Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Fhuh Azzi Te...!!! XD
Nah majd akkor ennek a hsz-nak a történetét elmeséljük a keddi talin.^^ Kár, hogy Azzi nem lesz ott, hogy demonstrálja miről is van szó, de reméljük Alister elvtárs jön és majd jól megmutatja helyette is. XD
Tehát kedd. Mikor és mit csinálunk?*___*
?????????????????????
Nem vágom.
Nem vágom.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
*ROTFL*
Remélem wakka és mad_chan nem fogja felrakni az összes 'tukós' képet. XD
Am. nagyon jóóó volt a tali, ezt mindenképpen meg kell ismételni: lehetőleg minél hamarabb és hosszabb időre.
Remélem wakka és mad_chan nem fogja felrakni az összes 'tukós' képet. XD
Am. nagyon jóóó volt a tali, ezt mindenképpen meg kell ismételni: lehetőleg minél hamarabb és hosszabb időre.
Szerk: Yaven 2009-06-21 21:25:38
OMG milyen képek lehetnek azok....
Vozsozs lápzárú siráf, amit egy föszelék tuk!
Addól mety a hazsa.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-06-21 21:20:14
beküldve: 2009-06-21 21:15:18
(#1908) Jaja, kedden lesz találkozó!
Most végeztem 5 tétel kijegyzetelésével...mondhatni, szórakoztató volt. Van még vagy 12, és holnapután vizsga. Na mindegy, ma már nem írok több okosságot a füzetkémbe, megyek aludni.
Most végeztem 5 tétel kijegyzetelésével...mondhatni, szórakoztató volt. Van még vagy 12, és holnapután vizsga. Na mindegy, ma már nem írok több okosságot a füzetkémbe, megyek aludni.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-06-21 21:04:22
(#1907) Akkor kedden lesz majd fórumtaláka, vagy lesz? (Tudom, nehéz döntés, de csak 1 választás van).
Mikor? Hol? Stb..stb..
Mikor? Hol? Stb..stb..
Wow, hazatért a fórumtábor. Majd mindenképpen meghallgatjuk, elolvassuk, lelki szemeinkkel elképzeljük az egészet. Este gondolom megint beindul majd az élet a fórumon. Az elmúlt pár napban, ha nem is teljesen, de relatív kihalt volt ez a hely.
Szerk: Ivi 2009-06-21 17:31:26
látni is fogjátok, ha az Atyaúristen meg wakka és mad_chan fényképészeink is úgy akarják. de készüljetek fel mert hc lesz a javából. majd kaptok élménybeszámolót is. persze nem tőlem, mer én lusta vok, de vkitől biztos
-
ma végre hazajönnek a többiek és meghalljuk, hogy miből is maradtunk ki........
Meg talán láthatjuk is, legalábbis azt ígérték, hogy fotókat is fognak készíteni nagy mennyiségben.
beküldve: 2009-06-21 16:33:21
(#1903) oh, Elnar visszatért!
Ingyen akármit...jól hangzik. Na várjunk csak....*google* Brian élete! OMG, tényleg! Még szép, hogy ismerősen hangzott... Imádom azt a filmet! Láttam vagy 3-4x...és mégse jöttem rá...szégyen.
Ingyen akármit...jól hangzik. Na várjunk csak....*google* Brian élete! OMG, tényleg! Még szép, hogy ismerősen hangzott... Imádom azt a filmet! Láttam vagy 3-4x...és mégse jöttem rá...szégyen.
Szerk: Fiszi 2009-06-21 17:01:46
SZIN-re (Szegedi ifjúsági napokra) tervez-e valaki jönni? Nekem még sajtós vagy diákmunkás ingyenjegyet kell szereznem, de csudamóka szokott lenni. Örökifjakat illetve burzsuj lánykákat/legényeket szeretettel várunk hendikepes szegedi körsétával megspékelt 4-5 napos erezdelahajamra!
*jelentkez'*
Csak hát mint tudjuk: Ember tervez... Isten perverz.
Szóval hogyha az istenek is úgy akarják, akkor leszek
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szolidaritás, testvér! (ha kitalálod, miből idéztem, a legközelebbi szektán, amin én is ott leszek kapsz egy ingyen akármit, akkor majd igyekszem feltűnő lenni(;)
Amíg a többiek a messzi-messziben szektáznak, mi is tartsuk a frontot.
SZIN-re (Szegedi ifjúsági napokra) tervez-e valaki jönni? Nekem még sajtós vagy diákmunkás ingyenjegyet kell szereznem, de csudamóka szokott lenni. Örökifjakat illetve burzsuj lánykákat/legényeket szeretettel várunk hendikepes szegedi körsétával megspékelt 4-5 napos erezdelahajamra!
Amíg a többiek a messzi-messziben szektáznak, mi is tartsuk a frontot.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-06-20 00:38:30
beküldve: 2009-06-19 20:07:07
(#1900) Ez a sztori de durva!
Ott vagytok és én nem vagyok.... Látom, Parasikolynak se jött össze a dolog....
szipp szipp
hüpp
*hirtelen rándulással lefejeli az asztalt és lassan lecsúszik a földre*
Ott vagytok és én nem vagyok.... Látom, Parasikolynak se jött össze a dolog....
szipp szipp
hüpp
*hirtelen rándulással lefejeli az asztalt és lassan lecsúszik a földre*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-19 12:44:00