Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
de már 1 jelentkező vaaaan!
Nos ki jönne még?
:P
Nos ki jönne még?
:Pkettő is van
de szerintem is Pécs elég messze van ahhoz, hogy egy nap két vonatozás túl sok legyen, egy éjszakásan már okés a dologbeküldve: 2009-06-25 21:34:05
(#1986) kac kac kac. ha az animeland nem lesz kint a con-on, akkor megkérhetném valameilyik kedves, szórós, nagydarab, ballonkabátos uriembert, hogy elkísérjen oda
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nem hat év az, hanem inkább kettőtől nyolc évig terjedő...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-06-25 21:13:02
(#1984) na most sajnálom, azt a 6 évet
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-06-25 19:42:29
(#1982) Most, hogy végre mindenki kiheverte az előzőt, és megírtam az élménybeszámolót is, már csak egy kérdés maradt: mikor legyen a következő háromnapos, bogácsi fórumtábor?
Mind törzstagok, mind eddig önhibájukon kívül mulasztók jelentkezését szeretettel várjuk
(Hanon, gyere te is, nem fogunk bántani, becsszó!
)
Mind törzstagok, mind eddig önhibájukon kívül mulasztók jelentkezését szeretettel várjuk
(Hanon, gyere te is, nem fogunk bántani, becsszó!
)"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
hát végül is én is úgy szoktam ha Bp-re megyek, hogy reggel vonat meg este vonat x) deeee akár kereshetünk is valami olcsó szállást! :) Mondanám, hogy 1-2 embert el tudok szállásolni, csak mi is 3 an vagyunk a kis panelban:S
Nos ki jönne még?
:P
Nos ki jönne még?
:P*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
én viszonylag rajta lennék, mer szép város, csak avruk messze van. ha mondjuk ottaludnánk vhol (stártazás egy parkban/templomtorony/hasonló) akkor ok. csak reggel vonat este vonat az sok lenne
-
beküldve: 2009-06-24 23:32:22
(#1979) Szijasztok megint^^
Télleg ne haragudjatok, hogy annyit kellett várni, csak szinte semmire nem volt időm
:S viszont örültem, hogy találkoztunk, és láttalak titeket^^ Legalább egy azonosítás megvan
:) azt tudom hogy legközelebb Bpestre a HP 6 IMAX es vetítésére megyek, de akkor sztem újra nem lesz időm:S de azt tudom hogy vidámparkba megyek majd még^^
Na de újra és újra felvetem az ötletet: ki akar egy egész napos pécsi fórumtalit?^^
Télleg ne haragudjatok, hogy annyit kellett várni, csak szinte semmire nem volt időm
:S viszont örültem, hogy találkoztunk, és láttalak titeket^^ Legalább egy azonosítás megvan
:) azt tudom hogy legközelebb Bpestre a HP 6 IMAX es vetítésére megyek, de akkor sztem újra nem lesz időm:S de azt tudom hogy vidámparkba megyek majd még^^Na de újra és újra felvetem az ötletet: ki akar egy egész napos pécsi fórumtalit?^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Ha lesz olyan szerencsém és legközelebb én is tudok csatlakozni akkor viszek majd Kétalmást meg mentolost ^^ imádom a mentolost mindennel keverni
Beszállok a költségekbe xD
Beszállok a költségekbe xD
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-06-24 17:40:10
helyes. remélem minél többen leszünk legközelebb és minél hamarabb lesz ez a bizonyos legközelebb
csak majd pótolnom kell a pipadohányt mer nem 2 deka fogyott...
csak majd pótolnom kell a pipadohányt mer nem 2 deka fogyott...
-
beküldve: 2009-06-24 17:26:43
(#1976) Jó kis beszámoló lett, bár a történet egyes elemeit már a fórumtalálkozón megismerhettük, így a tér-idő koordináták is tisztázódtak. Meg ez is nagyon meghozta az ember kedvét ahhoz, hogy a legközelebbi hasonló happeningnél csatlakozzon a társasághoz.
Szerk: Ivi 2009-06-24 17:27:03
miután hazament bnőm elővettem a telót és megnéztem, kerestek-e. és igen
Alister: köszi a beszámolót!
jajj a csettintgetős zene...
a basic-Azzit még mindig nem hevertem ki
nekem persze kicsi ágy jutott, amiről még lelógatni sem tudtam a lábam
Alister: köszi a beszámolót!
jajj a csettintgetős zene...
a basic-Azzit még mindig nem hevertem ki

nekem persze kicsi ágy jutott, amiről még lelógatni sem tudtam a lábam
-
Szerk: ∂z 2009-06-24 17:17:31
beküldve: 2009-06-24 17:00:42
(#1974) A türelem megtermi gyümölcsét...
Örült nektek? Nem hittem volna egyébként, hogy megtaláljátok. Hogyan sikerült? Telefon, vagy magatoktól?
Örült nektek? Nem hittem volna egyébként, hogy megtaláljátok. Hogyan sikerült? Telefon, vagy magatoktól?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.