Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Ha nem érnél arra sem rá, még tudsz jönni a Morduk-féle talira.
Megígérem, hogy legalább az egyikre elmegyek
Oda szeretnék menni, de nyugi már a házigazda is hívott, szal ha megtudjuk hová kell menni és hányra, megmondom, hogy bizti ráérek-e.
de ha oda sem tudnék menni, majd szervezek én is egy talit
Szerk: Jume 2009-07-18 20:21:38
A friss husi nem hiszi, hogy 11 körül ráérne...
Sajnálom. De Mihohoz mindenképp gyere.
én is "jófej" vagyok, hogy más otthonát ajánlgatom
Annyi előnye van a dolognak, hogy legalább ott is lesz friss husink
Akkor kedden tali de. 11-kor a Kossuth téri metrómegállónál (felül)?
Szerk: Yaven 2009-07-18 20:14:43
beküldve: 2009-07-18 20:07:40
(#2164) A Kossuth térnél van, nem a Deákon, de a neten meg azt írják magukról, hogy a Roosevelt térnél inkább.
Szal jelöld be a térképen ezeket a helyeket, átlagoljál, bökjél és pont megtalálod.
Egyébként meg én a múltkor egyedül voltam ott, és akkor sem voltak szimpik a nénik. Nagyon barátságtalan a kiszolgálás. De az ízek rendben vannak.
Szal jelöld be a térképen ezeket a helyeket, átlagoljál, bökjél és pont megtalálod.
Egyébként meg én a múltkor egyedül voltam ott, és akkor sem voltak szimpik a nénik. Nagyon barátságtalan a kiszolgálás. De az ízek rendben vannak.
Jume: friss hús!!!
A friss husi nem hiszi, hogy 11 körül ráérne...
15 ig dolgozom az erzsébeti városházán...és mire onnan kijutok akárhová is... elég szép hosszú idő
A Kossuth térnél van, nem a Deákon.
Amúgy üdv itthon! Hiányoztál ám; majdnem elkezdtem továbbnézni a Chobitsot, de aztán erőt vettem magamon és másba fogtam.
Yoroi: te totálisan kész vagy
Amúgy üdv itthon! Hiányoztál ám; majdnem elkezdtem továbbnézni a Chobitsot, de aztán erőt vettem magamon és másba fogtam.
Yoroi: te totálisan kész vagy
Szerk: Yaven 2009-07-18 20:05:53
ajjaj...akkor biztosan engem is szeretni fognak mert én nyugottlelkű, és teljesen komoly srác vagyok
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Valszeg a Deák térnél lesz a tali, oda van közel a Momotaro, ami egy kis "japán" étterem, és van rámenjük. ^^ És a pincérnők gyűlölnek minket, pedig csak 3-4szer voltunk, és nem csináltunk semmi rosszat. Első alkalommal nem adtunk borravalót.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
na akkor a kisebb tali is összejön.
de még mindig nem tudom mi és hol van az a Momotaro
de még mindig nem tudom mi és hol van az a Momotaro
beküldve: 2009-07-18 19:17:18
(#2157) Akkor fórumtábor nem lesz??? Kedd egyébként elvileg nekem is jó, ha a most jövő keddről lesz szó. Most értem haza, szétfagyva, szép időben indultunk Velencéről, és két órát álltunk a vonattal a viharban, aztán hazabicikliztünk, úgyhogy nagyon jól vagyok.....msotnara némileg rendbejöttem.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-07-18 18:50:46
(#2156) Én szívesen mítingáppolnék a társasággal, már úgyis rég találkoztunk. Momotaroba nagyon szeretnék menni. :) Majd részleteket írjon ide valaki plz.
Nekem is teljesen csak...
Hol van a Momotaro?
Yaven: nem ez jupiteri naptár...én nem szeretem a marslakókat. a múltkor meghívtam egyet egy koktélra erre kijelentette h: ˇ!+˛%="?:+"'ˇˇ^|! - (földi nyelven kb azt jelenti h: "milyen szarrral akarsz te megmérgezni?!)
A jupiteri banda sokkal lazább meg minden.
Hol van a Momotaro?
Yaven: nem ez jupiteri naptár...én nem szeretem a marslakókat. a múltkor meghívtam egyet egy koktélra erre kijelentette h: ˇ!+˛%="?:+"'ˇˇ^|! - (földi nyelven kb azt jelenti h: "milyen szarrral akarsz te megmérgezni?!)
A jupiteri banda sokkal lazább meg minden.
Huhh...szerencsére senkinek nem tűnt fel h én még nem voltam találkozón...
Szerk: Yoroi 2009-07-18 18:56:29
Akkor ezt a keddet le is beszélhetnénk. Délelőtt 10-11 körüli találkozó megfelelne az érintetteknek? És hova menjünk? Momotaro esetleg? (úgysem utálnak minket még ott eléggé )
Részemről teljesen rendben van. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."