Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
hali!Holnap egy fórumtaliban benne vagytok? Délelőttől akár!Helyszín a Városliget! Ki van benne?
Miért ilyen későn szólsz?!?
Én is szívesen mentem volna, meg sztem Fisi is, de az a helyzet, hogy a mai nap kicsit bonyolult lesz...hmm....olyan rég láttalak Titeket....lehet, hogy odalátogatok egy-két órácska erejéig!
Miho: a dél tökéletes! Zabiról nem tudni vagy csak táborban van? Na és necrokid is írta a Dumizzunk topicban, hogy szívesen eljönne a következő fórumtalira.
Sztem Dz nem most kelt, hanem most fog lefeküdni
Szerk: Yaven 2009-06-29 09:37:16
beküldve: 2009-06-29 09:25:13
(#2016) Kami, Usagi-chan, Fiszi, Yaven, Alister, Elnar és Te... asszem... Majd még visszaolvasok, hogy volt-e valaki.
Amúgy... Istennőm, Te mi a fenét kerestél itt reggel nyolckor?O_O Ugye nem akkor keltél? Mert ha igen, az Nálad rémísztő lenne... XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-29 09:29:49
akkora talán már én is fel tudnék kelni
Nono! Semmi "talán" meg feltételes mód. Délre jössz és kész! XP XD
Alister: *___* Hozhatsz, és majd vadászunk valakire...khm... valamire.
Ivi: Sajnálom, hogy nem tudsz jönni. Ígérem lesz még kínálkozó alkalom.
A többiek nem igazán akarnak visszajelezni az időpontra... Bár szerintem ez a déli kezdés eléggé megfelelő, se nem korán, se nem késő...
Akkor:
Kedden találkozzunk az Örs vezér téri metró végállomáson, pontban déli 12 órakor. Akik már jártak nálam tudják, hogy hol szoktunk találkozni, akik meg még nem tudják mi-merre-hogy, majd kiszúrnak minket. XD
beküldve: 2009-06-28 21:41:46
(#2013) Nekem meg szinte 100%ossá vált, hogy nem fogok tudni jönni a talira. Majd legközelebb megpróbálom összehozni, bár a nyár relatív problémás.
Az időpontról... Mit szólnátok inkább egy déli kezdéshez?*___
én értékelném, mer akkor lehet nem külön kéne mennem. akkora talán már én is fel tudnék kelni
-
beküldve: 2009-06-28 18:55:24
(#2011) hali!Holnap egy fórumtaliban benne vagytok? Délelőttől akár!Helyszín a Városliget! Ki van benne?
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
A keddről annyit, hogy mindenki hozzon...
...amit szükségesnek éreztek.^^
Tehát diplomataútlevél és soook fegyver... -> ...amit szükségesnek éreztek.^^
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-06-28 17:32:17
szörnyű h milyen emberek vannak.
Ugye-ugye? XP XD
Yaven: Hjajj de jóóó!*___*
A keddről annyit, hogy mindenki hozzon, amit csak tud, legyen az rágcsa, innivaló, pénz egy esetleges kajarendeléshez, és amit szükségesnek éreztek.^^
Az időpontról... Mit szólnátok inkább egy déli kezdéshez?*___*
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-28 17:02:16
az olyan hétalvók, mint egyesek, majd később csatlakoznak. XP XD
szörnyű h milyen emberek vannak.
-
Jövő héten kedden (június 30.) ki érne rá egy nálam rendezendő fórumtalálkozóra. A program a szokásos: jöttök és jól érezzük magunkat. *___*
Én is tudok menni szerencsére!
Azért most igyekszem majd nem utolsóként távozni.
beküldve: 2009-06-26 19:05:02
(#2006) Én meg ma tudtam meg, hogy csak 18-kor szabadulok az Örsnél a munkából, szal utána tudnék csak jönni. (Ja és másnap reggel 7kor kezdek megint)
beküldve: 2009-06-26 16:06:41
(#2005) Majd meglátjuk, hogy mikor kezdünk. Ha jönnek olyanok, akiknek időben haza kell érniük, és nem akarnak csak 2-3 órát velünk lenni, akkor korán, a megszokott időben kezdünk, és az olyan hétalvók, mint egyesek, majd később csatlakoznak. XP XD
2 sztem már teljesen reális.
Azzi majd küldhetne csattintgatósat h meglegyen a hangulat
Azzi majd küldhetne csattintgatósat h meglegyen a hangulat
-
ezek a 10-11es találkozók nem nekem valók.
Hombre, neked csak és kizárólak a délután négy utáni időpontok lennének jók, de akkor mi már oszlunk...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."