Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-06-22 19:22:23
(#1942) Kül megyek majd ki pestre és sztem csinálok egy fórumtalit
Ok. És kb. mikor lesz az?
Asszem itt az ideje, hogy fellátogassak MSN-re.
beküldve: 2009-06-22 18:33:44
(#1940) Hello Yaven tudom h nem témával kapcsolatos, de a Dumizzunk topicban soha nem érlek el!
Kül megyek majd ki pestre és sztem csinálok egy fórumtalit
Kül megyek majd ki pestre és sztem csinálok egy fórumtalit
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Júúúúj menjünk arénába!!!
Nekem megfelel ha ott ülünk be vhova dumálni. Mikor legyen a találkozó?
(ahol a sok vizi állat úszkál jobbra balra, és a fejünk fölött
Egész jó lenne ha nem kellene két ropit kicsengetni érte...
Igen, most kedd. Én is csak délután, mint mondottam.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-06-22 14:01:11
(#1936) Ez most ugye a holnapi kedden lesz, nem jövőhéten?
Mert akkor én délután tudok csak csatlakozni. El kell még intéznem hogy megmaradjon az állásom, és az nem tudom mennyi ideig tart.
Részemről az Arénát preferálom
Mert akkor én délután tudok csak csatlakozni. El kell még intéznem hogy megmaradjon az állásom, és az nem tudom mennyi ideig tart.
Részemről az Arénát preferálom
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-06-22 14:02:15
beküldve: 2009-06-22 13:52:20
(#1935) Júúúúj menjünk arénába!!! x) Amúgy is az egyik célom az volt hogy ha már pesten vok, megeszek egy nyamvadt longer szenyát xD
Nem ááám azt majd megoldom x) Igazából a Tropikáriumba elmehetnénk^^ (ahol a sok vizi állat úszkál jobbra balra, és a fejünk fölött(habár kérdéses hogy mennyi időm lesz:S)
Nem ááám azt majd megoldom x) Igazából a Tropikáriumba elmehetnénk^^ (ahol a sok vizi állat úszkál jobbra balra, és a fejünk fölött(habár kérdéses hogy mennyi időm lesz:S)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
igen, holnap kedd.
ÉS különben is ismered a viccet a kínaitanulásról
Persze......
Na most már tényleg mindjárt kinyomtatom a 6 vagy 7 maradék életrajzot, amiért tulajdonképpen bekapcsoltam a gépet....de valahogy kevésbé szórakoztató a dolog, mint a fórumozás, főleg, hogy meg is kéne még tanulni.És csütörtökön is vizsga,. de az állítólag lightos. Ha nem, szívtam.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Elnar: Hát rájöttél!
Amúgy ha ilyen marad az idő, valami ZH (zárthelyi, úúúúúú de rossz poén) program kéne. És lehetőleg délután (szóbel ivizsga után megyek). Viccesen állok: ha 1-2 nappal előbb kezdek tanulni, talán holnapra meg is tanulhatnám. Látjátok, most is mit csinálok tanulás helyett......(holnap lesz kedd, ugye?)
Amúgy ha ilyen marad az idő, valami ZH (zárthelyi, úúúúúú de rossz poén) program kéne. És lehetőleg délután (szóbel ivizsga után megyek). Viccesen állok: ha 1-2 nappal előbb kezdek tanulni, talán holnapra meg is tanulhatnám. Látjátok, most is mit csinálok tanulás helyett......(holnap lesz kedd, ugye?)
ZH program... tudod hova menj az idióta poénjaiddal így vizsgaidőszak közepén :P
igen, holnap kedd.
ÉS különben is ismered a viccet a kínaitanulásról
Különben meg nem ér kinevetni a kisebbet
Szerk: Elnar 2009-06-22 13:39:56
Elnar: Hát rájöttél!
Köszönöm Azzi, ez így ébredés után rendesen megtette a hatását. XD
A keddről:
Jó lenne ha minél előbb megbeszélnénk, hogy hol és mit és mikor akarunk csinálni.
Elnézve az időt, azt hiszem valami nem igazán szabadtéri programot kellene kitalálnunk. ^^"
A keddről:
Jó lenne ha minél előbb megbeszélnénk, hogy hol és mit és mikor akarunk csinálni.
Elnézve az időt, azt hiszem valami nem igazán szabadtéri programot kellene kitalálnunk. ^^"
Rájöttem hogy fontos nekem ez a banda. Kb az első olyan brigád ahol semmiféle ellentétet nem érzékelek. És most ez kell
Rájöddem, oty vontozs negem esz a panta. Gápé asz elzső ojan prikát, aol zsemmivéle ellendéded nem érszékeleg. Ézs most esz gell.
Javítva, szívesen ^__________^
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-06-22 10:29:25
(#1929) SZIN-ezés kihúzva. Nem éri meg.
Amúgy kedden wasist?
Amúgy kedden wasist?
Rájöttem hogy fontos nekem ez a banda. Kb az első olyan brigád ahol semmiféle ellentétet nem érzékelek. És most ez kell //na jó ez már lassan emó lett, megyek a sarokba//
Szerk: Elnar 2009-06-22 10:33:25
a Máté névről mostantól mindig a köpésre fogok asszociálni
és a letépem a csecsedet
keddire nem tudom mennyire tudok majd menni, de próbálom úgy intézni. meglássuk
ott is jó tukás lesz
-