Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Ja...vagy egy b@zinagy katapult. és igen némi szerencse h úgy mondjam ne válj eggyé a Földanyánkkal.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Schengen előtt is csak jó idegek, némi szerencse meg egy kis cserkészkedés kellett hozzá...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-07-16 22:22:47
(#2136) Miho: hát sajnos ezt a jövőheti talit én is ki fogom hagyni. Közös családi nyaralás van éppen akkorra tervezve. Pedig egyszer már elmennék nálad tartott talira is.
Egyébként meg Schengennek köszönhetően valóban nem kell a határátépéshez útlevél, elég csak a személyi. Abból meg szerencsére már van érvényes példányom!
Egyébként meg Schengennek köszönhetően valóban nem kell a határátépéshez útlevél, elég csak a személyi. Abból meg szerencsére már van érvényes példányom!
Ez még sok mindentől függ, és elsősorban nem is tőlem.
Hjajj Te... Miért szomorítasz el így estére? Biztos nem tudod valahogy megoldani... okosba?*___*
beküldve: 2009-07-16 21:40:54
(#2133) Hm-hm... ezt lehet, hogy kihagyom, tekintve, hogy másnap esküvőre és (ami masszívabb) lagzira vagyok hivatalos
Istenek az égben és a földben, az nagyon masszív lesz... hogy jutok én le Városföldére? És hogy jövök majd vissza?
akkor már csak a megfelelő hangulat, emberek és telefon számok kellenek de az még ráér.
Időnk mint a tenger.
Időnk mint a tenger.
Amúgy tudtad h éjféltől számítva 95040 perc mulva felvirrad a 20 születésnapod?
Szerk: Yoroi 2009-07-16 19:48:12
jó jó...
9en? az már elég szép! gondolom ami kb az 1900as hszokban van leírva rágcsa, pia, esetleg kajarendelésre lóvé kell nem?
9en? az már elég szép! gondolom ami kb az 1900as hszokban van leírva rágcsa, pia, esetleg kajarendelésre lóvé kell nem?
Ne kezd Te is!
Amúgy viszonylag sokan szoktunk lenni.^^ A legútóbb kilencen gyűltünk össze.
Tolong a tömeg.
Igen. Ha nem kell útlevél akkor többen bevállalják. xD
Szerk: Yoroi 2009-07-16 19:29:02
Majd ezt még lefixáljuk. Még várok a jövő hét elejéig, hátha jelentkeznek többen is.^^
Eddig ugyanis csak Te és Dz jelezte, hogy jönne.
félóra???...oké
akkor 45 perc alatt ott is vagyok.
Továbbra is:
Tipp h mikor kezdünk? Nekem a reggel 8 tól 23 óráig bármi jó
akkor 45 perc alatt ott is vagyok.
Továbbra is:
Tipp h mikor kezdünk? Nekem a reggel 8 tól 23 óráig bármi jó
Dehogy is! Bár ez attól függ, hogy honnan jössz. Az Örs vezér teréről például maximum fél óra az út.
Dzt meg ne vedd komolyan, csak velem gonoszkodik.
Dzt meg ne vedd komolyan, csak velem gonoszkodik.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-16 19:10:37
beküldve: 2009-07-16 18:46:37
(#2124) Huh...gyalog nem érdemes menni nem igaz?
Ééés...mikor kezdenénk? Csak mert azért gondolom benne van egykét órácska (jóó bőő) az útban.
Dzirun: hála a Seggemi egyezmény - az az Uniós határtörlés vagymi - már nem kell útlevél. Vagy olyan messzire megyünk?
Ééés...mikor kezdenénk? Csak mert azért gondolom benne van egykét órácska (jóó bőő) az útban.
Dzirun: hála a Seggemi egyezmény - az az Uniós határtörlés vagymi - már nem kell útlevél. Vagy olyan messzire megyünk?
Szerk: Yoroi 2009-07-16 18:49:55