Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Hjajj, tényleg, Te is írtad, hogy esetleg jünnél, ne haragudj, kifelejtettelek.
Sajnálom, hogy nem jössz, de azért jó szórakozást holnapra!
Sajnálom, hogy nem jössz, de azért jó szórakozást holnapra!
Valszeg én sem tudok menni.
3napos "rendezvény van nálunk [Truck Trial] és már 2. nap mentem ki ingyen xD
Valszeg holnap is ott leszek.
3napos "rendezvény van nálunk [Truck Trial] és már 2. nap mentem ki ingyen xD
Valszeg holnap is ott leszek.
MIANEVED?!
Gyereee...!*csillogó manga-szemek* Onegai-onegai-onegai!!!
Hát, ha Kaminaga jön, akkor az már négy... Remélem tényleg jön.
Az is lehet, hogy majd ha Naruto hazaér, és meglátja a topicot, Ő is kicsoszog hozzánk. Meg rémlik valami, hogy Dzirun esetleg-talán-t említett, mivel ma szülinapozik, így nem tudja holnap milyen állapotban lesz.(talán délutánra rendbe teszi magát )
... Azt hiszem a többiek tényleg nem jelentkeztek.
És Alister sem jön... Hát ez szrönyű!
De egye fene... Csajbuli lesz... megint.
Hát, ha Kaminaga jön, akkor az már négy... Remélem tényleg jön.
Az is lehet, hogy majd ha Naruto hazaér, és meglátja a topicot, Ő is kicsoszog hozzánk. Meg rémlik valami, hogy Dzirun esetleg-talán-t említett, mivel ma szülinapozik, így nem tudja holnap milyen állapotban lesz.(talán délutánra rendbe teszi magát )
... Azt hiszem a többiek tényleg nem jelentkeztek.
És Alister sem jön... Hát ez szrönyű!
De egye fene... Csajbuli lesz... megint.
Kaminaga gyere!!!
hehe, megpróbálok, télleg...
majd hnap felvetem a témát az ősöknek XD most már alszanak...pff....
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Okés, viszek. Meg lehet reggel zsákmányolok valami rágcsit, és akkor elleszünk. Jah igen, én is viszek valamit, ami alkalmas a fenekünk alá - de most nem a pokrócom, az már épp elég viseltes egy kiégetett lyukkal.
Nem hiszem, hogy annyi cuccra szükség lenne, mert eddig úgy néz ki, hogy csak hárman leszünk. DE a kevés ember ellenére biztosan jól elleszünk.
Kaminaga gyere!!!
Szerk: Yaven 2009-05-02 22:02:49
pedig így már mind1 annak a szép pokrócnak, ha lesz rajta még pár lyukacska....
akkor 3kor? nem tudom h elmegyek-e, mert az érettségim miatt nem biztos h elengednek....de majd próbálkozok XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Miho: Addig leszünk, amíg meg nem unjuk. Amúgy légyszi hozz vizet/üdítőt.
Okés, viszek. Meg lehet reggel zsákmányolok valami rágcsit, és akkor elleszünk. Jah igen, én is viszek valamit, ami alkalmas a fenekünk alá - de most nem a pokrócom, az már épp elég viseltes egy kiégetett lyukkal.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-02 21:44:16
... hova is?
A legegyszerűbb ha ugyanoda, ahol eddig is voltunk.
Tehát akkor holnap 3-kor találkozó a bejárónál a buszmegállóban, majd onnan besétálunk a megszokott helyünkre.
Miho: Addig leszünk, amíg meg nem unjuk. Amúgy légyszi hozz vizet/üdítőt. Én viszem a gyékényeket, meg ropit, Fisi pedig feltehetően sütit.
Nos. A helyzet úgy alakult, hogy holnap 10-től nem tudom meddig elhavazott leszek. Szóval ezt a találkozót most sajnos kihagyom.
Fisi: Még a con előtt megkapod a zacskót, becs'szó!
Fisi: Még a con előtt megkapod a zacskót, becs'szó!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-02 21:37:37
Margit-szigeten leszünk egyébként, nem?
Féltem, hogy nem lesz jó időnk és fedett helyre szorulunk, de meghallgattam az időjárás jelentést, és szuper lesz: napsüté, néha bezavar egy kis felhő, de no rain... (no rainbow*énekel*)
Amúgy előreláthatólag meddig leszünk? (vagy ilyesmit ne kérdezzek? )
És mit vigyek? Van valami különleges igény?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-02 20:41:26
beküldve: 2009-05-02 20:35:46
(#1436) Nem igérhetem biztosra a sütit, csak ha lesz kedvem. De Alister elhozod most a zacsit?
És Rapider, elhozod a posztert?
Én meg hozom a rajzot Zabpehelynek. De majd visszahozod a Gyűrűkúrát?
Megnéztem a múltkori képeket... -------------------------------- ---------------------OMG.
És Rapider, elhozod a posztert?
Én meg hozom a rajzot Zabpehelynek. De majd visszahozod a Gyűrűkúrát?
Megnéztem a múltkori képeket... -------------------------------- ---------------------OMG.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-05-02 20:38:08
beküldve: 2009-05-02 15:03:11
(#1435) Citrom? mondjuk citrom és menta na az üt!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Majd lehet hogy csinálok citromos muffint.
A muffin jóóó! "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-02 13:43:26
(#1433) Yaven: a vasárnap oké, 3kor. Majd lehet hogy csinálok citromos muffint. Elég jól megy már. Csak ne essen az eső! mert most is elég rossz idő van.
Azzi: már mondtam, szerintem jó ötlet és nekem is eszembe jutott.
Mad-chan: Jó lenne a piros, vagy inkább a bordó, de ha Csabáéknak tényleg olyan van, akkor nem kéne...
Amúgy sakuraconon úgyse abban leszünk.
Azzi: már mondtam, szerintem jó ötlet és nekem is eszembe jutott.
Mad-chan: Jó lenne a piros, vagy inkább a bordó, de ha Csabáéknak tényleg olyan van, akkor nem kéne...
Amúgy sakuraconon úgyse abban leszünk.
Te kit cosplayelsz?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Most vasárnapi fórumtalira akkor ki tudna jönni? Mi lenne, ha du. 3-tól csinálnánk?
Nem biztos (sőt, nem valószínű), hogy háromra odaérek, de kezdjétek el nélkülem (jó, tudom, úgy nem az igazi), majd később becsatlakozom. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."