Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Amúgy meg wakkának igaza van
Bár ne lenne...

Na nem baj, majd teccik tartani Dz-kicsifió fejecskéjét, hogy el ne billenjen az üveg súlyától miközben a többiek ássák akolompírt. X'DDDD
én a munkamegosztás legtermészetesebb formájára gondoltam: a nők csinálják a kaját, mi meg addig leisszuk magunkat

Ezért még nagyot kapsz!!!

Vagy még jobb: nem kapsz Te semmit; se kaját, se piát, egyszerűen csak megkötözünk, és nézheted, ahogy elkopozzuk a pipádat is.

Amúgy meg wakkának igaza van, rögtön magamat ajánlanám példának: a főzőtudáom megállt valahol a pirítós kenyér és a tojásrántotta szintjén... De ezeket perfektül elkészítem - vagy nem...XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-17 13:02:18
beküldve: 2009-06-17 12:55:31
(#1850) Ja igen, a laptop meg ilyesmi fölösleges, viszont, aki tud, az kamerát hozhat
Vízipííííípa? Azt pölö lehet lehozni.

Vízipííííípa? Azt pölö lehet lehozni.
no pussy, just the dicks
Jövő kedden sztem teljes mértékben ráérek.
Szuper, akkor ezt lebeszéltük.

Egyébként az ivás télleg megeröltető és fárasztó. Gondolj bele, emelgetni kell a korsót, figyelni, hogy ne löttyenjen ki egy csepp se.

Jajj, szegénykéim, ez igazán szívhez szóló volt.

wakka: Ezek a mai fiatalok milyen finnyásak...

szerk.: Azzi kösz az információkat!

Szerk: Yaven 2009-06-17 12:46:26
beküldve: 2009-06-17 12:39:59
(#1848) Laptop nincs, de szerintem arra nem lesz szükség, ha valaki akar, hozhat.
Kártyát lehet hozni, az nem rossz ötlet, a szerepjáték is megfontolandó, kérdés, hogy lesz e rá idő.
Általában meleg van este, de rengeteg plusz takaró van, ha valaki fázik.
A közös főzést már felvetettem, teljesen megoldható, ott is beszerezhetünk alapanyagokat, de ha időben kitaláljuk otthonról is vihetünk hozzá cuccot.
Ami viszonylag fontos és említettem, hogy töményet lehetőleg nagy mennyiségben vigyünk otthonról, mert azt néha bonyolult beszerezni. Sört, bort, pezsgőt nem
Kártyát lehet hozni, az nem rossz ötlet, a szerepjáték is megfontolandó, kérdés, hogy lesz e rá idő.
Általában meleg van este, de rengeteg plusz takaró van, ha valaki fázik.
A közös főzést már felvetettem, teljesen megoldható, ott is beszerezhetünk alapanyagokat, de ha időben kitaláljuk otthonról is vihetünk hozzá cuccot.
Ami viszonylag fontos és említettem, hogy töményet lehetőleg nagy mennyiségben vigyünk otthonról, mert azt néha bonyolult beszerezni. Sört, bort, pezsgőt nem

no pussy, just the dicks
Egyébként az ivás télleg megeröltető és fárasztó. Gondolj bele, emelgetni kell a korsót, figyelni, hogy ne löttyenjen ki egy csepp se.

erre találták fel a 2 méteres pvc szívószálat, bedobod a korsóba/pohárba/vödörbe és egyáltalán nem kell megmozdulnod
meg ugye van a biztonsági munkássisak italtartóval

-
Aztán meg hányás utáni kajálási kényszerben fanyalodjon rá inkább a legelésre, mi? ^_~
beküldve: 2009-06-17 12:33:52
(#1845) Jövő kedden sztem teljes mértékben ráérek. Idáig hétfőre és csütörtökre van elfoglaltságom és szerencsére a viszgaidősucknak is vége lesz már.

Szerk: Ivi 2009-06-17 12:34:42
Dz-csan: hát nem mintha nem bíznék a lányok főzési tudományában, de akiktől eddig hallottam, azok nem brillíroznak gulyásleves/slambuc/egyéb fokon egyellőre...
Na, most miért árultad el a titkunkat?

Fórumtalálkozó csíra készülődik azon a napon és gondoltam közlöm személyeddel.
Dz-csan: hát nem mintha nem bíznék a lányok főzési tudományában, de akiktől eddig hallottam, azok nem brillíroznak gulyásleves/slambuc/egyéb fokon egyellőre... de majd mindennek eljön a maga ideje~~~ csak addig éhen ne haljunk.
Yaven: aha... akkor rosszul tippeltem... XD
Ivi: na jó, akkor ne gyere...
(csak vicceltem, nyugi^^)
Dz-csan: hát nem mintha nem bíznék a lányok főzési tudományában, de akiktől eddig hallottam, azok nem brillíroznak gulyásleves/slambuc/egyéb fokon egyellőre... de majd mindennek eljön a maga ideje~~~ csak addig éhen ne haljunk.

Yaven: aha... akkor rosszul tippeltem... XD
Ivi: na jó, akkor ne gyere...

Szerk: wakka 2009-06-17 12:30:05
Yaven: inkább nem mondok semmit, de vannak gondolataim...

Kellett nekem kérdezni.

wakka: Ivi fiú.

Ivi: a kérdés csupán, hogy jövő kedden ráérnél-e fórumtalira jönni?
Dzirun: csak nehogy túlságosan lestrapáljátok magatokat az ivással!

Szerk: Yaven 2009-06-17 12:27:32
én a munkamegosztás legtermészetesebb formájára gondoltam: a nők csinálják a kaját, mi meg addig leisszuk magunkat

-
Ha megbocsájtasz nem fogok addig visszaolvasni...~_~
De jövőhét kedden esetleg?
(nem merek belegondolni a nem kérdés végeredményébe, mert a végén valami kellemetlenségbe sodornám magamat...XD)
Dzke: ha tudsz valamit, akkor te vagy a főnök... én csak puculni tudok - de azt nagyon.
De jövőhét kedden esetleg?

(nem merek belegondolni a nem kérdés végeredményébe, mert a végén valami kellemetlenségbe sodornám magamat...XD)
Dzke: ha tudsz valamit, akkor te vagy a főnök... én csak puculni tudok - de azt nagyon.

Szerk: wakka 2009-06-17 12:22:23
hát, ha ételmérgezésben akartok elhunyni, akkor szívesen segítek kaját csinálni
szerepjáték egész jó 5let
szerepjáték egész jó 5let

-