Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Jaja, tessék csak megtölteni a helyet! És menjetek nagyon a felszolgáló nénik idegeire! Megérdelik!
Egyébként meg volt már rá példa hogy később becsatlakozott, szal azért az esély több, bár nem sokkal.
Egyébként meg volt már rá példa hogy később becsatlakozott, szal azért az esély több, bár nem sokkal.
"akkor később lehet becsatlakozom", tehát kb. 2% az esély rá? Eddigi tapasztalatok szerint.
És majd igyekezzünk, mert délben a Momóban mint minden kajáldában teltház van. Nekünk kell kitöltenünk! Menjünk minél többen!
Ez egy propaganda szöveg volt.
És majd igyekezzünk, mert délben a Momóban mint minden kajáldában teltház van. Nekünk kell kitöltenünk! Menjünk minél többen!
Ez egy propaganda szöveg volt.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Esetleg lemenni a Dunapartra, vagy LAO sztem lehetséges.
ez már jól hangzik. akkor később lehet becsatlakozom, mer olyan hamar úgysem tudok felkelni. meg nincs nagyon miből költenem (na majd 7végén, ha megkapom első fizum), meg kajára úgysem szeretek.
-
Feljegyeztem a számodat. (Te vagy a 17. fórumos emberke, akitől megszereztem )
A te elképzelésed szerint akkor az apokalipszis nem is tömeges halálesetekben fog megnyilvánulni, hanem az utána következő nemzedékben, akiknek mi leszünk a szülei. Elvégre az otakuság hatványozottan öröklődik
Jaa...az az volt.
oké köszi. azért én is megadom. ki tudja?
oké köszi. azért én is megadom. ki tudja?
06/20 44 210 50
Lehetséges h amikor az Apokalipszis kitör és elveszted a telefonodat akkor pont az én számom fog eszedbe jutni és mivel addigra lesz egy bombabiztos atombunkerem megkeresheted a többieket h elszállásoljak mindenkit, aztán a romok helyén egy új várost alapítunk. mondjuk erre elég kevés esély van de...semmi nem lehetetlen
Gravity is a habit that is hard to shake off.
A számomat itt már leírtam egyszer:[Link]
Fiszi pedig már válaszolt a másik kérdésre. LAO=Live Action Otakucsma
Fiszi pedig már válaszolt a másik kérdésre. LAO=Live Action Otakucsma
nekem az is tökéletesen megfelel
akkor gondolom majd telefon szám átadás kell h megtaláljuk egymást nem?
ja és mégvalami:
mi az a LAO?
akkor gondolom majd telefon szám átadás kell h megtaláljuk egymást nem?
ja és mégvalami:
mi az a LAO?
Szerk: Yoroi 2009-07-18 22:06:08
beküldve: 2009-07-18 21:55:48
(#2176) Yaven akkor jösz MSNre beszélni velem! Tudom h D.E.J.A.B.V.-ba kellet volna de nem találak máshol haver! T_T
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
nem mert a múltkor amikor ilyet csináltam akkor örökre kitiltottak XD valami szolídabb kell.
Sztem maradjunk a jól bevált; nagy csapat beáramlik a kis helyre és átrendezi a székeket-nél
Fiszi: Miho party 24-én, pénteken lesz.
Live Action Otakucsma
A pincér néniknek hamisított borravaló kéne XD
És igen, tényleg Kossuth, bocs, buta vagyok..... Mihónál mikor lesz??
Yaven: még jó, hogy nem nézted tovább!!!
A pincér néniknek hamisított borravaló kéne XD
És igen, tényleg Kossuth, bocs, buta vagyok..... Mihónál mikor lesz??
Yaven: még jó, hogy nem nézted tovább!!!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
nem mert a múltkor amikor ilyet csináltam akkor örökre kitiltottak XD valami szolídabb kell.
Úúú a múltkor láttam olyan rágós dobozt amiből ha kihúzol egyet akkor megráz! neeem...az is durva lenne...mindegy majd lesz valami
A dunapart okééé.
mi az a LAO?
Úúú a múltkor láttam olyan rágós dobozt amiből ha kihúzol egyet akkor megráz! neeem...az is durva lenne...mindegy majd lesz valami
A dunapart okééé.
mi az a LAO?
Bocs még új vagyok
Momotaron kívül terveztek vmit keddre?
Esetleg lemenni a Dunapartra, vagy LAO sztem lehetséges.
Jume: helyes
Yoroi: Ajjaj....ugye azért csótányt nem hozol az étterembe?
beküldve: 2009-07-18 20:43:03
(#2170) nahát! morduk féle is van? az jó. és hol mikor?
Yaven: igen tudom...kész vagyok...de nembaj...jó lesz ez így is legalább majd a csúnya nénikécséknek is kitalálok valami vicceset nekem jó a metrómegálló
Yaven: igen tudom...kész vagyok...de nembaj...jó lesz ez így is legalább majd a csúnya nénikécséknek is kitalálok valami vicceset nekem jó a metrómegálló