Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Nos mlg nem lehet tudni de majd lesz laptop és akkor majd ott megbeszéljük!
Nah megyek majd jök!
Nah megyek majd jök!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Igen, szeretnék menni mindenképp Csak jó lenne tudni a pontos napot, hogy úgy tervezhessem az életem.
beküldve: 2009-07-18 15:57:45
(#2151) Yaven te majd tudsz jönni a fórumtalikra mikor majd leszek hétfőhöz 1 hétre? Kéne rendezni...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Gondolom ez a 3110. év 13. hónap 674-ét akarta jelenteni. A marslakók naptára szerint
Akkor ezt a keddet le is beszélhetnénk. Délelőtt 10-11 körüli találkozó megfelelne az érintetteknek? És hova menjünk? Momotaro esetleg? (úgysem utálnak minket még ott eléggé )
Jume: friss hús!!!
Akkor ezt a keddet le is beszélhetnénk. Délelőtt 10-11 körüli találkozó megfelelne az érintetteknek? És hova menjünk? Momotaro esetleg? (úgysem utálnak minket még ott eléggé )
Jume: friss hús!!!
Szerk: Yaven 2009-07-18 15:53:27
Nekem teljesen mindegy.
Ha van ember meg hangulat na meg helyszín akkor akár
3110 13. 674. én Kedden is találkozhatunk XD
Ha van ember meg hangulat na meg helyszín akkor akár
3110 13. 674. én Kedden is találkozhatunk XD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Tényleg, nem akarunk előtte még egy kisebbfajta talit összehozni? Mondjuk hétfőn, vagy kedden?
Részemről a keddet preferálnám, de valami korai időpontbanvagy megint nem megyek kártyázni
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
engem nm könnyű felfalni,
Bárkot fel lehet falni. XD
No mindenestre várunk szeretettel.^^ Majd a részleteket a jövő hét folyamán lefixáljuk.
hajjjaj...akkor majd óvatosabb leszek...asszem kezdek félni XD
Addigra kitalálok vmi helyes kis taktikát kannibálok ellen
engem nm könnyű felfalni,
Bárkot fel lehet falni. XD
No mindenestre várunk szeretettel.^^ Majd a részleteket a jövő hét folyamán lefixáljuk.
Új arcok is jöhetnek az ilyen fórumtalikra?
Ezt a kérdést legszívesebben válaszra se méltatnám, aaakkora butaság! Persze, hogy jöhetnek új arcok is! XD Senkit sem falunk fel... Vagy mégis. XD
azért köszi, hogy mégis válaszoltál XD
Hááát.... próbálkozni szabad, de csak hogy tudd, engem nm könnyű felfalni,
Új arcok is jöhetnek az ilyen fórumtalikra?
Ezt a kérdést legszívesebben válaszra se méltatnám, aaakkora butaság! Persze, hogy jöhetnek új arcok is! XD Senkit sem falunk fel... Vagy mégis. XD
Yaveeen!*___* De jó, hogy írsz - és hogy jössz!^^
Én a héten sajnos máskor nem érek rá. De ha rendeztek egyik nap egy másik talit, akkor jó szórakozást!^^
beküldve: 2009-07-17 21:10:49
(#2142) 24-én Mihos fórumtali? De jó, már hiányzott a csapat
Tényleg, nem akarunk előtte még egy kisebbfajta talit összehozni? Mondjuk hétfőn, vagy kedden?
beküldve: 2009-07-17 20:44:50
(#2141) ne lepődjön meg senki, ha mocsárrészegen feltelefonálom, hogy felfújható zsiráfot rendeljek
Addig élsz. Amúgy is jössz már eggyel nekem a múltkoriért, meg Yavennek is. A NyaConra sok pénzt hozzál ám!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-07-17 19:01:57
beküldve: 2009-07-17 11:04:43
(#2139) Jó talizást nektek!
Én egy óra múlva indulok bogácsra és majd vasárnap jövök haza, ne lepődjön meg senki, ha mocsárrészegen feltelefonálom, hogy felfújható zsiráfot rendeljek
Cserébe hívkálhattok hajnalban, úgysem némítom le vagy kapcsolom ki soha a telóm, de vigyázat! A legnagyobb alvásból felkelve is tökéletesen rezzenéstelen üdeséggel veszem fel a telót
Majd sokat gondolok rátok és az egy hónappal ezelőtti közös hupákolásra
Én egy óra múlva indulok bogácsra és majd vasárnap jövök haza, ne lepődjön meg senki, ha mocsárrészegen feltelefonálom, hogy felfújható zsiráfot rendeljek
Cserébe hívkálhattok hajnalban, úgysem némítom le vagy kapcsolom ki soha a telóm, de vigyázat! A legnagyobb alvásból felkelve is tökéletesen rezzenéstelen üdeséggel veszem fel a telót
Majd sokat gondolok rátok és az egy hónappal ezelőtti közös hupákolásra
no pussy, just the dicks