Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Egyszerűen túl sok ruhát teszek be... óránként átöltözök
nő e vagy?
LOL!XD
Megjegyzem ez nekem sokkalta szimpatikusabb, mint anno egyik ismerősöm az osztálykirándulásán:
- Hé! Hát Neked meg hol van a táskád?
- Nem hoztam, minek? Minden itt van a zsebeimben.
Reménykedtem, hogy legalább egy fogkefe meg egy tiszta alsúgatya van a zsebében, de mint kiderült telefon, mp3 és az iratai lapultak ott...
A GitS biztos befér, a Trigunnal trükközöm még (mert ezt nem bírták digipack vagy díszdoboz változatban kiadni)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Animés-japános dvd-im fent vannak az adatlapomon: azokból vigyek valamit?
Ha nem nagy nehézség, akkor én a Trigunra lennék leginkább kíváncsi (meg a GitS-re, de sztem ahhoz nem lesz hangulatunk XD)
Holnap fél 12-kor találkozó a Keleti pályaudvar főbejáratánál megfelel? (wakkát, alistert, Dragdát kérdezem)
Iparkodni fogok, és valószínűleg futva fogok bevánszorogni. Pakolni majd reggel, a nagy hátizsákba, mert most kattog a vállam gépelés közben is... űAnimés-japános dvd-im fent vannak az adatlapomon: azokból vigyek valamit?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Várjátok már a holnapot?
Naná, már nagggyon!
Miho: Legalább már min. 3-an vagyunk, akik nem bírnak normál mennyiséget pakolni. Am. tuti, hogy én sem fogok tudni aludni az izgalomtól, aztán Bogácson első nap végig hulla fáradt leszek...
szerk: a Mihos tali képek nagyon brutálok!
Szerk: Yaven 2009-06-18 21:50:50
Várjátok már a holnapot?
Hjajj nagyooon!!!*___*
Annyira be vagyok már sózva... Nem tudom hogy fogok így aludni. XD Bár velem mindig ez van utazás előtt.
Hjajj, de vérom!*o*
beküldve: 2009-06-18 21:11:08
(#1890) Várjátok már a holnapot?
^_____________________________ ^
Mekkora jó lesz már, most készültem el a zenével.
Én mindig rohadt nagy táskát pakolok elutazáshoz
Egyszerűen túl sok ruhát teszek be, aztán meg majdnem végig ugyanabban az egyben vagyok...rosszabb esetben óránként átöltözök
Parasikoly, mindenképpen iszok egy üveggel az egészségedre, hívj fel minket este felé, hogy hallhasd a hangulatot
^_____________________________ ^
Mekkora jó lesz már, most készültem el a zenével.
Én mindig rohadt nagy táskát pakolok elutazáshoz
Egyszerűen túl sok ruhát teszek be, aztán meg majdnem végig ugyanabban az egyben vagyok...rosszabb esetben óránként átöltözök
Parasikoly, mindenképpen iszok egy üveggel az egészségedre, hívj fel minket este felé, hogy hallhasd a hangulatot
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-06-18 21:04:26
(#1889) Jesszus, egész nap képregényt heggesztettem, hogy még ma el tudjam küldeni, erre meg lazán el tudom a jövő héten is, mivel egy hét múlva kezdődik a felvételi az egyetemen és ugyebár akkor nem engedik a népet a nagysebességű net (meg a suli közelébe). Mindegy, akkor még ráérek finomítani jövőhéten.
Nem ártana haza gyalogolni a gépteremből és vacsizni... habár másfél órája ebédeltem. XD
Nekem a pakolás nem fog gondot okozni, mivel még egy sima házizsák tartalmával is kibírom... remélhetőleg."^^
Még csinálunk egy pár szenyát és mehet a csicsika... ^-^
Legalább ügyesen kitaláltátok a hoplnapi menetrendet - azzal se kell holnap bonyolodni.
Na majd holnap 11:30 a keletinél. pápá
Nem ártana haza gyalogolni a gépteremből és vacsizni... habár másfél órája ebédeltem. XD
Nekem a pakolás nem fog gondot okozni, mivel még egy sima házizsák tartalmával is kibírom... remélhetőleg."^^
Még csinálunk egy pár szenyát és mehet a csicsika... ^-^
Legalább ügyesen kitaláltátok a hoplnapi menetrendet - azzal se kell holnap bonyolodni.
Na majd holnap 11:30 a keletinél. pápá
köszi, én is elkezdem leszedni. majd felrakom saját ftpmre, onnan akárhányszor le lehet szedni, meg azért gyorsabb is
de nem most. mentem. bye. holnap
de nem most. mentem. bye. holnap
-
Szerk: ∂z 2009-06-18 21:02:16
Miho: a hatásodra kiszedtem egy-két dolgot a táskámból! De még így is szinte tele van... Éljenek a sporttáskások!
Hát... Az jó... *zavarában nyeheg* Öhm... nekem azóta sikerült egy kisebb bőröndbe átpakolnom. XD Pedig semmi fölöslegeset nem viszek. O_x És még az oldal táskám is rajtam fog lógni, szóval...
Nah mindegy. ^^"
wakka: Elkezdtem letölteni a képeket, és fú, de lassan jön!O_O XD Kíváncsi leszek...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-18 20:59:12
beküldve: 2009-06-18 20:45:20
(#1885) No akkor újra a kérdés:
Holnap fél 12-kor találkozó a Keleti pályaudvar főbejáratánál megfelel? (wakkát, alistert, Dragdát kérdezem)
Miho: a hatásodra kiszedtem egy-két dolgot a táskámból! De még így is szinte tele van... Éljenek a sporttáskások!
Szerk: Yaven 2009-06-18 20:47:02
beküldve: 2009-06-18 20:22:08
(#1884) Aki kedvet érez esetleg a Mihoéknál tartott tali képeire az az alábbi linken töltögethet 100 akárhány megát:
[Link]
Csak 10X lehet letölteni, szal csak mértékkel. Mellékesen van két .mov file is amikhez nem árt a Quicktime, de jobb ha nem nyitjátok meg X .x
Parasikoly: kár, kár - mondta a varjú és elment fórumtáborozni...
[Link]
Csak 10X lehet letölteni, szal csak mértékkel. Mellékesen van két .mov file is amikhez nem árt a Quicktime, de jobb ha nem nyitjátok meg X .x
Parasikoly: kár, kár - mondta a varjú és elment fórumtáborozni...
beküldve: 2009-06-18 20:15:42
(#1883) Párdon a késői reakcióért. Eddig reménykedtem, hogy sikerül úgy intéznem a dolgaimat, hogy tudjak menni. No, ez nem jött össze.
Jó mókát, kiskalózok, bögyös bikinis bigéket az uraknak és a kicsit más hölgyeknek, valamint ennek a hím megfelelőjét a hölgyeknek és a kicsit más uraknak.
Teszteljétek le, jóféle-e és majd legközelebb utcu neki, talán összejövök én is.
Jó mókát, kiskalózok, bögyös bikinis bigéket az uraknak és a kicsit más hölgyeknek, valamint ennek a hím megfelelőjét a hölgyeknek és a kicsit más uraknak.
Teszteljétek le, jóféle-e és majd legközelebb utcu neki, talán összejövök én is.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.