Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Conon is össze fog futni valószínűleg a társaság, de addig még csomó idő van, szóval lesz hamarabb is tali, remélem.
beküldve: 2009-07-01 17:30:06
(#2047) Majd figyelem a kiírásokat. És ezúttal majd nyitott szemmel foggok majd járni. A conon nem szoktatok talit rendezni?
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-01 17:21:30
(#2046) Miho drága köszönöm szépen a vendéglátást. Nagyon jól éreztem magam.
Nagyon jól sikerült a fórumtalálkozó, bánhatja aki nem jött el. De majd legközelebb. ^^
Nagyon jól sikerült a fórumtalálkozó, bánhatja aki nem jött el. De majd legközelebb. ^^
Dehogy zavarnál, sőt szívesen látnánk! Viszont az értesítést hogyan gondoltad? Mert itt általában jóval a tali előtt le van írva, hogy mikor, merre leszünk, szal a legegyszerűbb az lenne, ha gyakrabban fellátogatnál ide. ;)
beküldve: 2009-07-01 08:41:45
(#2044) Ha tud valaki, akkor a következő fórumtalálkozó időpontjáról értesítene? Szívesen elmennék, rá.
Persze csak ha nem zavarok.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hmm...ez érdekes (bár a citromail mostanság gyakran sz*rakszik)
No de a képek -ha minden igaz- itt vannak:[Link]
Figyelem! Megtekintésük csak 14 éven felülieknek és erős idegzetűeknek ajánlott!!
No de a képek -ha minden igaz- itt vannak:[Link]
Figyelem! Megtekintésük csak 14 éven felülieknek és erős idegzetűeknek ajánlott!!
én nem kaptam semmit, legalábbis nem tudok róla.
ja sikerült, mondjuk a régim jobb, csak tavaly szigeten elég durván szétszakadt
ja sikerült, mondjuk a régim jobb, csak tavaly szigeten elég durván szétszakadt
-
Állítólag wakka elküldte Neked a fényképeket.
Am. sikerült megfelelő sátrat vásárolnod?
Am. sikerült megfelelő sátrat vásárolnod?
Szerk: Yaven 2009-06-30 22:03:56
beküldve: 2009-06-30 22:00:31
(#2039) Nagyon jó volt ez a mai tali! Mihonak ismételten köszönet és dícséret jár a rendezésért.
Amúgy most láttam a fórumtáboros képeket.
Akinek kell, az Dzirunt zaklassa, vagy írjon Nekem.
És bár most is utolsónak léptem ki az ajtón, de legalább még világosban hazaértem...muhahaaa
Amúgy most láttam a fórumtáboros képeket.
Akinek kell, az Dzirunt zaklassa, vagy írjon Nekem.
Aztán ezt a Dzke féle "tájszólást" el kell sajátítani. x')
Ez Azzi-féle tájszólás "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Sorry, de a tékozló fiúnak is meg kell térnie a honi kebelre.
Nincs is jobb (amúgy van...") a jó, friss, cigányokkal hintett debreceni éjszakánál....XO
Nincs is jobb (amúgy van...") a jó, friss, cigányokkal hintett debreceni éjszakánál....XO
Ne mááár, miért nem jössz? Pedig vártalak a pálinkáddal, hogy majd most jól benyakaljuk...
beküldve: 2009-06-29 21:42:08
(#2034) Jó mókázást punkok, aztán nehogy túlzásba vigyétek az italok élvezetét... de azért kiszáradni nem kell!