Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Nekem a Margit-sziget jó lesz! Lehet, hogy csinálok valami sütit, úgyis rég csináltam... Ja de persze délután, 2 után bármikor! Csak ne essen az eső.
juhhúúú! mégis lesz tali ! szóljatok Kami-samának ! ő is szeretett volna egyet méga tábor előtt !
az se baj ha esik !
Azzi : gratulálok !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-06-12 17:57:08
beküldve: 2009-06-12 15:16:21
(#1806) Sikeresen letettem a záróvizsgám, 5ösre természetesen ^^
Jövőhéten megbeszéljük a leutazást.
Keletiből nektek a déli indulás jó, vagy túl korai?
Jövőhéten megbeszéljük a leutazást.
Keletiből nektek a déli indulás jó, vagy túl korai?
no pussy, just the dicks
Nekem a Margit-sziget jó lesz! Lehet, hogy csinálok valami sütit, úgyis rég csináltam... Ja de persze délután, 2 után bármikor! Csak ne essen az eső.
Viszont rossz hír: a háromnapos talira nem tudok jönni..... ...
Viszont rossz hír: a háromnapos talira nem tudok jönni..... ...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-06-12 13:40:59
beküldve: 2009-06-12 11:30:55
(#1804) Holnap (szombaton) fórumtalálkozó!
A tervek között kímélő program szerepel, vagy a Margitszigeten (hátha nem esik) vagy a Siriusban (hátha megint beengednek).
A tervek között kímélő program szerepel, vagy a Margitszigeten (hátha nem esik) vagy a Siriusban (hátha megint beengednek).
Igazából én szívesebben mennék a Siriusba, de ha a többség ragaszkodik a zöldhöz...
Hm, ez most elég kétértelmű volt...
Ki tudna és akarna eljönni?"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szeretnék, de most ez nem fog összejönni. Még pénteken vizsgáznom is kell.
De legközelebb mindenképpen, ha még lesz ilyen!
Sajnálom. És persze sok sikert a vizsgához!
Remélem, hogy lesz még ilyen táborlehetőség, mert sokan nem tudnak a mostanira eljönni. Helyszínre lenne is ötletem, de ezt még bőven ráér elkezdeni szervezni.
ÁÁÁ, már a második fórumtali, amin nem voltam ott!
Tényleg Ivi, nem akarnál véletlenül fórumtáborba jönni?
Szeretnék, de most ez nem fog összejönni. Még pénteken vizsgáznom is kell.
beküldve: 2009-06-10 20:18:32
(#1801) ÁÁÁ, már a második fórumtali, amin nem voltam ott!
Dzke: Jó volt ez a spontán tali! (Főleg, hogy átcsapott LAO-ba... )
Jah, télleg nagyon jó volt. Mondjuk a vége kicsit problémás lett. Ha lesz máskor is tali és ráérek biztosan fogok jönni!
beküldve: 2009-06-10 15:04:52
(#1799) Most hétvégén egy tali? *reménykedik*
Főleg, hogy én nem biztos hogy ott leszek a 3naposon...
Zabpehely: részvétem! Kiskoromból emlékszem egy borzasztó úszótáborra, szörnyű menza, klórszag és agresszív edzők... ráadásul senki nem volt tekintettel arra, hogy fóbiásan rettegek a lefolyóktól. De voltak egész jó kézműves táborok is.
Főleg, hogy én nem biztos hogy ott leszek a 3naposon...
Zabpehely: részvétem! Kiskoromból emlékszem egy borzasztó úszótáborra, szörnyű menza, klórszag és agresszív edzők... ráadásul senki nem volt tekintettel arra, hogy fóbiásan rettegek a lefolyóktól. De voltak egész jó kézműves táborok is.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-06-10 15:16:40
beküldve: 2009-06-10 14:08:24
(#1798) Most péntekig véglegesítenem kell a létszámot, szóval lehetőleg többen már ne mondjátok vissza, mert ha utána mégsem jön valaki, akkor nekem kell kifizetni :'(
Eddig jönnek:
alister
Dzirun
Dragda
Miho
wakka
Yaven
mad chan
és jómagam
Fisi és parasikoly még kérdésesek, az ő számukra fenntartok 2 plusz helyet. minusz hely nincs, így lehetőleg ennél már csak többen legyünk
Jelentkezni még lehet tehát azzi@citromail.hu címen
Jövőhéten kitaláljuk a leutazást
Eddig jönnek:
alister
Dzirun
Dragda
Miho
wakka
Yaven
mad chan
és jómagam
Fisi és parasikoly még kérdésesek, az ő számukra fenntartok 2 plusz helyet. minusz hely nincs, így lehetőleg ennél már csak többen legyünk
Jelentkezni még lehet tehát azzi@citromail.hu címen
Jövőhéten kitaláljuk a leutazást
no pussy, just the dicks
]"újra 16 évesnek érzem magam" by Miho
Ne is mondd. Ilyet tényleg akkor éreztem utoljára. Tök jó: a fórumtali megfiatalít és ápolja a májad!
Sajnálom. Azért remélem azért végeredményben jó volt az ünneplés.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-10 14:04:44
Amúgy nagyon kikaptál otthon?
"újra 16 évesnek érzem magam" by Miho
nem volt nagyon vészes, de azért le b@sztak
-
JÖVŐ hétvégén
Ha egy kicsit visszaolvastál volna, láthattad volna, hogy mi épp akkor nem igazán leszünk itthon, mert 19-én elutazunk MangaFan Fórumnyaralásra. Szóval nem igazán alkalmas az időpont...
DE! Miért nem jössz el a fórumnyaralásra?
Naruto: ...
Amúgy nagyon kikaptál otthon?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-10 13:45:56
beküldve: 2009-06-09 23:27:19
(#1794) Ha Pesten laknék, biztos mennék én is fórumtalira.
Ha szeretném Pestet,biztos egy ottani egyetemet jelöltem volna meg első helyen, és ha fölvettek volna oda,biztos hogy mennék talira.
Dehát sajnos egyik se igaz,úgyhogy legközelebb velem taláán a nyári conon talizhattok XD. (már ha egyáltalán arra is el tudok menni,mert lehet,h pont gólyatábor lesz... )
Ha szeretném Pestet,biztos egy ottani egyetemet jelöltem volna meg első helyen, és ha fölvettek volna oda,biztos hogy mennék talira.
Dehát sajnos egyik se igaz,úgyhogy legközelebb velem taláán a nyári conon talizhattok XD. (már ha egyáltalán arra is el tudok menni,mert lehet,h pont gólyatábor lesz... )
gratulálj.
akkor találtuk ki. végül lettünk 5en. az hogy te nem tudtál jönni nem az én hibám.
akkor találtuk ki. végül lettünk 5en. az hogy te nem tudtál jönni nem az én hibám.
-