Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-04-20 19:44:13
(#1087) beküldve: 2009-04-20 18:31:26
(#1086) Nekem a vasárnap egész nap tökéletes lenne.
Ha pedig szombaton is lenne valami, csak egy esti/éjjeli LAO-t tudok bevállalni, mivel napközbenre már van programom.
A hét többi részéről eddig nem volt szó, úgyhogy no comment.
Ha pedig szombaton is lenne valami, csak egy esti/éjjeli LAO-t tudok bevállalni, mivel napközbenre már van programom.
A hét többi részéről eddig nem volt szó, úgyhogy no comment.
Kivéve persze akkor, ha valaki a betoncipők mellé szeretne betonkesztyűket is
Jobb ha nem pocsékolod az isteni matériát...
Szerk: wakka 2009-04-20 16:20:23
Gondoltam, hogy nem fogom ismerni...
Pedig azt hittem, ez elég ismert darab...
Szóval akkor kinek hogy lenne jó a héten? Kiemelten: vasárnap kinek lenne jó egy fórumtalálkozó?
Morduk és mindenki más, aki ruházkodna:
aki nem írja, hogy el tud jönni, arról automatikusan feltételezzük, hogy nem jön, ezért halál felesleges ezt külön leírni. Kivéve persze akkor, ha valaki a betoncipők mellé szeretne betonkesztyűket is...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-20 16:19:19
Gondoltam, hogy nem fogom ismerni...csak az openingjét láttam, meg valahol hallottam róla pár szót, de az eléggé tetszett.
Vicces, mert elég sok animéből láttam legalább egy-két részt, és még így is sorra bukkanak fel olyanok, amiket nem ismerek egyáltalán.
Vicces, mert elég sok animéből láttam legalább egy-két részt, és még így is sorra bukkanak fel olyanok, amiket nem ismerek egyáltalán.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Tényleg, miről is írsz fanficet? Múltkor nem kérdeztem meg. Bár lehet, hogy olyan, amit nem ismerek.
Cowboy Bebop.Mert szeretem és mert a kedvencek közül ezt ismerem eléggé, hogy ne írjak keresztbe a fő cselekményvonalnak.
És majd legközelebbi találkozóra elhozod nekem a szatyrot?
Persze "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
te ilyen könyvekkel hol találkozol? és miért?
yaoi twistert hanyagolnám
Igen, a Trillianban volt alul, fólia nélkül, és nem bírtam ki, hogy egy ilyen sz@rba bele ne nézzek. Huhu.
A yaoi-twister-hanyagoláshoz társulok, de yuri se legyen.
Ezt a bénázást, nem vettem észre, hogy az előző hsz-t is ide írtam, azért lett dupla.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-04-20 10:32:51
Beszámoló: Majd lesz (egyszer), csak mostanában fanfic-et írtam.
Tényleg, miről is írsz fanficet? Múltkor nem kérdeztem meg. Bár lehet, hogy olyan, amit nem ismerek.
És majd legközelebbi találkozóra elhozod nekem a szatyrot?
Twisterezés: Oké, de én csak lányokkal játszom.
Nekünk alisterrel a hosszú végtagok miatt előnyünk van
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-04-20 10:02:12
beküldve: 2009-04-20 00:22:07
(#1078) Twisterezés: Oké, de én csak lányokkal játszom.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hmmm...
*bociszemek* Inkább a későbbivel...
*bociszemek* Inkább a későbbivel...
Nekem mindegy, ugyanannyi lesz a buszjegy...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
nyugodj meg, a hazaútra nem fox emlékezni, egyszer csak otthon leszel és kész.
Annyit nem óhajtok vedelkézni... én hozzátok (!!!) megyek fel, és nem LAO-zni....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
nyugodj meg, a hazaútra nem fox emlékezni, egyszer csak otthon leszel és kész.
-
nem azt, csak az időpontot
Akkor is. ... Egy ilyet elfeledni... cöcöcö
Miho: Hát vagy délután 5kor indulok haza, vagy egy 18:40-sel... Mert ugye zegig nem rövid az út.
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-19 22:10:29