Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-06-21 23:30:10
(#1927) Keddi fórumtaliról én is kérek minden infót, ugyanis kedden leszek ugyebár pesten!!!^^ Csak még időben legyen mert ugye én koncertre megyek
Egyébként lehetne egy egy napos fórumtali Pécsen is, szívesen megmutatnék nektek sok jó helyet, meg minden félét^^ Mit szóltok hozzá?:)
Egyébként lehetne egy egy napos fórumtali Pécsen is, szívesen megmutatnék nektek sok jó helyet, meg minden félét^^ Mit szóltok hozzá?:)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-06-21 23:32:56
beküldve: 2009-06-21 22:51:00
(#1926) Üdv minden fórumtáborosnak újból itthon meg a neten! Élménybeszámolót tartsatok mindenképpen kedden. By the way, a keddi tali akkor hol meg mikor meg hogyan lesz?
Miho: és akkor még nem is beszéltünk a mezőkövesdi vonatállomáson történtekről...
Nos valóban... Yuri rajongók figyelem! Coming soon! Yaven and Mad_chan... XD
A bishi táskád jól van?
BB, azaz Bishi Bőrönd, remekül van, főleg miután szinte felrugdostam a második emeletre... XD Majd itthon kipakoltam és lefektettem aludni. A kis szentem, olyan édesdeden és hulla mereve szuszókál...*___*
Miho: és akkor még nem is beszéltünk a mezőkövesdi vonatállomáson történtekről... A bishi táskád jól van?
Köszi nagyon, hogy eljöttetek, ennél a hétvégénél csak egy dolog lenne jobb, mégegy hasonló a közeljövőben
]
Ez utóbbival egyetértek (omg csak ne pont akkor utazzunk el, mert akkor idegbajt és még mélyebb depressziót kapok)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Nagyon helyes
Most viszont megyek aludni, remélem kiáll végre a fájás a vállamból.
Debrecen szépe, Dragda és mad chan is remélem rendesen hazaértek.
Köszi nagyon, hogy eljöttetek, ennél a hétvégénél csak egy dolog lenne jobb, mégegy hasonló a közeljövőben
Legyetek jók, ha tuktok!
Most viszont megyek aludni, remélem kiáll végre a fájás a vállamból.
Debrecen szépe, Dragda és mad chan is remélem rendesen hazaértek.
Legyetek jók, ha tuktok!
no pussy, just the dicks
Pár kontolom tukással üdöddédek el asz itőt
Pontosan így történt. Sőt, Dragda, Mad_chan, Dz és én bevontunk egy közénk szorult urat is, wakka és Yaven pedig egy idős hölgyet...
Azzi: a vonatra kb. 20 percet kellett várni, szóval nem volt vészes. Ti is könnyen eljutottatok oda, ahova akartatok?
Hála az égnek, ja. Még a buszra sem kellett várni egy percet sem
Az a 20 perc nem is volt olyan sok nektek a hosszú hazaúthoz képest
Pár kontolom tukással üdöddédek el asz itőt
Bocs
no pussy, just the dicks
Nagyon guszta volt...gondolhatod...a kert egy hétre meg lett locsolva, de még az egyik oszlop is.
Csak azt sajnálom, hogy az eső miatt nem tudtunk strandra és lepkemúzeumba menni. Majd legközelebb.
Szegény rosszkor volt rossz helyen
Csak azt sajnálom, hogy az eső miatt nem tudtunk strandra és lepkemúzeumba menni. Majd legközelebb.
Szerk: Yaven 2009-06-21 21:44:07
beküldve: 2009-06-21 21:39:10
(#1918) OMG köpés. Biztos gusztusos volt. Bár az orron-keresztül-köpjünk-goly formájú-turhát-nál biztos jobb (ezt egy bácsi produkálta, asszem a Moszkván)
*megint lesz téma amihez nem tudok majd hozzászólni. Így van ez.*
*megint lesz téma amihez nem tudok majd hozzászólni. Így van ez.*
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-06-21 21:40:57
Szegény Máténak ezt el sem mondom, biztosan szomorú lenne
Akkor azt mondd neki, hogy élmény volt vele és ellene csocsózni!
Miho: igazad van.
Fiszi: *buksisimi és nagyon nagy ölelés* Legközelebb mindenképp jössz velünk és akkor mejd te is átéled a getópúúútri feelinget.
Azzi: a vonatra kb. 20 percet kellett várni, szóval nem volt vészes. Ti is könnyen eljutottatok oda, ahova akartatok?
Szerk: Yaven 2009-06-21 21:40:07
beküldve: 2009-06-21 21:34:15
(#1916) Szegény Máténak ezt el sem mondom, biztosan szomorú lenne
A csettingetős zene az Alister ötlete volt, én csak a kedvében jártam Amúgy talán azt mondta, hogy 4-vagy 5 napig lesz távol, szóval lehet nem megy veletek kedden, de nem emlékszem, hogy mikor mondta ezt, szóval lehet csak képzelődöm.
Mennyit vártatok még a vonatra a getópúúútriban?
A csettingetős zene az Alister ötlete volt, én csak a kedvében jártam Amúgy talán azt mondta, hogy 4-vagy 5 napig lesz távol, szóval lehet nem megy veletek kedden, de nem emlékszem, hogy mikor mondta ezt, szóval lehet csak képzelődöm.
Mennyit vártatok még a vonatra a getópúúútriban?
no pussy, just the dicks
Előzetesben annyit, hogy a Máté névről mostantól mindig a köpésre fogok asszociálni
Nono! A köpésre ÉS a fütyülésre. XD
beküldve: 2009-06-21 21:30:40
(#1914) Vuáhááháháháháháhá!!!!!
Bocsi, hogy itt nyavalygok, de kileszek én még keddig nagyon. A legrosszabb a tegnap délelőtt volt, mikor a konyhában kiborultam egy csöppet.
Bocsi, hogy itt nyavalygok, de kileszek én még keddig nagyon. A legrosszabb a tegnap délelőtt volt, mikor a konyhában kiborultam egy csöppet.
Szióóó!!
Ennek azt hiszem az előzménye a csettintgetős zenében keresendő... (fordítást majd a Kiválasztott ír)
Élménybeszámolóra egyelőre képtelen lennék, mert még túl fiatalok az emlékek, de ígérem holnap összehozok vmit. Előzetesben annyit, hogy a Máté névről mostantól mindig a köpésre fogok asszociálni
Ennek azt hiszem az előzménye a csettintgetős zenében keresendő... (fordítást majd a Kiválasztott ír)
Élménybeszámolóra egyelőre képtelen lennék, mert még túl fiatalok az emlékek, de ígérem holnap összehozok vmit. Előzetesben annyit, hogy a Máté névről mostantól mindig a köpésre fogok asszociálni
Szerk: Yaven 2009-06-21 22:14:29