Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
de már 1 jelentkező vaaaan! Nos ki jönne még?:P
kettő is van de szerintem is Pécs elég messze van ahhoz, hogy egy nap két vonatozás túl sok legyen, egy éjszakásan már okés a dolog
beküldve: 2009-06-25 21:34:05
(#1986) kac kac kac. ha az animeland nem lesz kint a con-on, akkor megkérhetném valameilyik kedves, szórós, nagydarab, ballonkabátos uriembert, hogy elkísérjen oda
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nem hat év az, hanem inkább kettőtől nyolc évig terjedő...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-06-25 21:13:02
(#1984) na most sajnálom, azt a 6 évet
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-06-25 19:42:29
(#1982) Most, hogy végre mindenki kiheverte az előzőt, és megírtam az élménybeszámolót is, már csak egy kérdés maradt: mikor legyen a következő háromnapos, bogácsi fórumtábor?
Mind törzstagok, mind eddig önhibájukon kívül mulasztók jelentkezését szeretettel várjuk (Hanon, gyere te is, nem fogunk bántani, becsszó! )
Mind törzstagok, mind eddig önhibájukon kívül mulasztók jelentkezését szeretettel várjuk (Hanon, gyere te is, nem fogunk bántani, becsszó! )
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
hát végül is én is úgy szoktam ha Bp-re megyek, hogy reggel vonat meg este vonat x) deeee akár kereshetünk is valami olcsó szállást! :) Mondanám, hogy 1-2 embert el tudok szállásolni, csak mi is 3 an vagyunk a kis panelban:S
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
én viszonylag rajta lennék, mer szép város, csak avruk messze van. ha mondjuk ottaludnánk vhol (stártazás egy parkban/templomtorony/hasonló) akkor ok. csak reggel vonat este vonat az sok lenne
-
beküldve: 2009-06-24 23:32:22
(#1979) Szijasztok megint^^
Télleg ne haragudjatok, hogy annyit kellett várni, csak szinte semmire nem volt időm :S viszont örültem, hogy találkoztunk, és láttalak titeket^^ Legalább egy azonosítás megvan:) azt tudom hogy legközelebb Bpestre a HP 6 IMAX es vetítésére megyek, de akkor sztem újra nem lesz időm:S de azt tudom hogy vidámparkba megyek majd még^^
Na de újra és újra felvetem az ötletet: ki akar egy egész napos pécsi fórumtalit?^^
Télleg ne haragudjatok, hogy annyit kellett várni, csak szinte semmire nem volt időm :S viszont örültem, hogy találkoztunk, és láttalak titeket^^ Legalább egy azonosítás megvan:) azt tudom hogy legközelebb Bpestre a HP 6 IMAX es vetítésére megyek, de akkor sztem újra nem lesz időm:S de azt tudom hogy vidámparkba megyek majd még^^
Na de újra és újra felvetem az ötletet: ki akar egy egész napos pécsi fórumtalit?^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Ha lesz olyan szerencsém és legközelebb én is tudok csatlakozni akkor viszek majd Kétalmást meg mentolost ^^ imádom a mentolost mindennel keverni
Beszállok a költségekbe xD
Beszállok a költségekbe xD
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-06-24 17:40:10
helyes. remélem minél többen leszünk legközelebb és minél hamarabb lesz ez a bizonyos legközelebb
csak majd pótolnom kell a pipadohányt mer nem 2 deka fogyott...
csak majd pótolnom kell a pipadohányt mer nem 2 deka fogyott...
-
beküldve: 2009-06-24 17:26:43
(#1976) Jó kis beszámoló lett, bár a történet egyes elemeit már a fórumtalálkozón megismerhettük, így a tér-idő koordináták is tisztázódtak. Meg ez is nagyon meghozta az ember kedvét ahhoz, hogy a legközelebbi hasonló happeningnél csatlakozzon a társasághoz.
Szerk: Ivi 2009-06-24 17:27:03
miután hazament bnőm elővettem a telót és megnéztem, kerestek-e. és igen
Alister: köszi a beszámolót!
jajj a csettintgetős zene...
a basic-Azzit még mindig nem hevertem ki
nekem persze kicsi ágy jutott, amiről még lelógatni sem tudtam a lábam
Alister: köszi a beszámolót!
jajj a csettintgetős zene...
a basic-Azzit még mindig nem hevertem ki
nekem persze kicsi ágy jutott, amiről még lelógatni sem tudtam a lábam
-
Szerk: ∂z 2009-06-24 17:17:31
beküldve: 2009-06-24 17:00:42
(#1974) A türelem megtermi gyümölcsét... Örült nektek? Nem hittem volna egyébként, hogy megtaláljátok. Hogyan sikerült? Telefon, vagy magatoktól?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.