Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Az naaagyon jó lenne!
Eddig jelentkeztek:
Kaminaga, Yaven, Mad-chan, Dz (bár mint tudjuk Nála sose lehet tudni ^^") ééés, remélem akkor Yoroi is befut.;)
És a többiek? Alister, biztos, hogy nem tudsz jönni?
Wakka? Naruto? Fiszi? És a többiek?*___*
Alkonyat ki látta??
Azt a filmet te is láttad?
Az egy aaakkora marhaság! de tök jó.
Jay és néma bob?
(#1957) Yaven
Paradicsommal fogunk megkövezni
Neem...de... miért nem jöttél? azt mondtad.
az ufók meg tök jó fejek,csak kicsit kíváncsiak és szeretnek kísérletezni
nahh, mondtam én X3
am a Miho-s talira jössz, ugye? *.*
azért ha meg is köveznétek inkább a paradicsomot válasszátok, szeretnék még élni
am nekem nincs meg a számod majd megadod? *hihetetlen nagy és csillogó bociszemekkel néz rád*
az ufók meg tök jó fejek,csak kicsit kíváncsiak és szeretnek kísérletezni
Nna... nemrég felhívtam a Mikulást (régebben már leírtam h tettem neki egy szivességet, amit ő egy 10 éves szerződéssel hálált meg amiben sok mindenről szó van) h nem lehetne e előrébb hozni a karácsonyt. Ő beszélt Istennel aki bár szereti a változatosságot meg a humort (lásd: kacsacsőrű emlős) nem ment bele mert mégis csak a fia szülinapja, és ha ezt megtenné akkor nagyon sok papírmunkája lenne a Történelemnek meg egyeztetni kéne különböző Teremtőkkel h a Kozmikus változást hogy lehetne a legkisebbre csökkenteni meg ilyenek. De adott a Mikulásnak egy szalmaszálat (haha...vicces öreg úr) h nyújtsa felém, vagy elszakad vagy nem.
ebből az egész marhaságból amit csak azért találtam ki h teljen az idő, az a lényeg h lehet h mégis tudok menni Miho-féle talira
(bár ismerve a szalmaszál szakítószilárdságát szerintem azért elszakad. Attól függetlenül h (mint ügye humoros öreg úr) titánium-szalma ötvözetet nyújtott felém a Mindenható... )
Az öregnek génkezelés a hobbija, és akármilyen ügyes is, nem sikerült műanyag dobozokat génkezelnie
*enyhe célzás a fórumtalira*
Miho: Sajna mégsem tudok menni pénteken
a tábor kezdését az utolsó pillanatban megváltoztatták... igy aug 5 ig nem leszek (de azért lehet h páran elcsavargunk egy net cafét keresve )
szórakozzatok jól, helyettem is egyetek jó sok pizzát ha a társaság igényt tart rá
Kaminaga:
azért én a marslakókkal nem vagyok jóban, túl sokat kísérleteznek...hidd el nem mindegyik földönkívüli jó fej. a jupiteri csapat a legkirályabb ők egyáltalán nme végeznek kísérleteket. csak viccből. felvesznek valami nyúlós de szőrös maszkot jól ráijesztenek az emberre aztán leveszik a maszkot és meghívják egy italra. a másik galaxisból jövők meg tök más nyelvtant használnak. nem lehet velük beszélni. de viccesen néznek ki.
ááh, nem, a földönkívüliek jófejek^^ mint láthatod (vagyis...olvashatod X3) visszahoztak, miután kísérleteztek rajtam, ezért nem garantálom, hogy hnap egy normálisabb formámat hozom (egyáltalán van nekem olyanom? X3)
Jó szórakozást holnapra!
és valaki aki jön megadja a számát?
mert jelenleg kb 2 van meg
Az én számom szerintem megvan neked, szóval azt hívhatod.
Kaminaga: Juppí! Annyira eltűntél az elmúlt hetekben, hogy már azt hittem elraboltak a földönkívüliek! De megvagy!
Am. szerintem ott leszünk még 1/4 12-kor a Kossuthnál
azért siess légyszi
Fiszi: a te képeiden mindig jót nevetek....magamon! Azért kösz, hogy felraktad! Holnapra is hozol fényképezőt, ugye?
Azért nem a dumizzunkba mert nem akarok duplapostot szerkeszteni meg nem enged