Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
húzósan vizsgaidőszak közepe, de ki tudja, lehet
Igen, erre én is gondoltam... Dehát... Bátraké a szerencse.
Június 6-án mit szólnátok egy nálam rendezett fórumtalihoz?
húzósan vizsgaidőszak közepe, de ki tudja, lehet
-
yayy, Miho, imááádlak~~ :3
tökéletes
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
mér nem?
Majd elmesélem.
]
otaku kelléknek én pipát, szeszt és energiaitalt viszek
Höhö, ezek jó kis kellékek. Mondjuk piát én is viszek majd.*kacsint*
szerk.:
Jah igen...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-19 16:51:05
Mivel strandolni nem fogok...
mér nem?
otaku kelléknek én pipát, szeszt és energiaitalt viszek
-
rajzcucc minimum jön velem.
No, ez egy szuper ötlet. Mivel strandolni nem fogok, majd a parton alkotok addig.
beküldve: 2009-05-19 14:35:28
(#1650) én is megyek, ha a szóbeli érettségikkel nem ütközik ^^"
manga....alap, pár külföldit viszek, gondolom a magyar mangákat sokan fognak hozni ^^
manga....alap, pár külföldit viszek, gondolom a magyar mangákat sokan fognak hozni ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-05-19 14:32:17
(#1649) Én mennék, remélem, az időpont okés lesz, azt még letárgyalom itthon. Mangák és rajzcucc minimum jön velem.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Sajnos én nem tudok menni, mert ebben az időben Balatonon és Angliában leszek.
Bocs, mégse tudom megállni: egyszerre? XD Tudtam, hogy valaki be fogja ezt nyögni.
beküldve: 2009-05-19 14:22:41
(#1647) Én is benne vagyok - még mindig. Még nem tudom miféle otaku kellékeket viszek, de ha mindenki hoz valamit, azt mind úgysem lesz időnk három nap alatt átnyálazni. De majd meglátjuk.
Azzi: Megnyugtat, hogy láttad a Dr. House végét. De.. mi lesz a strandon? Vagy oda Baywatch-csal készülsz?
Azzi: Megnyugtat, hogy láttad a Dr. House végét. De.. mi lesz a strandon? Vagy oda Baywatch-csal készülsz?
Már látom is magam előtt, ahogy Kiválasztott Azzi-szama, a strigulák hatalmas ura, David Husselhoff futással, piros kis életmentőkellékkel a kezében berohan a vízbe hogy megmentse a fulldokló otakutársakat.
*sírva röhög a képtől*
*sírva röhög a képtől*
Tökéletes sztem ez az időpont! Én nagyon szívesen mennék. Meg akkor jönnek velem a mangácskáim is, ha már igazi otaku tábort tartunk
Bocs, mégse tudom megállni: egyszerre? XD "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-19 13:26:39
beküldve: 2009-05-18 19:49:55
(#1644) Fúúúúúúúúú voltam már Bogácsott(xD) és nagyon király hely,hangulatos meg minden
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Nagy Nyári Mangafanos Fórumtali
Jónak tűnik. Lehet, hogy énis eltudnék menni /persze csak akkor, ha senkit sem zavarnék/. Tudnék vinni konzolok, random japán könyvek is vannak, sokféle TCG-m van, meg etc.
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2009-05-19 15:19:02
és egyszer láttam a Dr. House végét, szóval szülőknek nem agóddni ám! ^^
Jujj, ez ütött!