Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-07-20 14:53:34
(#2198) holnap ki jön a talira?
és valaki aki jön megadja a számát?
mert jelenleg kb 2 van meg
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-07-20 14:56:10
Okés.^^
Akkor 24-én pénteken, fél 11-kor találkozunk az Örs vezér terén a metrü kijáratnál, a két vágányt elválasztó fal tövében.^^
Ami szükséges: rágcsi, innivaló, esetleg egy kis készpénz, ha a táraság igényt tart pizzarendelésre.
Mindenkit sok szeretettel várok!^^
A holnapi fórumtalihoz meg jó szórakozást kívánok!^^
Akkor 24-én pénteken, fél 11-kor találkozunk az Örs vezér terén a metrü kijáratnál, a két vágányt elválasztó fal tövében.^^
Ami szükséges: rágcsi, innivaló, esetleg egy kis készpénz, ha a táraság igényt tart pizzarendelésre.
Mindenkit sok szeretettel várok!^^
A holnapi fórumtalihoz meg jó szórakozást kívánok!^^
A LAO-zók igyanak egy jóóó nagy pohárral helyettem is. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-20 13:26:31
beküldve: 2009-07-20 13:18:15
(#2196) Ténleg hogy is áll a Nyíregyházi mangafanosok talija?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Olyan fél 11 körül találkoznánk az Örsön. Vagy legyen inkább dél?
nenene, a fél11 azjó^^ a dél az már túl késő X3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Esetleg lemenni a Dunapartra, vagy LAO sztem lehetséges.
???
Ez akkor most kedden lesz? Hjajj neee mááár...!
A pénteket le kéne fixálnunk, mi?
Mit szólnátok a szokásos kezdéshez? Olyan fél 11 körül találkoznánk az Örsön. Vagy legyen inkább dél?
beküldve: 2009-07-20 13:09:58
(#2193) akkor hnap 11kor a Kossuth téren, ugye?
az a helyzet h én is késnék egy kicsit, de nem sokat (max.fél órát), mert előtte háromnegyed11ig vezetek (igen, már megint, és még mindig XD)...és hiába jártam már vagy legalább 2szer (XD) a Momotaroban, még mindig nem tudok oda egyedül eljutni....szal nem akartok egy kicsit később találkozni? Mondjuk úgy...negyed12kor? Vagy vki nem akar engem bevárni, és akkor csatlakozhatnánk együtt a többiekhez... :3
az a helyzet h én is késnék egy kicsit, de nem sokat (max.fél órát), mert előtte háromnegyed11ig vezetek (igen, már megint, és még mindig XD)...és hiába jártam már vagy legalább 2szer (XD) a Momotaroban, még mindig nem tudok oda egyedül eljutni....szal nem akartok egy kicsit később találkozni? Mondjuk úgy...negyed12kor? Vagy vki nem akar engem bevárni, és akkor csatlakozhatnánk együtt a többiekhez... :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-07-20 11:40:49
(#2192) én kedden max csak késve tudok csatlakozni viszont ahhoz,h megtaláljalak titeket kéne valakinek a telszáma, h + tudjam kérdezni,h merre vagytok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
A képekből ítélve jó lehetett a hangulat XD
Miho: Nem is vagy te olyan ijesztő XD Vége. Nem rémisztgethetsz tovább a "misztikus, emberevő, szuperijesztö Mihoval" XD
Yaven:
Miho: Nem is vagy te olyan ijesztő XD Vége. Nem rémisztgethetsz tovább a "misztikus, emberevő, szuperijesztö Mihoval" XD
Yaven:
Igen nagyjából ez az elképzelésem úgy gondolom többet pusztítana a kövi nemzedék mint akármennyi nyomi vírus...hehh megeszem reggelire.
Ha az Otakuság tényleg így öröklődik akkor...hát itt még bajok lesznek XD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-07-20 09:12:34
Hú, a 14. kép az nagyon pszicho!
Azon épp Fiszi mosolyog. Vagy rosszul írtad a számot. (=
Hú, a 14. kép az nagyon pszicho!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Bepótoltam mulasztásomat: a múltkori Mihós képek itt. [Link]
Jó buli lehetett. :)
Fúú Kaminagára alig ismertem rá.
Krisztián utolsó napszemcsis képe nagyon rajos. XD
A szamuRAJról nem is beszélve.
Hmm... hadilábon áll számomra a keddi fórumtali dolog. Na majd meglássuk.
Szerk: .., 2009-07-20 01:05:22
beküldve: 2009-07-19 18:59:32
(#2186) Bepótoltam mulasztásomat: a múltkori Mihós képek itt. [Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
volt már rá példa hogy később becsatlakozott, szal azért az esély több, bár nem sokkal.
Igaz. 3% "A napra lehet nézni, de nem egészséges."