ha hoztok.
no pussy, just the dicks
Amúgy nem akar vki lányok közül hajszárítót hozni?
Dragda Hugocskám üzeni, hogy Ő hoz.;)
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-16 22:31:35
beküldve: 2009-06-16 22:02:14
(#1831) Jó lesz nekem is az egyik vonat - mondjuk egy olyan, amivel mások is mennek majd (annyira nem szeretek egyedül utazni)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
wakka, milyen eszközzel és hányra várjunk kövesdre?
Ő is Budapestről fog jönni vonattal.
Amúgy nem akar vki lányok közül hajszárítót hozni? Vagy bízzuk a szélre?
Mert én gondoltam, hogy hozok hangfalat, szóval nem szívesen hoznék még hajszárítót is.
Még nem döntöttem mellette, de arra felé (nagyszülőkhöz Bélapátfalvára) mindig busszal járok (bár Miskolcra már vonattal "szoktam" menni).
Értem
Amit szeretnék és fontos!
Legkésőbb szerda este 10-ig megtudn, hogy:
wakka, milyen eszközzel és hányra várjunk kövesdre?
alister, ugyanez a kérdés
a többiek pedig, ha megbeszélték, hogy hány részletben jönnek, akkor azokat is szeretném tudni
no pussy, just the dicks
Amúgy a busz az eger-bogács nem?
De-de. Hogyhogy busz mellett döntöttél? Tudsz valamit, amit mi nem?
Még nem döntöttem mellette, de arra felé (nagyszülőkhöz Bélapátfalvára) mindig busszal járok (bár Miskolcra már vonattal "szoktam" menni)."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
meg egy mocsár, ahová tradícionálisan járunk részegen haverokkal fáért
Mennyire szoktak szúnyogok lenni? És más repülő rovarok?Én esetlegesen (még nem tisztázott) Egerről jövök busszal, illetve (szinte biztos, hogy) arra távozok. Ez gondolom megoldható, ugye?
Én nem emlékszem, hogy valamikor is nagyon összecsíptek volna minket szúnyogok, bár engem amúgysem nagyon szeretnek :(
A buszozás teljesen megoldható...gondolom, de akkor ne felejts el időben szólni, hogy mikor és hol leszel, hogy ki tudjak keveredni eléd, vagy elirányítani
Amúgy a busz az eger-bogács nem? Vagy eger-kövesd? Hogyhogy busz mellett döntöttél? Tudsz valamit, amit mi nem?
no pussy, just the dicks
meg egy mocsár, ahová tradícionálisan járunk részegen haverokkal fáért
Mennyire szoktak szúnyogok lenni? És más repülő rovarok?Én esetlegesen (még nem tisztázott) Egerről jövök busszal, illetve (szinte biztos, hogy) arra távozok. Ez gondolom megoldható, ugye?
Szerk: alister 2009-06-16 00:02:25
Te mikorra mész oda? Térkép van vagy kijössz az állomásra?
Én majd hozzátok igazodom és a kövesdi pályaudvarról már együtt megyünk bogácsra és a szállásig. Szóval igyekszem jóval hamarabb odaérni, ezért kell majd tudnom, hogy mikor jösztök.
Vasárnap mikor kell lelépni?
Olyan dél körül, de ha nem jön más vendég a helyünkre, akkor maradhatunk akár 4-5ig is.
Milyen a környék boltozata (=milyen boltok vannak)? Milyen boltok felszereltsége?
Több kis élelmiszerbolt, valamint egy coop, de ha a pia miatt kérded, akkor azt érdemesebb legalább egy üveg töményet otthonról hozni, mert sosem lehet bízni a készletekben és a nyitvatartásban. De porlevest, pékárut, tésztát, rizst, sőt a leggyakrabban előforduló dolgokat mind be lehet szerezni a ház 100 méteres körzetében.
A lányok főzhetnek, vagy majd a fiúk és a jóisten segedelmével készítek valamit bogratsch-ban
vodkás rizs éssöö...paradicsom
Mi van a környéken (hegy, erdő, tó, mocsár, barlang, kolostorrom, emberáldozó szekta, jaoi-fan klub, titkos katonai létesítmény, stb.)?
Borpincesor kocsmákkal, meg egy mocsár, ahová tradícionálisan járunk részegen haverokkal fáért (semmi sem működik fatüzeléssel a házakban ) valamint egy afféle kellemes kis park és persze strand.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-06-15 22:05:53
beküldve: 2009-06-15 20:47:32
(#1824) Azzi: Te mikorra mész oda? Térkép van vagy kijössz az állomásra? Vasárnap mikor kell lelépni? Milyen a környék boltozata (=milyen boltok vannak)? Milyen boltok felszereltsége? Mi van a környéken (hegy, erdő, tó, mocsár, barlang, kolostorrom, emberáldozó szekta, jaoi-fan klub, titkos katonai létesítmény, stb.)?
És még töprengek, mire vagyok kíváncsi.
És még töprengek, mire vagyok kíváncsi.
Szerk: alister 2009-06-15 21:05:44
Hát Dzke azt mondta, hogy egyre kimászunk a Keletibe és várunk Mad_chanra. Szóval mi még nem tudjuk.
A többiekről semmit sem tudok.^^"
Dehát még "csak" hétfő van, szóval érdemes lenne ezt a kérdést a hét második felében újból feltenni.
A többiekről semmit sem tudok.^^"
Dehát még "csak" hétfő van, szóval érdemes lenne ezt a kérdést a hét második felében újból feltenni.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-15 19:56:06