Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-06-15 19:47:13
(#1822) Esetleg sikerült dönteni? Vagy még az odébb van?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-06-13 19:55:57
(#1821) Jé, ti vonattal gondoltátok?
Nekem valahogy tök egyértelmű volt a busz, mivel arrafelé mindig azzal járunk.... /
Nekem valahogy tök egyértelmű volt a busz, mivel arrafelé mindig azzal járunk.... /
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Már szerkesztettem az előző hsz-om
látom. de ha lehet ne átszóllóssal menjünk. azzal elég sok rossz élményem van...
-
*____________________*
Köszi! Már szerkesztettem az előző hsz-om, szóval majd lehet válogatni.^^
Köszi! Már szerkesztettem az előző hsz-om, szóval majd lehet válogatni.^^
meg kéne akkor tudni, h mad_channak meddig van az érettségije
és akkor vmi ahhoz minél közelebbi vonatot kinézünk
és akkor vmi ahhoz minél közelebbi vonatot kinézünk
-
beküldve: 2009-06-13 14:46:09
(#1817) Köszönjük a tájékoztatót!^^
Nyah, mivel én ilyen szerencsétlen vagyok, és nem vagyok tanuló, tehát teljes árú jegyet kell vennem, kérnélek benneteket, hogy a pénztárcám érdekében válasszunk olyan időpontot, ahol kicsivel olcsóbb a jegy.
Előre is köszönöm!*___*
szerk.: kikeresem az időpontokat ahol olcsóbb a jegy, és bemásolom.^^
szerk.2.:
12:03 (érkezés:13:48)
13:30 (érkezés: 15:13)
14:03 (érkezés: 15:48)
15:03 (érkezés: 17:13)
16:03 (érkezés: 17:48)
Ezekben az időpontokban a jegyek 2550 Ft-ba kerülnek.
Nyah, mivel én ilyen szerencsétlen vagyok, és nem vagyok tanuló, tehát teljes árú jegyet kell vennem, kérnélek benneteket, hogy a pénztárcám érdekében válasszunk olyan időpontot, ahol kicsivel olcsóbb a jegy.
Előre is köszönöm!*___*
szerk.: kikeresem az időpontokat ahol olcsóbb a jegy, és bemásolom.^^
szerk.2.:
12:03 (érkezés:13:48)
13:30 (érkezés: 15:13)
14:03 (érkezés: 15:48)
15:03 (érkezés: 17:13)
16:03 (érkezés: 17:48)
Ezekben az időpontokban a jegyek 2550 Ft-ba kerülnek.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-13 15:00:03
beküldve: 2009-06-13 14:33:42
(#1816) Nagyon köszi a gratulációkat
Látom, a leutazást illetően eltérőek az igények.
Mivel talán egyedül csak wakka, aki nem BP-ről jön, ezért jobb az, ha viszonylagosan együtt érkeztek, amit ajánlani tudok, hogy itt [Link] megnézve válogasatok, a jegy oda kb 1020.- lesz.
Ezek az adatok a keletire és tanulójegyre vonatkoznak, megduplázva könnyen kiszámolható a vonatút teljes oda-vissza költsége ^^
Één a legerősebben, eddigi tapasztalatok alapján a délit ajánlom, esetleg az egyórásit.
Akik esetleg máshogy döntenének, vegyék figyelembe, hogy a pályaudvartól bogácsra viszonylag ritkán jár busz, tehát olyan vonatot válasszanak, ami kapcsolódik egy buszjárathoz, melyek így indulnak, kb 10 méterre attól a helytől, ahol letetted a lábad kövesden a vonatról.
(egyébként, lehet, hogy mindenkit beváraunk a pályaudvaron, ha nem lesznek nagy eltérések, vagy majd én visszamegyek mindenkiért, szóval az eligazodásból baj nem lesz)
Tehát buszok indulása:
14:09
15:24
16:54
18:19
Javasolni csak azt tudom, hogy inkább minnél hamarabb jussunk le és majd ott pihenünk, minthogy szívjunk a buszokkal
Írjatok, ha van valami!
Látom, a leutazást illetően eltérőek az igények.
Mivel talán egyedül csak wakka, aki nem BP-ről jön, ezért jobb az, ha viszonylagosan együtt érkeztek, amit ajánlani tudok, hogy itt [Link] megnézve válogasatok, a jegy oda kb 1020.- lesz.
Ezek az adatok a keletire és tanulójegyre vonatkoznak, megduplázva könnyen kiszámolható a vonatút teljes oda-vissza költsége ^^
Één a legerősebben, eddigi tapasztalatok alapján a délit ajánlom, esetleg az egyórásit.
Akik esetleg máshogy döntenének, vegyék figyelembe, hogy a pályaudvartól bogácsra viszonylag ritkán jár busz, tehát olyan vonatot válasszanak, ami kapcsolódik egy buszjárathoz, melyek így indulnak, kb 10 méterre attól a helytől, ahol letetted a lábad kövesden a vonatról.
(egyébként, lehet, hogy mindenkit beváraunk a pályaudvaron, ha nem lesznek nagy eltérések, vagy majd én visszamegyek mindenkiért, szóval az eligazodásból baj nem lesz)
Tehát buszok indulása:
14:09
15:24
16:54
18:19
Javasolni csak azt tudom, hogy inkább minnél hamarabb jussunk le és majd ott pihenünk, minthogy szívjunk a buszokkal
Írjatok, ha van valami!
no pussy, just the dicks
Holnap tali, én meg dolgozom reggeltől estig. És ha nem dolgoznék, akkor is itthon kéne tanulnom. Bár tök vicces mert ma pl munka közben eszméletlen sok japánnal találkoztam. Ennyit élőben még egy helyen nem is hiszem hogy láttam.
No majd akkor a legközelebbi talira remélem tudok menni már.
No majd akkor a legközelebbi talira remélem tudok menni már.
Szerk: Ivi 2009-06-12 22:51:40
beküldve: 2009-06-12 21:45:30
(#1814) Akkor holnap a Margitszigeten, a szokott buszmegállóban 10.15 és 10.30 közt lesz a kezdés, aki nem akkor és oda jön, az indulás előtt hívjon fel engem vagy Kaminagát, mert ha rossz az idő, akkor átmegyünk a Siriusba.
beküldve: 2009-06-12 21:33:11
(#1813) Miho: te mikor mész? nem akarsz du-n jönni velünk? *bociszemek*
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Sikeresen letettem a záróvizsgám, 5ösre természetesen ^^
Az szép! Gratulálok! Keletiből nektek a déli indulás jó, vagy túl korai?
Dragda azt üzeni, hogy ő 9-re ér fel, így neki a déli indulás tökéletes lenne. És ő is gratulál! És rájöttem, hogy én eddig azt hittem, hogy egyedileg mászunk majd le... XD
Szerk: alister 2009-06-12 21:21:27
beküldve: 2009-06-12 21:14:35
(#1811) Azzi: gratulálok
nekem du lenne jó,mert előtte még szóbelizek
nekem du lenne jó,mert előtte még szóbelizek
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
vizsgaidőszak után így néhány nappal nem nagyon akarok 2 előtt kelni szóval én egy későbbi időpontra szavaznék
max megyünk több részletben
max megyünk több részletben
-
beküldve: 2009-06-12 21:04:03
(#1809) Azzi: Először is gratulálok!;)
Másodszor: nekem a Keletiből délben indulás tökéletes. Se nem korán se nem későn.
És igen, jó lesz megbeszélni a leutazás részleteit - és persze költségeit.^^
Fiszi: Sajnálom, hogy nem jössz.T___T
A holnapi találkozóhoz pedig jó szórakozást kívánok!;)
Másodszor: nekem a Keletiből délben indulás tökéletes. Se nem korán se nem későn.
És igen, jó lesz megbeszélni a leutazás részleteit - és persze költségeit.^^
Fiszi: Sajnálom, hogy nem jössz.T___T
A holnapi találkozóhoz pedig jó szórakozást kívánok!;)
Viszont rossz hír: a háromnapos talira nem tudok jönni.....
Nagyon sajnálom, igazán kár...
A holnapi találkozóra továbbra is várom a jelentkezőket (Kamival beszéltem, akkor azt mondta, érdeklődik).