Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
nekem viszonylag jónak tűnik az időpont
és az ára is jó
és téll. úgy lenne király ha azért 10en összegyűlnénk
és az ára is jó
és téll. úgy lenne király ha azért 10en összegyűlnénk
-
beküldve: 2009-05-18 15:49:55
(#1640) Kedves fórumtalisok és bátor érdeklődők!
Már régebben említettem és a conon volt szerencsém többetekkel beszélnem, a Nagy Nyári Mangafanos Fórumtaliról, továbbiakban NNMF, amelyről a következőket adom át a köztudatnak:
Helyszín: Bogács (BAZ-megyei üdülőfalu, király stranddal, borpincékkel, átható hamvas őszi erdőillattal)
Szállás: 3-5 ágyas kőházakban, elegendő mosdó és főzőhelység, kert, stb.
Ár: Egyéjszaka/fő = 4 magyar arany peinz VAGY! 2000 forint. (2 éjszakára summa 4000 tehát)
Időpont: Júni 19-20-21-ra gondoltam, ez egy olyan hétvége, ami még sokmindenkienek jó.
Programok: Strand, főzés, játszás, esetleg dvd-zés, bugi-vugi, szellemidézés-pihenő-szellem zés, csocsó, és bármi más, kellő érdeklődés és lelkesedés szerint.
Ha bárki olthatatlan vágyat érez, hogy megossza az ő sokkal jobb időpontját, tegye azt meg bátran!
Létszámlimit max 25-30 fő, alsó határ nincs, de szeretném, ha lennénk vagy 10-12-en, a "tábor" jellegből adódóan, nyilván inkább az időseknek szól a cucc, de bárkit szívesen látunk, már több naaagy tábor szervezésében is részt vettem, a jogsihoz anno kaptam elsősegélyalkalmasságit és egyszer láttam a Dr. House végét, szóval szülőknek nem agóddni ám! ^^
Jelentkezni: azzi@citromail.hu internetes postafiókon(sic!) lehet
Már régebben említettem és a conon volt szerencsém többetekkel beszélnem, a Nagy Nyári Mangafanos Fórumtaliról, továbbiakban NNMF, amelyről a következőket adom át a köztudatnak:
Helyszín: Bogács (BAZ-megyei üdülőfalu, király stranddal, borpincékkel, átható hamvas őszi erdőillattal)
Szállás: 3-5 ágyas kőházakban, elegendő mosdó és főzőhelység, kert, stb.
Ár: Egyéjszaka/fő = 4 magyar arany peinz VAGY! 2000 forint. (2 éjszakára summa 4000 tehát)
Időpont: Júni 19-20-21-ra gondoltam, ez egy olyan hétvége, ami még sokmindenkienek jó.
Programok: Strand, főzés, játszás, esetleg dvd-zés, bugi-vugi, szellemidézés-pihenő-szellem zés, csocsó, és bármi más, kellő érdeklődés és lelkesedés szerint.
Ha bárki olthatatlan vágyat érez, hogy megossza az ő sokkal jobb időpontját, tegye azt meg bátran!
Létszámlimit max 25-30 fő, alsó határ nincs, de szeretném, ha lennénk vagy 10-12-en, a "tábor" jellegből adódóan, nyilván inkább az időseknek szól a cucc, de bárkit szívesen látunk, már több naaagy tábor szervezésében is részt vettem, a jogsihoz anno kaptam elsősegélyalkalmasságit és egyszer láttam a Dr. House végét, szóval szülőknek nem agóddni ám! ^^
Jelentkezni: azzi@citromail.hu internetes postafiókon(sic!) lehet
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-05-18 16:10:04
beküldve: 2009-05-17 18:41:47
(#1639) Nagyon jó volt ez a fórumtalálkozó! Örülök, hogy több, számomra eddig ismeretlen emberkével is megismerkedhettem! Remélem azok, akik még ma is kint vannak/voltak ugyanolyan jól érzik magukat, mint tegnap - vagy akár még jobban is.
Sajnálom, hogy végül előbb el kellett jönnöm, mint ahogy azt erdetileg terveztem, de remélem azért nem nagyon hiányoztam.
Sajnálom, hogy végül előbb el kellett jönnöm, mint ahogy azt erdetileg terveztem, de remélem azért nem nagyon hiányoztam.
beküldve: 2009-05-17 14:16:40
(#1638) Nagyon jó volt, a második conom, és hogy voltak ismerősök, így még jobb volt! Majd lesznek képek, de ma még megyek vissza.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-05-17 10:45:55
(#1637) Cosplayben ki nyert?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-05-17 10:46:34
beküldve: 2009-05-17 10:22:29
(#1636) tényleg jó volt, csak a végére elég kevesen maradtunk, meg hideg is volt, pláne, h vki eltulajdonította a pulcsim
-
Ténleg király volt... Bár én nem láttalak Azzi! Vagy talán mégis?... Nemtom...
Nemhiszem, én ígéretemhez híven, 16:00-ra mentem a megbeszélt helyre, állítólag már nem voltál ott akkor.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-05-17 10:19:19
Ténleg király volt... Bár én nem láttalak Azzi! Vagy talán mégis?... Nemtom...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-05-17 10:13:08
(#1633) Hogy megőrizzem az utókornak (és senki ne mondhassa, hogy nem találta meg XD):
Zabpehely: Hozd el a kardot! Baj nem lehet belőle...
---
*fanfárok és dobpergés*
Közhírré tétetik!
2008, május 16., szombaton, a SakuraCon keretében! Székes- és szép(es) fővárosunkban, Budapesten, a Városligetben, a PeCsa lábainál, a nagyszámú érdeklődőre tekintettel ismét
Mangafan Fórumtalálkozó!!!
Kezdő helyszín: a PeCsa előtti padok
Előkezdő időpont: négy óra (16.00)
Hivatalos kezdő időpont: fél öt (16.30)
Várható programok:
- az újoncok beavatása
- kellemes meglepődések és diszkrét szörnyülködések
- csevegés, csacsogás és más információcserélési módozatok
- villogás a jelmezekkel
- dicsekvés a zsákmányokkal
- a Betoncipő-díjak átadása
- az after-afterparty megvitatása (jelentkezések és egyeztetés)
Stáblista:
*fanfárok és dobpergés*
Közhírré tétetik!
2008, május 16., szombaton, a SakuraCon keretében! Székes- és szép(es) fővárosunkban, Budapesten, a Városligetben, a PeCsa lábainál, a nagyszámú érdeklődőre tekintettel ismét
Kezdő helyszín: a PeCsa előtti padok
Előkezdő időpont: négy óra (16.00)
Az előkezdők keressék Azzi-szant, a Strigulák Kíméletlen (bár jelenleg betegszabadságon lévő) Urát!
Hivatalos kezdő időpont: fél öt (16.30)
Várható programok:
- az újoncok beavatása
- kellemes meglepődések és diszkrét szörnyülködések
- csevegés, csacsogás és más információcserélési módozatok
- villogás a jelmezekkel
- dicsekvés a zsákmányokkal
- a Betoncipő-díjak átadása
- az after-afterparty megvitatása (jelentkezések és egyeztetés)
Stáblista:
Kabala: Azzi-szan
Főszervező: szerénységem
De a balhét elviszi: a fórumozók kollektív közössége
Dilihoppmester: Naruto-kun
Hipphoppmester: Bene-kun (bár csak távolról, mert nem jön el)
A betonkeverőt beszerezni elküldtem: Xinaf kolléga
Tiszteletbeli támogatónk: Csaba-szan
Sütigyáros: Dragda
A felelősséget vállalta: <ez az állás még kiadó>
Afte-afterparty: "csak azért is lesz"
A stáblistát írta: én
Kiemelés: a fórummotor
További speciális köszönet: mindenkinek, aki eljön
---Főszervező: szerénységem
De a balhét elviszi: a fórumozók kollektív közössége
Dilihoppmester: Naruto-kun
Hipphoppmester: Bene-kun (bár csak távolról, mert nem jön el)
A betonkeverőt beszerezni elküldtem: Xinaf kolléga
Tiszteletbeli támogatónk: Csaba-szan
Sütigyáros: Dragda
A felelősséget vállalta: <ez az állás még kiadó>
Afte-afterparty: "csak azért is lesz"
A stáblistát írta: én
Kiemelés: a fórummotor
További speciális köszönet: mindenkinek, aki eljön
Zabpehely: Hozd el a kardot! Baj nem lehet belőle...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-15 15:16:35
(#1631) Majd figyeljétek meg milyen kardom lesz 130cm hoszzú. Tök zsír lett leszámítva azt hogy nem készült el a tok .
Szóval akkor az egész csapat ott lesz! Jó akkor majd narutóval megcsináljuk a beavatást persze Alister és Azzi mester felügyelete alatt
Szóval akkor az egész csapat ott lesz! Jó akkor majd narutóval megcsináljuk a beavatást persze Alister és Azzi mester felügyelete alatt
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
ÓÓÓÓÓÓÓ , Hatalmas Ghot-loli senpai ! fontos kérdéssel fordulok most hozzád : valahonnan hozzám került egy kissé robosztus fekete óóóóóóóriási fakard fehér masnival ellátva azon gondolkozom el vigyem-e a conra ,a ruhámhoz ? kérlek segíts !
Szegény , kicsi Zabpehely .... egyedül fog ténferegni a kezdéstől .....:´(
Szegény , kicsi Zabpehely .... egyedül fog ténferegni a kezdéstől .....:´(
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-05-15 14:37:36
Technikailag ez azt jelenti, hogy Azzi (elvileg) már négytől ott lesz (azt nem tudom, milyen állapotban ), én meg valamikor fél öt és öt között érkezem majd (elvileg Dragdával, ha csak ő meg nem szökik hamarabb a beszélgetésről).
Veled leszek, mert a beszélgetés alatt, se utána nem fogom tudni elengedni a kezed. A lelki sokk, ugye
Visszatértem! Végre!
Naruto fullosan kész ruhájára meg nagyon kíváncsi vagyok...
nekem küldött róla 1-2 képet, nagyon jó lett
-
---
*fanfárok és dobpergés*
Közhírré tétetik!
---
Juhé! Azért jöttem föl, hogy ezt megkérdezzem, de akkor oké. Minden tökéletes. Majd csinálok sok fotót!!
vagyis a húgom...az övéi mindig jobban sikerülnek
És napközben is biztos össze fogunk futni, Naruto fullosan kész ruhájára meg nagyon kíváncsi vagyok...Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.