Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-04-19 22:05:47
(#1070) Miho: *nagyon-nagyölelés*
Dzirun: Egy LAO-t elfelejteni? Öregem... Most csalódtam...
Dzirun: Egy LAO-t elfelejteni? Öregem... Most csalódtam...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
...Goku szinkronját...
az elég gáz volt xD
Dz: öcsike ott volt, csak aztán lement kutyát sétáltatni
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-04-19 22:06:06
OMG, el is felejtettem (ezért kell nekem naptár, abba be vagy írva)
akkor lesz végre egy jó kis LAO
Usagi-chan: köszi a beszámolót, öccse nem volt otthon, szegénnyel nem bánik vmi megértően. a nagy testvérek gonoszak
akkor lesz végre egy jó kis LAO
Usagi-chan: köszi a beszámolót, öccse nem volt otthon, szegénnyel nem bánik vmi megértően. a nagy testvérek gonoszak
-
Nézzünk DB evolution-t, ami ez esetben (vissza)fejlődést takar... de KI AKAROM RÖHÖGNI AZT A SZ@RT, DE KEMÉNYEN!! Mégvalaki?
Én gondolkodtam eddig is rajta
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-19 22:02:33
(#1066) Következő fórumtali:
Jobb lenne vasárnap, mert Dragda Húgocskám aznap tud feljönni, és az bizony ünneplésre méltő cselekmény!
(De... akár lehetne két nap is nem? Sőt akkor szombaton lehetne végre egy LAO is. )
DB Evolution/wakka:
Nos én láttam pénteken. Ha ki szeretnél komolyan dobni 1000 forintot, inkább hívj meg egy-két italra, minthogy ezt a sz@rt megnézd. Hidd el, én se röhögtem... Sírtam.
(Mondjuk ha jobban belegondolok, kínomban felnyerítettem, mikor meghallottam Goku szinkronját... )
(szerk.: No látom a kétnapos tali ötlettel megelőztek. )
Jobb lenne vasárnap, mert Dragda Húgocskám aznap tud feljönni, és az bizony ünneplésre méltő cselekmény!
(De... akár lehetne két nap is nem? Sőt akkor szombaton lehetne végre egy LAO is. )
DB Evolution/wakka:
Nos én láttam pénteken. Ha ki szeretnél komolyan dobni 1000 forintot, inkább hívj meg egy-két italra, minthogy ezt a sz@rt megnézd. Hidd el, én se röhögtem... Sírtam.
(Mondjuk ha jobban belegondolok, kínomban felnyerítettem, mikor meghallottam Goku szinkronját... )
(szerk.: No látom a kétnapos tali ötlettel megelőztek. )
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-19 22:03:23
és ha mindkét nap lenne egy? xD
Ha nektek jó...
Vasárnap nekem azért tökéletes, mert a szombati nyelvvizsga okán bennmaradok koliban, és így ősök tudta nélkül tudok ide-oda mászkerálni....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-19 22:01:04
(#1064) Rámenezni, DB-t nézni, PS2-zni, kutyát simogatni, ropit enni, fényképeket készíteni. Mármint ezt kerestük Narutónál.
Szerk: Usagi-chan 2009-04-19 22:01:38
és ha mindkét nap lenne egy? xD
nekem a vasárnap annyira nem szuper....közelebb van a hétfőhöz xD bár, ha szombaton megtanulok...akkor jó ^-^
nekem a vasárnap annyira nem szuper....közelebb van a hétfőhöz xD bár, ha szombaton megtanulok...akkor jó ^-^
beküldve: 2009-04-19 21:58:48
(#1062) Jövő hétvégével kapcsolatban nyafognék, hogy én vasárnap sunnyogok fel pestre....
A vasárnap nem lenne jó talizni? *reménykedik*
A vasárnap nem lenne jó talizni? *reménykedik*
alistert kéne elcsípni xD
felmentünk ebédelni...pontosabban ramenezni
felmentünk ebédelni...pontosabban ramenezni
mit kerestetek Narutonál? vki írhatna 1 tisztességes beszámolót, minden kis nyalánkságot és fotót tartalmazva
-
belenéztünk Narutónál...hát, nem éri meg a mozijegy árát xD
de szívesen am.
de szívesen am.
beküldve: 2009-04-19 21:50:06
(#1058) Nézzünk DB evolution-t, ami ez esetben (vissza)fejlődést takar... de KI AKAROM RÖHÖGNI AZT A SZ@RT, DE KEMÉNYEN!! Mégvalaki?