Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Hjujj, de jó!*___*
Höhö, megtaláltuk. Illetve elértük telefonon... (de addig még voltak kalandjaink, majd elmeséljük a következő talin) A jó kisfiú nem tukott, nem aludt, csak berakta a telefonját a fiókba... lenémítva!
Sajnos Mad_chan már nem tudta megvárni mire lejött, mert haza kellett mennie, de Elnarral kitartottunk. Meg is lett a jutalmunk. *o* XD
Höhö, megtaláltuk. Illetve elértük telefonon... (de addig még voltak kalandjaink, majd elmeséljük a következő talin) A jó kisfiú nem tukott, nem aludt, csak berakta a telefonját a fiókba... lenémítva!
Sajnos Mad_chan már nem tudta megvárni mire lejött, mert haza kellett mennie, de Elnarral kitartottunk. Meg is lett a jutalmunk. *o* XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-24 10:43:07
beküldve: 2009-06-24 10:33:59
(#1971) Miho: Én szeretnék jönni, elvileg rá is érek. Amúgy mi volt tegnap? Megtaláltátok Dz-t?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Várjuk a beszámolót Szerintem lassan én is elmászok! Jó éjt!
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-06-24 01:08:52
(#1969) Készülget a fórumtáboros beszámoló, csak győzze a nagyérdemű kivárni...
mert most ledőlök szunyálni
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-06-24 00:11:39
(#1968) Mindenképpen jövök, ha nincs munka, csak most a munka nem jönne rosszul. Legalább itthon is látja a család, hogy milyen rendes pénzkereső ember lettem
Értem-értem. Hát, ha nem jössz, akkor majd jössz legközelebb.^^ Mindenestre, ha nem kell dolgoznod, mindenképpen számítok Rád is!
beküldve: 2009-06-24 00:05:18
(#1966) öhm, igen Dz, ez eléggé elvetemült volt most
Miho: ha dolgozom akkor az öt teljes napon át lesz és ahogy számolok elég sokat fogok tudni vele keresni, szal egy időre biztos meg lenne a fedezet a mangákhoz meg a dvd-khez
Miho: ha dolgozom akkor az öt teljes napon át lesz és ahogy számolok elég sokat fogok tudni vele keresni, szal egy időre biztos meg lenne a fedezet a mangákhoz meg a dvd-khez
Öhmmm...O_O*WTF head*
Mit ittál eddig...? XD (erre az OtaKucsmában válaszolj...)
Mit ittál eddig...? XD (erre az OtaKucsmában válaszolj...)
Meg kell mutatnom végre a korbács...
csak ha latex ruhában fogadsz minket persze felcsatolhatóval és ha ott lesz (amit kétlek) a varázserdő, akkor jól meggyomlálod a "kapáddal"
-
Már valóban épp ideje lesz. Meg kell mutatnom végre a korbács... khm... akarom mondani a manga gyűjteményem.
Ivi: NE dolgozz!;)
Ivi: NE dolgozz!;)
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-23 23:56:22
beküldve: 2009-06-23 23:54:41
(#1962) ajjajjj, no majd meglátjuk
egyébként sajnos csak a szándék van meg, a lehetőség nem biztos, mert lehet, hogy dolgozni fogok aznap
egyébként sajnos csak a szándék van meg, a lehetőség nem biztos, mert lehet, hogy dolgozni fogok aznap
most már nagyon szükségszerű lenne ellátogatni a Miho rezidenciára szóval most úgy tűnik h dzsukel a stílus akarom mondani megyek
persze csak ha tukunk
persze csak ha tukunk
-
Szerk: ∂z 2009-06-23 23:54:30
Helyeees!!!*___* Nah, egy bátor jelentkező már van... Pedig ha tudná mi vár Rá... XD
beküldve: 2009-06-23 23:46:46
(#1958) Nah drágáim, történés van! XD
Jövő héten kedden (június 30.) ki érne rá egy nálam rendezendő fórumtalálkozóra. A program a szokásos: jöttök és jól érezzük magunkat. *___*
Jövő héten kedden (június 30.) ki érne rá egy nálam rendezendő fórumtalálkozóra. A program a szokásos: jöttök és jól érezzük magunkat. *___*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-23 23:48:50