Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-04-19 22:05:47
(#1070) Miho: *nagyon-nagyölelés*
Dzirun: Egy LAO-t elfelejteni?
Öregem... Most csalódtam...
Dzirun: Egy LAO-t elfelejteni?
Öregem... Most csalódtam... "Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
...Goku szinkronját...
az elég gáz volt xD
Dz: öcsike ott volt, csak aztán lement kutyát sétáltatni
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-04-19 22:06:06
OMG, el is felejtettem (ezért kell nekem naptár, abba be vagy írva)
akkor lesz végre egy jó kis LAO
Usagi-chan: köszi a beszámolót, öccse nem volt otthon, szegénnyel nem bánik vmi megértően. a nagy testvérek gonoszak
akkor lesz végre egy jó kis LAO
Usagi-chan: köszi a beszámolót, öccse nem volt otthon, szegénnyel nem bánik vmi megértően. a nagy testvérek gonoszak
-
Nézzünk DB evolution-t, ami ez esetben (vissza)fejlődést takar... de KI AKAROM RÖHÖGNI AZT A SZ@RT, DE KEMÉNYEN!! Mégvalaki?
Én gondolkodtam eddig is rajta
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-19 22:02:33
(#1066) Következő fórumtali:
Jobb lenne vasárnap, mert Dragda Húgocskám aznap tud feljönni, és az bizony ünneplésre méltő cselekmény!
(De... akár lehetne két nap is nem?
Sőt akkor szombaton lehetne végre egy LAO is.
)
DB Evolution/wakka:
Nos én láttam pénteken. Ha ki szeretnél komolyan dobni 1000 forintot, inkább hívj meg egy-két italra, minthogy ezt a sz@rt megnézd. Hidd el, én se röhögtem... Sírtam.
(Mondjuk ha jobban belegondolok, kínomban felnyerítettem, mikor meghallottam Goku szinkronját...
)
(szerk.: No látom a kétnapos tali ötlettel megelőztek.
)
Jobb lenne vasárnap, mert Dragda Húgocskám aznap tud feljönni, és az bizony ünneplésre méltő cselekmény!
(De... akár lehetne két nap is nem?
Sőt akkor szombaton lehetne végre egy LAO is.
)DB Evolution/wakka:
Nos én láttam pénteken. Ha ki szeretnél komolyan dobni 1000 forintot, inkább hívj meg egy-két italra, minthogy ezt a sz@rt megnézd. Hidd el, én se röhögtem... Sírtam.
(Mondjuk ha jobban belegondolok, kínomban felnyerítettem, mikor meghallottam Goku szinkronját...
)(szerk.: No látom a kétnapos tali ötlettel megelőztek.
)
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-19 22:03:23
és ha mindkét nap lenne egy? xD
Ha nektek jó...
Vasárnap nekem azért tökéletes, mert a szombati nyelvvizsga okán bennmaradok koliban, és így ősök tudta nélkül tudok ide-oda mászkerálni....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-19 22:01:04
(#1064) Rámenezni, DB-t nézni, PS2-zni, kutyát simogatni, ropit enni, fényképeket készíteni.
Mármint ezt kerestük Narutónál.
Mármint ezt kerestük Narutónál.
Szerk: Usagi-chan 2009-04-19 22:01:38
és ha mindkét nap lenne egy? xD
nekem a vasárnap annyira nem szuper....közelebb van a hétfőhöz xD bár, ha szombaton megtanulok...akkor jó ^-^
nekem a vasárnap annyira nem szuper....közelebb van a hétfőhöz xD bár, ha szombaton megtanulok...akkor jó ^-^
beküldve: 2009-04-19 21:58:48
(#1062) Jövő hétvégével kapcsolatban nyafognék, hogy én vasárnap sunnyogok fel pestre....
A vasárnap nem lenne jó talizni? *reménykedik*
A vasárnap nem lenne jó talizni? *reménykedik*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
alistert kéne elcsípni xD
felmentünk ebédelni...pontosabban ramenezni
felmentünk ebédelni...pontosabban ramenezni
mit kerestetek Narutonál? vki írhatna 1 tisztességes beszámolót, minden kis nyalánkságot és fotót tartalmazva
-
belenéztünk Narutónál...hát, nem éri meg a mozijegy árát xD
de szívesen am.
de szívesen am.
beküldve: 2009-04-19 21:50:06
(#1058) Nézzünk DB evolution-t, ami ez esetben (vissza)fejlődést takar... de KI AKAROM RÖHÖGNI AZT A SZ@RT, DE KEMÉNYEN!! Mégvalaki?