Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-07-07 14:55:47
(#2078) beküldve: 2009-07-06 21:59:59
(#2076) Akkor a most csütörtök ellen nincs senkinek komoly ellenvetése, ugye? És a teaházazás is oké, remélem.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-07-05 19:33:29
(#2075) Hát elmennék már egyre. Csakhát...kb egy másfél hónapig nem leszek otthon. Nyaralni is szeretnék Meg Pesten olyan dög meleg van... (nem mintha máshol nem lenne...itt hibáztam amikor elutaztam.)
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Mikor hogy. Általában amikor hárman-négyen ráérünk és van kedvünk, akkor összeröffenünk. Aztán vannak nagyobb hepajok is, ahova vidékről is jönnek emberek.
beküldve: 2009-07-05 19:15:42
(#2073) Konkrét ötletem az nincs... Viszont azt hallottam, hogy jövő héten - szerdától - kicsit rosszabb idő lesz. Szóval valami fedett program lenne jó.
Bár a múltkor szerintem nagyon jó volt az Arena tetején.^^ És ha úgy látnánk, hogy esni fog, be tudunk menekülni az épületbe.
Bár a múltkor szerintem nagyon jó volt az Arena tetején.^^ És ha úgy látnánk, hogy esni fog, be tudunk menekülni az épületbe.
Csütörtök nekem jó.
Persze az időpont mellett az is kérdéses, hogy hova menjünk és mit csináljunk.
Persze az időpont mellett az is kérdéses, hogy hova menjünk és mit csináljunk.
Szerk: alister 2009-07-05 19:08:30
beküldve: 2009-07-05 19:03:11
(#2069) Az újabb információk tükrében pénteken csak a délelőtt jó, esetleg. A hétvége pedig a Káosz leplében rejtőzik.
beküldve: 2009-07-05 17:29:10
(#2068) A jövő heti tali nekem is jó lenne, de sajnos csak a hét végén, azaz csütörtöktől bármelyik nap.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-05 17:29:27
Benne vagyok. A keddre szavazok
Kedden mikor?Elnar: Sekélyes a fantáziád, és még sosem voltál Egerben vagy Sopronban velünk.
1, Debrecenen, Szegeden, Pécsen, meg Győrön kívül az egyetlen város ahol lehet is csinálni valamit.
Miskolc dicső városának lovagjai nevében: FUCK YOU!
no pussy, just the dicks
Szerk: Moderátor 2009-07-05 15:19:17
Összedugtuk a fejünket mad-channal, és azt sütöttük ki, hogy valamikor a jövő héten (mondjuk NEM hétfő délután) tarthatnánk egy fórumtalálkozót. Ki mit szól hozzá?
Benne vagyok. A keddre szavazok
Fisivel beszéltünk a fórumtábor nekünk lehetséges időpontjáról; július 20-28. közötti intervallumot találtuk a legmegfelelőbbnek. Remélem ez -ha nem is mindenkinek, de- sokaknak jó lesz
Bogaram, ha nem érted, miről van szó, akkor ne dobálózz a szavakkal, mert még visszarepül és jól fejen kólint.
Tudod, a nagyfalú az a Pöst. Ezt a magunk fajta kisfalusiak szokták mondani, ött Szögödön lögölöbbös.
Az iróniát és a viccelődést majd legközelebb elmagyarázom. Első a szövegértés, abból érettségizel is.
Tudod, a nagyfalú az a Pöst. Ezt a magunk fajta kisfalusiak szokták mondani, ött Szögödön lögölöbbös.
Az iróniát és a viccelődést majd legközelebb elmagyarázom. Első a szövegértés, abból érettségizel is.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.