Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-06-29 21:29:51
(#2032) Holnap elvileg jövök, délben találkozunk az Örs vezéren, ugyi?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
majd felhívjuk Azzit, h meséljen nekünk a siráfról, ákinek medzs á hásá és akkor hallhatod a mestertől
-
Amit azon a bizonyos 3 napos fórumtáboron tanultál meg.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-30 10:30:35
beküldve: 2009-06-29 13:52:47
(#2028) Kami-channal ma megbeszélem a részleteket, mert én korán érkezek (9 óra tájban), és addig el kell tölteni valamivel az időt. (Az első program a diabolómért elmenetel lesz.) Valamivel (üccsi, nasi) én is fogok tudni majd szolgálni, pénzt is viszek valamicskét, és majd valami csak lesz. ^^ Megoldjuk. Aztán ezt a Dzke féle "tájszólást" el kell sajátítani. x') Áá, dehogy, csak vicceltem. De erről valami konkrétumot kérek, hogy mi is ez. XD
Zabikáról nem tudok semmit. Pedig jó lenne, ha Ő is jönne!*___*
Az egy dolog, hogy én elvegetálok egész nap két joghurttal ha kell, de nem mindenki ilyen beteg, mint én...^^"
helló megjött a zenetábor túlélője és a szökdöső internet áldozata egyben : Zabi !
hála Kami-samának aki sms-t küldött úhogy megyek !(;
akár egy szál ropival is egész nap !nem vagy egyedül !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Én meg ahogy a saját étvágyamat ismerem, viszek szenyát DD
Ne csináld ezt velem, azért ennyire nem gáz a helyzet! XD Csinálok szenyát, sőt, most azon agyalok, hogy meleg szenyát is összedobálhatok, ha lesz rá igény.
"szoftverrendőrség!" - azt hiszem egyből felkelne XD
nem fölkelnék, hanem szívrohamban elhunynék rögtön.
-
Idézem magamat, hogy a segítségedre legyek.
A pontos címemet nem szívesen írnám ki ide, mert félek, hogy egyszer bekopogtatnak hozzánk vadidegenek és akkor majd magyarázkodhatok a szüleimnek, hogy honnan tudják a címünket. XD
Az M2-vel(piros metró) végállomásig kell jönni, azaz az Örs vezér teréig.
Onnan a nagy buszállomásról - a metró ápületétől jobbra kell elindulni, szemben van az Árkád bevásárló központtal - a 97E busszal, vagy a 161-essel lehet hozzánk eljutni. A 97E gyorsabb kifelé...
Nem tudom pontosan hanyadik megálló, de a Sági utca nevű megállónál szállj le.
Onnantól majd elnavigállak telefonon.;)
Onnan a nagy buszállomásról - a metró ápületétől jobbra kell elindulni, szemben van az Árkád bevásárló központtal - a 97E busszal, vagy a 161-essel lehet hozzánk eljutni. A 97E gyorsabb kifelé...
Nem kell megijedni, ha a 97E-vel jön az ember, elhagyatott tájakon fog járni, és az első megállóig majd negyed órát kell utazni...XP XD
Nem tudom pontosan hanyadik megálló, de a Sági utca nevű megállónál szállj le.
Onnantól majd elnavigállak telefonon.;)
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-29 13:05:02
beküldve: 2009-06-29 12:49:23
(#2020) Nokispalytásokk!
Hónap mikó kéne mönni? Merhogy nembisztos odaérek délre. Valaki hozzámvághatna egy címet ha esetleg a Markótól később szabadulnék.
Dzkére rákell verni az ajtót hogy "szoftverrendőrség!" - azt hiszem egyből felkelne XD Én meg ahogy a saját étvágyamat ismerem, viszek szenyát DD
Hónap mikó kéne mönni? Merhogy nembisztos odaérek délre. Valaki hozzámvághatna egy címet ha esetleg a Markótól később szabadulnék.
Dzkére rákell verni az ajtót hogy "szoftverrendőrség!" - azt hiszem egyből felkelne XD Én meg ahogy a saját étvágyamat ismerem, viszek szenyát DD
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-06-29 12:57:03
Zabikáról nem tudok semmit. Pedig jó lenne, ha Ő is jönne!*___*
Necrokid meg írta, hogy jönne, de azóta nem jelentkezett. Lehet, hogy majd egy bátortalan idegen odajön hozzánk majd az Örsön.^^
Hjajj már nagyon várom a holnapot!
Necrokid meg írta, hogy jönne, de azóta nem jelentkezett. Lehet, hogy majd egy bátortalan idegen odajön hozzánk majd az Örsön.^^
Hjajj már nagyon várom a holnapot!
Mondjuk, hogy mit fogunk enni, azt nem tudom gyerekek... Az egy dolog, hogy én elvegetálok egész nap két joghurttal ha kell, de nem mindenki ilyen beteg, mint én...^^" Majd kiokoskodunk valamit.;)