Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-04-19 20:32:09
(#1012) Komolyan nem kéne nektek olyan topicot nyitni,hogy "Yaoista fangörlök beszélgetése"?
hmm...xD már ilyen jól ismersz? xD
szerintem...wakka és Dzirun alap yaoista, szal ők kimaradnak a fogadásból xD
szerintem...wakka és Dzirun alap yaoista, szal ők kimaradnak a fogadásból xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
milyen gyanakvóak egyesek xD
nem csak Yaven, de már Envy is! kész...xD
Igen, mert mi belőled indulunk ki... Ha van olyan perverz yaois, mint te, akkor szinte biztos, hogy van perverz yuris is. Csak eddig még nem derült ki az illetőről. Fogadásokat kéne tenni, hogy vajon ki az...?
milyen gyanakvóak egyesek xD
Biztos vagy te ebben?
Mármint ami nekünk nem félreérthető, az nekik lehet, hogy "gondolatébresztő"
na ja XD
rátapintottál a lényegre kb xD
MIANEVED?!
hát...ez már legyen csak az ő gondjuk xD mi max jólérezzük magunkat xD
xDDD nem lesz baj...a lányok kevesebb félreérthetőbb helyzetbe kerülhetnek, mint a fiúk xD
Biztos vagy te ebben?
Mármint ami nekünk nem félreérthető, az nekik lehet, hogy "gondolatébresztő"
xDDD nem lesz baj...a lányok kevesebb félreérthetőbb helyzetbe kerülhetnek, mint a fiúk xD
majd egy menetben csak egy fiú jáccik sok lánnyal, na? xD így már nem lesz yaoi (sajna xD)
Csak nehogy visszaüssön ránk a dolog és a végén yuri twisterezzünk.
Akkor már inkább végigülök egymás után 10 tombolahúzást az idegesítő emberkével, úgy hogy nem nyerek, csak yurit neeeeeeeee!
yaoi twistert hanyagolnám
naaa, az én kedvemért xDDD
majd egy menetben csak egy fiú jáccik sok lánnyal, na? xD így már nem lesz yaoi (sajna xD)
te ilyen könyvekkel hol találkozol? és miért?
Elnézést, hogy én válaszolok, de reményeim szerint Fisi épp most rakja fel a képeket vhova (ugye? ).
Szóval a Trilliánban volt kirakva -fólia nélkül- egy alsó, de látható helyen, hogy mindenki egyszerűen hozzáférhessen.
Egyébként én már láttam 'hogyan rajzoljunk yaoit?' könyvet, ahol a khmmm meleg helyzetek kedves jelenetnek voltak ábrázolva(pl. az egyik a másik ölében ülve könyvet olvas), de nyilvánvaló volt a pózból, hogy mire kell gondolni.
te ilyen könyvekkel hol találkozol? és miért?
yaoi twistert hanyagolnám
-
Szerk: ∂z 2009-04-19 20:06:15
beküldve: 2009-04-19 20:01:11
(#1000) Fisi! Találkozós képeket akarunk! Már lassan elvonási tüneteim lesznek!
szerk: Üvegezés vs. yaois twister? Asszem inkább azon a találkozón én csak messziről figyelnék és lesifotókat készítenék.
1000.post
szerk: Üvegezés vs. yaois twister? Asszem inkább azon a találkozón én csak messziről figyelnék és lesifotókat készítenék.
Szerk: Yaven 2009-04-19 20:03:58
beküldve: 2009-04-19 19:55:30
(#999) Fisi: xD a nő egyszerűen csak egy beteg yaoista xD (pont, mint én, és még sokan rajtam kívül xD)
És? akkor a férfiak rajzolhatnak yurit? xD
Kapitány: üvegezés....hm...jó ötlet xDDD
bár a Twisternek sem kell átcsapnia yaoisba xD
És? akkor a férfiak rajzolhatnak yurit? xD
Kapitány: üvegezés....hm...jó ötlet xDDD
bár a Twisternek sem kell átcsapnia yaoisba xD
Emese kérlekszépen azok nem világító fehér foltok voltak, hanem halványszürke pormacskák...
Meglátszik, hogy olyanok írják ezeket a hülyeségeket, akikbe az életük folyamán nem sok sajtkukacz szorult...
Meglátszik, hogy olyanok írják ezeket a hülyeségeket, akikbe az életük folyamán nem sok sajtkukacz szorult...
Nem tudom, az a nő(?), aki írta, miket gondol (bár a "műve" alapján sejthető ), de hogy le is rajzolja, és kiadja, és sokan imádják és dicsérik, számomra fölfoghatatlan. Én nem vállalnék be ilyesmit, ilyen nyílt ábrázolást (még akkor is, ha szürke foltokkal álcázza az anatómiai részleteket )
De msot komolyan, képzeljetek el egy nőt (vagy rosszabb, egy férfit!!!) amint nagy átéléssel yaoit rajzol. Juj! netán modell után.... fujjjj.
Egyébként én már láttam 'hogyan rajzoljunk yaoit?' könyvet, ahol a khmmm meleg helyzetek kedves jelenetnek voltak ábrázolva(pl. az egyik a másik ölében ülve könyvet olvas), de nyilvánvaló volt a pózból, hogy mire kell gondolni.
Usagi: Nem, elküldenéd?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-04-19 19:48:22