Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-06-17 22:19:01
(#1867)
Szerk: Yaven 2009-06-17 22:20:34
Akkor pár dvd-t is bedobok a két társas meg az rpg mellé
Ai metál lesz
Úgy látom 3 nagyobb galeriben fogtok leérkezni
Alister eger felől busszal
mad_chanes csoport (úgy emlékszem Dz + Miho) 17:48-ra
és a többiek (Yaven, wakka, Dragda) szintén vonattal, valamikor.
Úgy látszik, a 18:19 -es busszal fogunk lemenni, amit tanácsolni tudok:
Az összes mindenki azzal, a későbbi (16:03, keleti) vonattal jöjjön és akkor nem kell egymásra sokat várni, + alister is próbáljon valkamikor 18 óra fölötti magasságban bogácsra érni.
Ennél jobb ötletem sajna nincs :( Mindenképpen szóljatok, ha valamit rosszul értelmeztem, vagy valakinek ez nem felel meg.
A telefonom továbbra is
+36/20 5252-711
És ahány csoportban indultok, annyi embertől legalább szeretnék számot kapni, hogy tudjalak titeket feszülten hivogatni az is jó, ha sms-ben elkülditek a nicketek.
no pussy, just the dicks
a lényeg h ne reppet és eletro trasht nyomass
4kor meg még úgyis ébren leszünk
4kor meg még úgyis ébren leszünk
-
Akkor pár dvd-t is bedobok a két társas meg az rpg mellé
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Bence (emlékeim szerint) a családjával nyaral.
Ha viszek DVD-t, le tudjuk majd játszani?
"alister bácsi meg hozhatna valami szerepjátékot, ha már eddig nem volt rá alkalma." + "szerepjáték egész jó 5let" -> Részemről okés, akkor valami lazább játékot bepakolok.
"alister bácsi meg hozhatna valami szerepjátékot, ha már eddig nem volt rá alkalma." + "szerepjáték egész jó 5let" -> Részemről okés, akkor valami lazább játékot bepakolok.
Le.
Viszont azt elfelejtettem mondani, hogy a zenét ééééén viszem és ééééééén csinálom, ez sajnos az elmebajom, az ismerőseim már tudják ^_________^
Az elején amikor jártunk le bogácsra még próbáltak hozni mások is zenét, aztán hamar elment tőle a kedvük...garantált üvöltő lovari nyelvű muzsikára kelés...hajnal 4kor, hangfal és mélynyomó az ágyban, aztán egész délelőtt savmetál a másnapos holdkórosoknak...én ugyebár nem szoktam másnapos lenni és az alvásigényem is kicsi, szóval nyert ügyem van
Már kérdezték, hogy kb mikorra érkezünk, azt kamuztam 5ig biztosan odaérünk, hát majd meglátjuk, a telszámomat jó, ha mindenki felírja, hiszen bármikor bejöhet
És tényleg örülnék, ha mihamarabb kapnék infókat arról, hogy mikor érkeznek és kik kövesdre. Ezt nevek és időpont feltüntetésével kérem
Amúgy naaaaagyon jó lesz ^________^ Holnap délelőtt megyek piát venni.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-06-17 21:53:02
beküldve: 2009-06-17 21:43:40
(#1862) Bence (emlékeim szerint) a családjával nyaral.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Még van hely, szóval gyere bátran.
És hogy is van ez? Meg mikor?
"Programok: Strand, főzés, játszás, esetleg dvd-zés, bugi-vugi, szellemidézés-pihenő-szellem �zés, csocsó, és bármi más, kellő érdeklődés és lelkesedés szerint."
Áhh pont akkor nem érek rá, pedig nagyon jó árban van. o_O Sok sikert a szellemidézéshez. Jól gondoljátok meg hogy csináljátok.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Lawliete 2009-06-17 21:02:55
Még van hely, szóval gyere bátran.
Minden kiderül ebben a topicban a #1688. hozzászóllásból.
Minden kiderül ebben a topicban a #1688. hozzászóllásból.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-06-17 20:23:38
beküldve: 2009-06-17 19:46:12
(#1859) Én mindenről legutoljára szerzek tudomást. Mindíg mindent lekések ez aztán az átok. Na de legközelebb gyorsabb leszek és aktívabb.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Lawliete 2009-06-17 19:49:24
Csak a fontos infók miatt idézem
Valamint Parasikolyról tud valaki valamit, pölö, hogy jön e?
És lassan szeretném megkapni az időpontokat, hogy előreláthatólag mikor értek Mezőkövesdre mert ott foglak titeket várni a pályaudvaron.
Utoljára mégegyszer kiemelném, hogy nagyon ciki, ha nem értek el buszt, mert nagyon ritkán jár Szóval azokat leírom mégegyszer:
13:05
14:09
14:24
16:54
18:19
Ezekből 4-5 percet le kell vonni, mert a pályaudvarról indulnak "nemhivatalosan", a lényeg, hogy legjobb lenne, ha 14:24-est elérnénk, de persze megvárunk mindenkit ^_____^
Ja és legfontosabb, telszámom:
▲
▲ ▲
Laptop nincs, de szerintem arra nem lesz szükség, ha valaki akar, hozhat.
Kártyát lehet hozni, az nem rossz ötlet, a szerepjáték is megfontolandó, kérdés, hogy lesz e rá idő.
Általában meleg van este, de rengeteg plusz takaró van, ha valaki fázik.
A közös főzést már felvetettem, teljesen megoldható, ott is beszerezhetünk alapanyagokat, de ha időben kitaláljuk otthonról is vihetünk hozzá cuccot.
Ami viszonylag fontos és említettem, hogy töményet lehetőleg nagy mennyiségben vigyünk otthonról, mert azt néha bonyolult beszerezni. Sört, bort, pezsgőt nem
Kártyát lehet hozni, az nem rossz ötlet, a szerepjáték is megfontolandó, kérdés, hogy lesz e rá idő.
Általában meleg van este, de rengeteg plusz takaró van, ha valaki fázik.
A közös főzést már felvetettem, teljesen megoldható, ott is beszerezhetünk alapanyagokat, de ha időben kitaláljuk otthonról is vihetünk hozzá cuccot.
Ami viszonylag fontos és említettem, hogy töményet lehetőleg nagy mennyiségben vigyünk otthonról, mert azt néha bonyolult beszerezni. Sört, bort, pezsgőt nem
Valamint Parasikolyról tud valaki valamit, pölö, hogy jön e?
És lassan szeretném megkapni az időpontokat, hogy előreláthatólag mikor értek Mezőkövesdre mert ott foglak titeket várni a pályaudvaron.
Utoljára mégegyszer kiemelném, hogy nagyon ciki, ha nem értek el buszt, mert nagyon ritkán jár Szóval azokat leírom mégegyszer:
13:05
14:09
14:24
16:54
18:19
Ezekből 4-5 percet le kell vonni, mert a pályaudvarról indulnak "nemhivatalosan", a lényeg, hogy legjobb lenne, ha 14:24-est elérnénk, de persze megvárunk mindenkit ^_____^
Ja és legfontosabb, telszámom:
+36/20 5252-711
▲
▲ ▲
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-06-17 19:39:49
mondjuk akkor hozzatok fehér pólót is, úgy még izgibb
Höhö, nincs fehér pólóm, szóval meg leszel kímélve.XD
Viszek pisztolyt
legalábbis vizit
nem is rossz 5let
mondjuk akkor hozzatok fehér pólót is, úgy még izgibb
-
Szerk: ∂z 2009-06-17 13:35:15
szerk.: majd a fórumtáborban elintézzük...
Viszek pisztolyt
legalábbis vizit
Szerk: Yaven 2009-06-17 13:31:55
Miho: most már hányszorosan akarsz +ölni?
Nem számolom... Fölösleges. Ez csak egy állandó tény, hogy ki akarlak nyírni - ahogy Te is engem.
szerk.: majd a fórumtáborban elintézzük...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-17 13:27:57
Vízipííííípa? Azt pölö lehet lehozni.
viszek. direkt vettem csomó új dohányt szóval nem kell félni, h kevés lesz
Miho: most már hányszorosan akarsz +ölni?
-