Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Én most saját magamat is megleptem azzal, hogy mennyire kevés ruhát csomagoltam. Mondjuk nem divatbemutatóra készülök, most inkább arra törekedtem, hogy a legegyszerűbb ruhadarabjaimat csomagoljam.^^
Nightwish póló(k) farmer(ok) kombó(k). XD
szerk.: höhö... csak így az ágyra pakolva tűnt kevésnek...x"D Elkezdtem bepakolni és bizonymegtelt a sporttáska... Nah mindegy.
Hjajj Fisziii!T_T Annyira sajnálom, hogy nem jössz!
Én is gratulálok a vizsgádhoz! Csak így tovább!
Nightwish póló(k) farmer(ok) kombó(k). XD
szerk.: höhö... csak így az ágyra pakolva tűnt kevésnek...x"D Elkezdtem bepakolni és bizonymegtelt a sporttáska... Nah mindegy.
Hjajj Fisziii!T_T Annyira sajnálom, hogy nem jössz!
Én is gratulálok a vizsgádhoz! Csak így tovább!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-18 18:24:23
ÁÁ, csak tudnám, hogyan sikerült a fórumtáboros ruhaadagnak kitölteni egy fél sporttáskát?!? *eddig azt hitte, hogy gazdaságosan tud csomagolni* No mind1. A vonat elbírja.
A holnapi első turnus akkor mikor fog találkozni? Mondjuk fél 12 Keletihez mit szóltok?
Fiszi: De azért gratula a vizsgajegyedhez!
A holnapi első turnus akkor mikor fog találkozni? Mondjuk fél 12 Keletihez mit szóltok?
Fiszi: De azért gratula a vizsgajegyedhez!
Már akinek *szipp* *szipp*
De legalább a mai vizsgám 4 lett.
De legalább a mai vizsgám 4 lett.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-06-18 16:06:00
(#1879) Nekem is eddig jónak tűnik a jövő hét kedd - és igen, 23.=kedd.^^
Ésésésééés...!!! Már csak egyet kell aludni, és Fórumtábooor!*___* XD
Ésésésééés...!!! Már csak egyet kell aludni, és Fórumtábooor!*___* XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-18 16:16:40
beküldve: 2009-06-18 14:11:02
(#1878) Nekem a kedd elvileg jó. Aznap vizsgázok, asszem....valami ilyesmi rémlik, de az biztos délelőtt van. Na megnézem.
Jaja, 23-án, reggel 9-től. (23-a kedd?)
Szóval a kedd nekem jó lesz.
Jaja, 23-án, reggel 9-től. (23-a kedd?)
Szóval a kedd nekem jó lesz.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Persze, hogy jó lesz, csak szóltam, hogy mindenki fel tudjon készülni (mondjuk hosszú nadrággal)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Gyerekek, van egy rossz hírem...
Na majd ez ellen még teszek valamit, de ettől függetlenül is naaaagyon jó lesz
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-06-17 23:10:13
(#1875)
Szerk: Yaven 2009-06-17 22:42:10
Reméltem, akkor még tőletek kell egy szám, mert későnjövőktől már kaptam egyet sms-ben
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
no pussy, just the dicks
Szerk: Moderátor 2009-06-18 09:34:37
2,2,1 a nyerő szerintem
Támogatom Ez olyan emberbarátian hangzik Szintén támogatom. És sztem wakkának is megfelelő lenne.
2,2,1 a nyerő szerintem
Támogatom Ez olyan emberbarátian hangzik "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
De igazából felőlem bármikor mehetünk (csak nem kéne túlságosan későre tolni az indulást).
Én ebben is benne vagyok, de akkor is két lehetőségünk van:
1, megvárjuk a többieket a pályaudvaron...ez csak kellő mennyiségű alkohol kíséretében oldható meg a hosszú idő miatt
2, szépen elmegyünk a szállásra (22 perc kb busszal, de gyalog eléggé húúúúzós, szóval az kilőve)
ekkor megint 2 lehetőségünk van:
1, mikor a többiek megérkeznek, mindannyian, vagy mondjuk csak én visszamegyek kövesdre a pudvarra és elhozom őket is, ezt majd meglátjuk, hogy engedik e a buszjáratok
2, telefonon felhívom őket és kellőképpen elkalauzolom őket, végülis ha a jó pályaudvaron szállnak le, (kövesden asszem kettő van, ez az, ahol a buszvégállomás van, szóval fent megtudják kérdezni leszállóktól) akkor csak 8 lépésre lesznek a buszmegállótól, a megállóba eléjük pedig már kigyalogolnánk (kb 3 perc)
de ekkor 4 lehetőség van:
1, minden a terv szerint halad a fent leírtak szerint
2, vagy nem
3, ???
4, profit
2,2,1 a nyerő szerintem
no pussy, just the dicks
Alister eger felől busszal
mad_chanes csoport (úgy emlékszem Dz + Miho) 17:48-ra
és a többiek (Yaven, wakka, Dragda) szintén vonattal, valamikor.
Kis változás: Dragda rábeszélt, hogy menjek vele a déli / dél körüli vonattal. mad_chanes csoport (úgy emlékszem Dz + Miho) 17:48-ra
és a többiek (Yaven, wakka, Dragda) szintén vonattal, valamikor.
Istenek az égben és a földben, az megint hajnali kelést jelent (mert természetesen addig már nem lesz érkezésem összepakolni)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-06-17 22:28:11
beküldve: 2009-06-17 22:21:46
(#1868)