Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
am pontosan hol taliztok, a nyugatinál? mert lehet én is mennék veletek, csak ne úgy legyen ,mint még anno képregény feszten amikor én kint vártam vagy 10percet ti meg bent voltatok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Bár lehet msn-en kéne próbálkoznom inkább
Net nélkül nehezen...
Envy: Nincs annyi cash, hogy kigyere szombaton? Szerintem mindenki érdeke hogy senki se maradjon ki a "csapatból", nem csak Azzi (-nak kellene) vélekedik(nie) így róla.
Zabpehely: hát igen, a TUDÁS nem feltétlenül a korral jár.
Szebb jövőt mindenkinek.... De főleg nekem lenne rá szükségem...
Mitől fordult ilyen kilátástalanra minden a házad táján?
Ha olvasod, majd válaszolj, mert érdekel, hátha tudok segíteni.
Ha olvasod, majd válaszolj, mert érdekel, hátha tudok segíteni.
Bár lehet msn-en kéne próbálkoznom inkább
no pussy, just the dicks
Köszi, h szóltatok a mai taliról!
Ki van írva ide mindig jóval előre, tehát ahelyett hogy mást okolnál, csak annyit kellett volna tenned, hogy felnézel ide.
TE meg ha olvastad volna tudnád, h már lassan 1hónapja NINCS, ismétlem: NINCS otthon internetem!
És tudod internet NÉLKÜL elég nehéz ide csak úgy felnézni és megtudni, h tali lesz!
Hetente örülök ha 1x feltudok jönni kb 5-10percre!!!!
Szombati tali: Részemről lefújva. OK: pénzhiány.
Azzi, a tábor: Lefújva. OK: pénzhiány.
És amit kijelentek: bátran mondjatok le rólam határozatlan ideig, akár tali, akár kirándulás, akár internetes forumozás a program...
Szebb jövőt mindenkinek.... De főleg nekem lenne rá szükségem...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-06-05 00:36:14
beküldve: 2009-06-04 21:04:13
(#1773) hmm...ha fél10körülre akarunk odaérni az Örsre, akkor kb 9kor talizzunk sztem....az úgy jó lesz? :3
tökéletes ! és h ne legyen egy szavas hsz : Tudtátok h a világ leghosszabb műsor meg szakítását a BBC követtte el ? egy Micky egér rajzfilmet szakítottak félbe azzal a hírral h kitört a 2. világ háború , majd 6 év múlva folytatták ott ahol meg szakadt !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-06-04 10:06:23
(#1771) A nyári bogácsos fórumnyaralás jelentkezési határidejét kitoltam június 12.éig!
Időpont: júni 19-20-21
Helyszín: Bogács
Anyagi vonzat: 4000.-/fő + utazás! +opcionális javak beszerzésére.
Akik eddig jelentkeztek:
Dzirun
Alister
wakka
Dragda
Naruto
Miho
Yaven
mad_chan
Fisi(?)
Mindenki mást is sok szeretettel várunk a fórumról, szóval tessék jelentkezni!
Jelentkezés: azzi@citromail.hu
Időpont: júni 19-20-21
Helyszín: Bogács
Anyagi vonzat: 4000.-/fő + utazás! +opcionális javak beszerzésére.
Akik eddig jelentkeztek:
Dzirun
Alister
wakka
Dragda
Naruto
Miho
Yaven
mad_chan
Fisi(?)
Kaminaga már szólt, hogy nem fog jönni, Naruto viszont még nem szólt személyesen, hogy biztosan jön e, csak Kaminagával üzent, hogy írjam fel, szóval ha tudja igazolja szándékát!
Parasikoly és Fisi jelezte, hogy csak kevéssel előtte tudnak majd biztosat, reménykedjünk, hogy el tudnak majd jönni!
Mindenki mást is sok szeretettel várunk a fórumról, szóval tessék jelentkezni!
Jelentkezés: azzi@citromail.hu
no pussy, just the dicks
Akkor gyere tízre. De egy kicsivel előbb... mert pontban tízkor elmegyünk.
Amúgy egy javaslat: azok, akik később érkeznek, nem találkoznak és jönnek együtt...?*kacsint*
Amúgy egy javaslat: azok, akik később érkeznek, nem találkoznak és jönnek együtt...?*kacsint*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-03 18:44:52
onnan meg fél 10 és 10 között felveszem a csapatot és IKU!
Jó lenne tudni, hogy pontosan mikor, mert nincs kedvem fél órát szobrozni ott.
hmm...ha fél10körülre akarunk odaérni az Örsre, akkor kb 9kor talizzunk sztem....az úgy jó lesz? :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
ha úgy jó neked is, akkor csatlakozz hozzánk a nyugatinál, és onnan majd együtt elosonunk az Örsig :3
naná ! What time ?
Kereszt Anya : örüljünk együtt!
Zabiii! Jujj, de jó, hogy jössz! Kicsi Keresztlányom, olyan rég láttalak. (Oh, párdon, igazad van, alkohol és pipa is a nagyoknak elérhető... )
Amúgy - már ugyan Kami megelőzött - nem tudom honnan hova egyszerűbb Neked eljutni, de gondolom a piros metrót ismered. Azzal végállomásig, az Örsig kell jönni, onnan meg fél 10 és 10 között felveszem a csapatot és IKU!
Amúgy - már ugyan Kami megelőzött - nem tudom honnan hova egyszerűbb Neked eljutni, de gondolom a piros metrót ismered. Azzal végállomásig, az Örsig kell jönni, onnan meg fél 10 és 10 között felveszem a csapatot és IKU!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-03 14:28:35
ha úgy jó neked is, akkor csatlakozz hozzánk a nyugatinál, és onnan majd együtt elosonunk az Örsig :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Ezen kívül kérek mindenkit, hogy hozzon, amit csak tud(pl.: rágcsi, üditő,... pipa és a nagyoknak alkohol.XD).
jelentkeznék a talira mint a kicsik képviselője és a Bárholbármikor , Szuperrosssz Tájékozó képeséggel rendelkező Eltévedők Ligájának elnöke .
épp ezért mérhetetlenül meg nyugtatna ha vkivel együtt mennék
együtt sokkal jobb móka eltévedni (;
pipa a kicsiknek is ? csak az alkoholt sajátítod ki ? :p
Igen, közben nekem is írt már. Szóval azt hiszem meg vagyunk... Még reménykedem, hogy Fisi is eljön.
És akkor... Kérek mindenkit, hogy kulcsolja össze a kis kacsóit, és mondjon el a vallásának megfelelő istenséghez egy fohászt, a szombati jó idő érdekében.
És akkor... Kérek mindenkit, hogy kulcsolja össze a kis kacsóit, és mondjon el a vallásának megfelelő istenséghez egy fohászt, a szombati jó idő érdekében.
pogány naptánc megfelel?
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..