Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Westend tetőteraszán is elbandázhatnánk. - biztos lesz olyan részleg ahol nincs sok ember.
Így is van, adj egy pacsit!^^
Dzirun: Höhöhö... Nem! -_- XD
rejtegetek magamban egy plázapics@t...XPXD
nem is lenne neked gyenge cosplay. nem akarsz beöltözni? én jót röhögnék.
-
beküldve: 2009-07-07 16:00:42
(#2091) Jaja ha nem gond, akkor olyan hely kéne ahova nem kell tömegközlekedni....
Margit sziget? Westend tetőteraszán is elbandázhatnánk. - biztos lesz olyan részleg ahol nincs sok ember.
Margit sziget? Westend tetőteraszán is elbandázhatnánk. - biztos lesz olyan részleg ahol nincs sok ember.
MIANEVED?!
Gondolhatod, hogy nem azért javasoltam, mert rejtegetek magamban egy plázapics@t...XP XD
De majd megbeszéljük a talihelyen, hogy hova menjünk.
Alister: Ez igaz, de még mindig jobb 270(?) forintért biztosra menni, mint nemtudomhányezerért megbűntettetni magát az ellenőrrel. XD
De majd megbeszéljük a talihelyen, hogy hova menjünk.
De amúgy a Westend teteje nyugis. Ez az egyetlen dolog, amit szeretek benne. XD
Alister: Ez igaz, de még mindig jobb 270(?) forintért biztosra menni, mint nemtudomhányezerért megbűntettetni magát az ellenőrrel. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-07 16:00:32
arra Envynek jegyet kellene vennie
Villamosra? Hát, ha nagyon biztosra akar menni, esetleg... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Westend
jajj. az a hely nekem rémálmaimban szokott szerepelni. annyi ember egy helyen és mindenki siet és ideges és sokan vannak és.. és.. és..
pláza és emberutálat
majd benyugtatózom magam
-
Szerk: ∂z 2009-07-07 15:49:26
Igen, de arra Envynek jegyet kellene vennie, és gondolom Ő is jobban örülne ha nem kellene...
De majd meglátjuk.
Fél kettő? Még jobb!
De majd meglátjuk.
Fél kettő? Még jobb!
Tovább szunyálhatok. XD
beküldve: 2009-07-07 15:27:42
(#2086) A Nyugati jó akkor is, ha mégis teaházba megyünk, mert csak felpattanunk a 4-6-os villamosra.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nekem jó. Akkor csütörtökön találkozzunk a Nyugati főbejáratánál bent a nagy tábláknál. De mikor? És kik várhatók?
Hmmm... Az a baj, hogy jó lenne kimenni a Margit-szigetre, de tudtommal holnap (is) esni fog az eső, szóval csütörtökön sártenger lesz mindenütt. Ezért kellene valami fedett helyre menni.
Tehát ha Nyugati, akár a Westend monstrumba is bemehetünk, ha jó az idő, felmegyünk a tetőre, ha nem, akkor keresünk valamit...
Tehát ha Nyugati, akár a Westend monstrumba is bemehetünk, ha jó az idő, felmegyünk a tetőre, ha nem, akkor keresünk valamit...
Szerk: Yaven 2009-07-07 14:59:24